Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Işten çikmak Istiyorum :((((((((((( (1 Kullanıcı)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
KARDEŞİM GÜZEL KARDEŞİM GÖNLÜ ALLAH AŞKIYLA DOLU EKREMCİĞİM ... ECZACIYA SÖYLEDİM İŞTEN ÇIKICAM BÜYÜK İHTİMAL AMA İNŞALLAH ABİM GELİNCE İNTERNETTE BAĞLATACAK .... KARDEŞİM DERS ÇALIŞMAZ DİYE BEN İNTERNETE İZİN VERMİYORDUM AMA ABİM GELECEK YA ONUN HAKKINDAN GELİR İNŞALLAH:K..... AMA BEN 2 AY DAHA BURDAYIM İNŞALLAH ONDAN SONRADA HEP BURDA OLURUM
selamun aleykum amin amin amin allah razı olsun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Resul Kokulu :.

eczacıya söyleyin hoparlör bağlatsın çok güzeller ilahiler allaha emanet olun

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
öylemi olsun üzülmeyin ben sizin yerinizede dinlerim allaha emanet olun

KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ..AMA BEN İŞTEN ÇIKTIMMI ALLAH'IN İZNİYLE SÜREKLİ İLAHİ DİNLEME FIRSATI BULURUM ... İŞTEN ÇIKMAK DAHA HAYIRLI HERHALDE HEM VAKTİNDE NAMAZLARIMIDA KILARIM OOOOOHHHHH NE GÜZEL DEĞİLMİ:B

karam1224

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BEN ARTIK ÇALIŞMAYACAĞİIM YANİ ABİM ARTIK ÇALIŞMAMAMI İSTEMİYOR........ ALLAH İZİN VERİRSEDE ŞUBATIN BAŞINDA ASKERDEN GELİYOR....ECZACIYA SÖYLÜYECEM AMA Bİ TÜRLÜ SÖYLEYEMEDİM ...OFFFFFF İÇİM SIKILIYOR DARALIYORUM ŞİMDİ SÖYLESEM BİLE ZATEN 2 AY DAHA ÇALIŞIP ÇIKICAM AMA NASIL SÖYLÜYCEM ..... İÇİMİ DÖKMEK İSTEDİM .....KUSURA BAKMAYIN

ahhhh bacım ahhhh keşke benim ailemde çalışmamı istemese babam eğer memurluğu bırakırsan seni evlatlıktan reddederim dedi bana da bi yol gösteremaz misiniz memurluk yapmak istemiyorum lütfen yardımcı olun

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
ahhhh bacım ahhhh keşke benim ailemde çalışmamı istemese babam eğer memurluğu bırakırsan seni evlatlıktan reddederim dedi bana da bi yol gösteremaz misiniz memurluk yapmak istemiyorum lütfen yardımcı olun

KARDEŞİM İLK ÖNCE SEN ALLAH IN RIZASINI ALMAK İÇİN YAŞIYORSUN HEPİMİZDE ÖYLE TABİKİ .. EĞER DİNİNİ ÖĞRENEMİYOR VEDE İBADETİNİ YAPAMIYORSAN ÇALIŞMANIN BİR ANLAMI VAR MI SENCE YARIN BİRGÜN ÖLDÜĞÜMÜZ ZAMAN ALLAHIM KUSURA BAKMA İŞİM GÜCÜM VARDI İBADETLERİMİ AKSATTIMMI DİYECEZ.. BENİM DÜŞÜNCEMLERİM BUNLAR YANLIŞ ANLAMAYIN SAKIN ... AMA BABANIZINDA TABİKİ SİZDE HAKKI BÜYÜKTÜR .. DOĞRU DÜZGÜN KONUŞUN...SÖYLEYİN ÇALIŞTIĞIM SÜRECE AHİRETİM HAKKINDA HAYIRLI HİÇ BİŞEY YAPAMIYORUM DİYE SÖYLEYİN .... ANLAYACAKTIR ELBETTEKİ ....AMA ÇALIŞIRKENDE İBADETLERİNİ AKSATMIYORSAN ÇALIŞMAKTADA FAYDA VARDIR AEO

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
ayrıca dün perşembeydi duayı okudunuzmu ben okudum ama göremedim hz muhammed s.a.s mi :A allaha emanet olun

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
ayrıca dün perşembeydi duayı okudunuzmu ben okudum ama göremedim hz muhammed s.a.s mi :A allaha emanet olun

