Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İstikrarlı olarak yaptınız sünnet/sünnetler neler? (1 Kullanıcı)

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum sare nasılsın? siyah pece kardeşim maşALLAH kutsal yerlerde rabbim bizede nasip eder inşALLAH forum guzel olmuş keşke hayatımıza yansıtabilsek bu sunnetleri o zaman rabbiminde izniyle ne guzel hayatımız olur kim bilir

Aleyküm selam aylinim..
iyiyim hamd olsun ii olmaya çalışıyorum.sen nasılsın?Dualarını eksik etme inşallah...
Siyah peçe giderken herkesten bişiler götürdü Peygamber efendimize(Yasin,salavat vb..),inşallah kabul eder Efendimiz...

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam aylinim..
iyiyim hamd olsun ii olmaya çalışıyorum.sen nasılsın?Dualarını eksik etme inşallah...
Siyah peçe giderken herkesten bişiler götürdü Peygamber efendimize(Yasin,salavat vb..),inşallah kabul eder Efendimiz...

vealeykum selam elhamdulillah sarecim elbette etmem dualrımı eksik ama sende etme tabi.rabbim kardeşimizin yar ve yardımcısı olsun biraz sııkıntılıyıd gitmeden önce eminim ki o sıkıntılar yerini guzelliklere bırakmiştir zaten mumkun mu o kutsal yerde huzursuz olmak.sende hep iyi ol gusel kardeşim benim..

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
vealeykum selam elhamdulillah sarecim elbette etmem dualrımı eksik ama sende etme tabi.rabbim kardeşimizin yar ve yardımcısı olsun biraz sııkıntılıyıd gitmeden önce eminim ki o sıkıntılar yerini guzelliklere bırakmiştir zaten mumkun mu o kutsal yerde huzursuz olmak.sende hep iyi ol gusel kardeşim benim..

Ben de ederim tabiki senin için,Rabbim ne murdaın varsa versin,sıkıntılarını alsın,senin için hayırlı olanı seçsin sana da seçtirsin inşallah..bi yazı yazmıştı bunladım filan die,okuyunca o kadar imrendim ki,hafız olmuş,ama insanlar üstüne geliomuş,insanlar iice seytan olmus zaten,ben de ilk kapandıgımda ta yan apartmanda oturan kadın gelmişti,niye kapandın ,kuran da kapanmak yok filan die...Allah hidayet versin ...

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
Ben de ederim tabiki senin için,Rabbim ne murdaın varsa versin,sıkıntılarını alsın,senin için hayırlı olanı seçsin sana da seçtirsin inşallah..bi yazı yazmıştı bunladım filan die,okuyunca o kadar imrendim ki,hafız olmuş,ama insanlar üstüne geliomuş,insanlar iice seytan olmus zaten,ben de ilk kapandıgımda ta yan apartmanda oturan kadın gelmişti,niye kapandın ,kuran da kapanmak yok filan die...Allah hidayet versin ...

evet canım ya bende okuyunca hem imrendim hem uzuldum hem kızdım acıksa butun duyguları bir arada yasdaım keşke bende hafız olsamda varsın benıde kınasınlar varsın onun için üzüleyim ALLAH cc gönlüne göre versin onunda daha iyi olacak inşALLAH bende kapandıgımda bi cok sey yasadım ama ne oldu şimdi cokkk mutlu ve huzurluyum 2 senedir kapalıyım ve hiç pişman olmadım aslada olamayacam rabbim ömür verdigi sürecede elimdne gelen gelmeyen ibadetlerimi yapacam.

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
evet canım ya bende okuyunca hem imrendim hem uzuldum hem kızdım acıksa butun duyguları bir arada yasdaım keşke bende hafız olsamda varsın benıde kınasınlar varsın onun için üzüleyim ALLAH cc gönlüne göre versin onunda daha iyi olacak inşALLAH bende kapandıgımda bi cok sey yasadım ama ne oldu şimdi cokkk mutlu ve huzurluyum 2 senedir kapalıyım ve hiç pişman olmadım aslada olamayacam rabbim ömür verdigi sürecede elimdne gelen gelmeyen ibadetlerimi yapacam.

okuyo musun,yoksa evde misin aylincim neler yapıosun...

nuri sezer

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşler allah razi olsun çok güzel paylaşimlar........
ama mirofonla ezan okumak mikrofonsuz okumaya göre çok daha efdal.... Düşünsenize istanbulda mikrofonsuz ezan okunsaydi gürültüden müezzin kendi okuduğunu duyamayacakti.
elhamdülillah ki mikrofon var....
bir sünnet de ben yazayim
efendimiz uyurken sağ elini yanağina sol elini bacaklarinin arasina kor ayaklarini uzatmadan yatarmiş...........

senanur2008

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun bilmediklerimizi sizin gibi kardeşleriden öğrenmeyi nasip etsin bildiklerimizlede amel etmeyi nasip eylesin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt