itiraf ediyorum...
Hocam yakais'i, Kalbunkesir, berat05, mir_erhan, Cesmi Bulbul, Nadas06, VaVeyla, ibra, buket_zeynep... Sayamadiklarim..
Sizleri cok ozledim.
Uzak yollardan geldim.
Ama bir melissa'm vardi.
Onu bir baska ozledim.
itiraf ediyorum...
Hocam yakais'i, Kalbunkesir, berat05, mir_erhan, Cesmi Bulbul, Nadas06, VaVeyla, ibra, buket_zeynep... Sayamadiklarim..
Sizleri cok ozledim.
Uzak yollardan geldim.
Ama bir melissa'm vardi.
Onu bir baska ozledim.
itiraf ediyorum...
Sizleri cok ozledim.
Uzak yollardan geldim.
Ama bir melissa'm vardi.
Onu bir baska ozledim.
itiraf ediyorum...
Sizleri cok ozledim.
Uzak yollardan geldim.
Ama bir melissa'm vardi.
Onu bir baska ozledim.
hoşgeldin kardeşim namını çoook duydum,o güzel paylaşımlarınla bizleri tekrar buluşturduğun için teşekkürler...
Hosbulduk nerden duydunuz namimi? estagfirullah..
Ne dediler bakalim hakkimda?
hadi ama kaç gündür hepimiz çok gerildik,klasik bi söz ama 3 günlük dünyada neyin derdindeyiz.dünya fani ölüm ani...
bu günü sevgimizi,saygımızı itiraf etme günü ilan ediyorum müsadenizle... ve konuyu açan kişi olarak ilk itirafı ben yapayım
gerisi gelecek biliyorum....:a27: (utandırmayın beni canlar,hadi...)
bismillahirrahmanirrahim..
buketim-dileğim-hiram-nurayım-leyla ablam-berat ablam-nejla ablam-zümra ablam-nazlıceylan-emriyem-arzum-çeşmibülbülüm-vaveylam kardelelem... ve adını saymayı unuttuğum diğer bacılarım....
mavici abi-muhtazaf abi-osman228 abi-ensonebi-receb-i kamer-ibra-mir_erhan abi-gülünsanaşkı-nadas06... ve sayamadıklarım...
allah c.c rızası için hepinizi çok seviyorum.... saygılarımla HİCRANB)B)B)
canımmmmmmmmmmmmmmmmm..........
iyiki varsınız... burda olmaktan zerre kadar huzursuzluk duymadım...
ve evet itiraf anıysa..
tek tek yazayım mı ...
hicran,dilekler,nuray,leyla abla,berat abla,nazlım,zümra,nejla abla, emriye, arzu, mehtap, duygu, asiegeli(fatma),tuğba,paradise, katrepare, kardele,ayşe-rana,kübramüjdat, vaveyla, çeşmi, setenay-eslem(elif)...... kardeşlerim canlarım... zenginleştirdiniz beni.. çok büyüdüm sayenizde öle çok şey öğrendim ki sizlerden...
ve abilerim kardeşlerim..
mavci abi, Mirerhan Abi, osman228 abi, Ensonnebi, muhtazaf amca,recebi kamer kardeşim... reyhani konyevi kardeşim.. gecekondu,ibra. ........ ve dahası.. abim ve erkek kardeşim yok.. hepiniz bana abi kardeş oluyorsunuz.. fikir aldığım... yeni yepyeni şeyler öğrendiğim.. abilerim.. kardeşlerim..
iyiki varsınız.. ben sizleri tanımaktan okadar mutluyum ki bunun tarifi yok gerçekten yok...
itiraf ediyorum çok mutluyum Rabbim daim ve istikametli eylesin inşallah bu huzuru,mutluluğu
itiraf ediyorum çok mutluyum Rabbim daim ve istikametli eylesin inşallah bu huzuru,mutluluğu