yeni yaşın hayırlı olsun abi.
Allah hayırlı ömürler nasip etsin.
her sene bu dünya tarlasına daha güzel şeyler eker,daha iyi mahsuller elde edersin inşAllah.
Allah herşeyin en güzelini en hayırlısını nasip etsin sana abi.
Allah a emnaet olun selametle..
Yeni yaşınız hayırlı ve uğurlu olur inşallah Allah cc daima yanınızda olsun
Nice yıllara mavci,uzun bir aradan sonra sizin doğum gününüzde tekrar geldim,güzel bir tevafuk olmuş....
doğum günün kutlu olsun abicim
hep mutlu olman dileğiyle:a12:
pasta da çok büyükmüş yahu
en iyisi hep beraber yemek:a04::a12:
AVCİDİR SİTENİN DEĞERLİSİ
RASANIZ YOKTUR BİR EŞİ
ARLIĞI YETER DOSTLUK İÇİN
EMİ CÜMLEMİZ HEPİMİZ
YİKİ DOĞDUN TANIDIK SENİ
İYİKİ DOĞDUN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah ve Berekatüh.
Sevgili Mavci abimiz
Yeni Yaşınız Hayırlı Olsun değerli abimiz
Rabbim Sevdiklerinizle her daim sağlık huzurlu mutlu ve hayr içersin nice yaşlar nasib etsin..
Selam ve dua ile
Selamünaleyküm kıymetli abim
Doğum günün kutlu olsun. Rabbim yeni yaşınızı hayırlı eylesin ailenizle ve sevdiklerinizle mutlu huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmenizi nasip eylesin inşaALLAH..
Hiç haberim olmadı abim yaa işlerim o kadar çoktu ki birde pcde sorun var format atılacak birazdan o yüzden işleri bitirmeye çalşıtım ve kapatmadan bakim dedim siteye bu konuyu gördüm..
İyiki buradasın abim iyiki bizimlesin ve inşaALLAH hep bizimle olursun..
Bu arada resim ekleyemedim kusura bakma abim
Allaha emanet ol abim
selam ve dua ile....
Değerli Mavci Abimiz
Rabbimizden Ailenizle birlikte huzurlu sağlıklı,bereketli ve ihlasla geçecek daha nice yıllar dilerim....
Doğum Gününüz Kutlu olsun
Esselamu aleykum mustafa abi,
Kalan ömrünüzün yeni bir yılını daha HAK TEALA müsaade buyurursa,sizlere ve ümmeti muhammede en hayırlı şekilde yaşamanızı ALLAH TEALA dan dilerim...
selamün aleyküm abim
nice mutlu huzurlu hayırlı sağlıklı ilimli irfanlı yıllara abim
iyiki aramızda ve iyiki bizim mavci abimizsin
iyiki doğdun
Değerli Mavci,
Ömrünüz bayram tadında geçsin, hüsnü hatimeyle bitsin inşallah...
Es-Selamü Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatüh...
Kıymetli Abimiz doğum gününüz hayırlı olsun...
RABBİM ömrü uzun ameli güzel kullarından eylesin sizleri ve sevdiklerinizi inşaAllah...
ALLAHım iki cihanda afiyet nasip buyursun...
ALLAHa emanet olunuz
selam ve dua ile...
selamun aleykum mavci abi
doğum gununuz kutlu olsun
nıce hayırlı huzurlu senelere..
ALLAH uzun ömür versin KARDEŞ..
selamün aleyküm değerli kardeşim Allah sevdiklerinle hayırlı uzun ömürler versin inşallah. iki cihanda da yüzünüzü güldürsün. doğumgünü hediyem bir ayetel kürsi Allah kabul etsin.
Selamün Aleyküm..
Rabbim uzun ve hayırlı ömür nasip etsin abim size. Aileniz ile birlikte her daim hak doğrultusunda sabit yaşarsınız inşa-ALLAH. Mevlam giden senelerinizde var ise günahlarınız affetsin gelecek olana zamanlarda da inşa-ALLAH en güzelini,iyisini nasip etsin herşeyi hayrı ile yaşamanızı dilerim.
Selam ve Dua ile..
Hayırlı senelere İnşa-ALLAH...
biraz geç kaldım ama kabul eyle abim..
RABBİM hayırlı nurlu imanlı bir ömür nasip etsin sana sevdiklerinle..
AVCİDİR SİTENİN DEĞERLİSİ
RASANIZ YOKTUR BİR EŞİ
ARLIĞI YETER DOSTLUK İÇİN
EMİ CÜMLEMİZ HEPİMİZ
YİKİ DOĞDUN TANIDIK SENİ
İYİKİ DOĞDUN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
vayyyy mavci abimizin doğum günüymüş
doğum günün kutlu olsun abicim..Allah celle celaluhu (bu kısaltmaları da uzatmasak süper olacak ya ) ailenizle sevdiklerinizle birlikte sağlıklı hayırlı nice seneler nasip etsin herşey gönlünüzce en güzeli ile olsun
hediyeme gelince abicim senin çay vs.. masrafların oluyor malum ee gönülden falan desek de bu zamanda cebe girmeden olmuyor o sebeple sana ilk pastam buyrun afiyet olsun desemde siz bi köşede itina ile güvende tutun :a01:
siz de benim düşündüğüm gibi düşünüyorsunuzdur en iyisi bide yiyebileceğiniz bir pasta ikram edeyim afiyet olsun (tek dilim biraz cimri mi oldu ne )
ama size yeter afiyet şifa olsun..nice senelere abicim
Selamun aleyküm mavci abi..
Rabbimden size, sağlıklı, huzurlu, imanlı, ailenizle birlikte hayır dolu nice yıllar dilerim..
Rabbim hayırlı tüm dualarınızı kabul buyursun inşaallah.. Rabbim gönlünüze göre versin..