Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun Aleykum Canım
Yeni yaşın hayırlı olsun,RABBİM sağlık,sıhhat,selamet,hidayetle dolu hayırlı ömür nasibetsin inş.
Haticem sana mail gönderdim almadın mı,msn de denk getiremiyorum.
Selam ve Dua ile
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
haticem dogum gunun kutlu olsun canım
Rabbim yeni yaşında ne için dua ediyorsan kabul etsin
Rabbim hayırlı huzurlu sağlıklı İslam dolu dolu yaşadıgın uzun yıllar versin
canımsın
esselamu aleyküm haticecim
yeni yaşınla rabbim seni hayırlara sevketsin inşallah.bundan sonraki ömrün sağlıklı sıhhatli ve güzel gönlün gibi olsun inşallah.rabbim sana hayırlı sağlıklı up uzuuun ömürler versin sevdiklerinle birlikde.
hem ne o öyle 30 oldum yaşlandım felan diyosun ?? biz ne yapalım.çok ayıp hayatının en güzel zamanları yeni başlıyo inşallah.
iyiki doğdun iyiki varsın
Dğum günün kutlu olsun kardeşim.
Rabbım sevdiklerinle beraber doya doya,daha güzel,müreffeh,huzur dolu,sevgi dolu bir ömür ihsan etsin sana kardeşim.
Gecen bereketli olsun,ömrün uzun olsun.
Acılar,kederler,dertler senden uzak olsun.
Sevdiceklerin hep yanında olsun.
Tabiki bu kardeşinde dualrında olsun.
Doğum günün kutlu olsun ablacığım...
Sevdiklerinle birlikte sağlıklı huzurlu ve mutlu nice hayırlı yaşlara inşallah...
Selam ve duayla..
Allah c.c. emanet ol...
B) B)B)B)B)B)B)
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
sağlıklı ,huzurlu bol maneviyatlı hak yolundan ayrılmadan nize mutlu senelere kardeşim benim.selametle kal.