KARDEŞİM SENİN GÖNLÜN GÜZEL İNŞALLAH NAMAZLARINIDA HİÇ BIRAKMADAN KILACAKSIN ... BELKİ RÜYAMIZDA GÖREMEYİZ PEYGAMBER EFENDİMİZ (S.A.V) İ AMA BELKİDE RABBİM BİZLERİ SEVGİLİLER SEVGİLİSİNE KOMŞU EYLER.. İNŞALLAH O'NUN ŞEFAATİNE NAİL OLABİLİRİZ ...
KARDEŞİM NAMAZI BIRAKMAMAK İÇİN ŞEYTANI AKLINA GETİR ÇÜNKÜ YUSUF ZİYA ÖZKANIN ŞEYTANIN HİLELERİ ESERİNDEKİ O BÖLÜM AKLINA GELSİN ;ŞEYTAN İLK ÖNCE NAMAZI KILMAK İSTEYEN MÜSLÜMANA GELİR VE DERKİ NAMAZI KILMANA DAHA ÇOK VAKTİN VAR HEM ŞUAN İŞİNDE VAR BİRAZDAN KILARSIN DER KİŞİ ONU DİNLER VE NAMAZINI GECİKTİRİR VEDE KILDIĞI NAMAZ NAMAZ OLMAZ.. SONRA BAKTIKİ MÜSLÜMAN KİŞİ NAMAZA KALKTI ,BU SEFER NAMAZDA ONA SAĞA SOLA BAKMASINI SÖYLER EĞER KİŞİ BUNDADA ŞEYTANA UYARSA ŞEYTANI ÇOOK MUTLU EDER ALLAH'IN HUZURUNA ÇIKTIĞINDADA ALLAH'I ÖFKELİ BULUR ...

CANIM KARDEŞİM BUNU SAKİN BİR ORTAMDA DİNLERSEN DAHA İYİ OLUR

ALLAH A EMANET OL

karam1224

Kayıtlı Kullanıcı
KARDEŞİM İLK ÖNCE SEN ALLAH IN RIZASINI ALMAK İÇİN YAŞIYORSUN HEPİMİZDE ÖYLE TABİKİ .. EĞER DİNİNİ ÖĞRENEMİYOR VEDE İBADETİNİ YAPAMIYORSAN ÇALIŞMANIN BİR ANLAMI VAR MI SENCE YARIN BİRGÜN ÖLDÜĞÜMÜZ ZAMAN ALLAHIM KUSURA BAKMA İŞİM GÜCÜM VARDI İBADETLERİMİ AKSATTIMMI DİYECEZ.. BENİM DÜŞÜNCEMLERİM BUNLAR YANLIŞ ANLAMAYIN SAKIN ... AMA BABANIZINDA TABİKİ SİZDE HAKKI BÜYÜKTÜR .. DOĞRU DÜZGÜN KONUŞUN...SÖYLEYİN ÇALIŞTIĞIM SÜRECE AHİRETİM HAKKINDA HAYIRLI HİÇ BİŞEY YAPAMIYORUM DİYE SÖYLEYİN .... ANLAYACAKTIR ELBETTEKİ ....AMA ÇALIŞIRKENDE İBADETLERİNİ AKSATMIYORSAN ÇALIŞMAKTADA FAYDA VARDIR AEO

kardeş bi problem var ben erkek olduğum için babam çalışmak zorunda olduğumu düşünüyor ben de çalışmak istiyorum ama memurluk yapmak istemiyorum niye erkekler çalışmak zorunda kalıyor bunun bi çözümü var mı

sultanayar

Kayıtlı Kullanıcı
ya kardeş çık git işten .istemiyosan seni tutan yok ki?

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
ya kardeş çık git işten .istemiyosan seni tutan yok ki?

SİZE NE DİYE BİLİRİM Kİ........ BEN SIKINTIDAYDIM VEDE KARDEŞLERİMLE PAYLAŞMAK İSTEDİM BUNU .... SİZİN YORUMUNUZDA Bİ DÖVEMEDİĞİNİZ KALMIŞ BENİ .....SADECE ALLAH YARDIMCIN OLSUN DEMENİZ YETERLİYDİİİ.......

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
kardeş bi problem var ben erkek olduğum için babam çalışmak zorunda olduğumu düşünüyor ben de çalışmak istiyorum ama memurluk yapmak istemiyorum niye erkekler çalışmak zorunda kalıyor bunun bi çözümü var mı

KARDEŞİM BENCE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİN MEMURLUK DİĞER MESLEKLERE GÖRE EN UYGUNU BENCE ...AMA İŞİNİZİ SEVMİYORSANIZ SEVDİĞİNİZ BİR İŞLE İLGİLENİN ... ERKEKLERİN ÇALIŞMASI FARZDIR ..ERKEK KARISINI VE AİLESİNE BAKMAKLA ZORUNLUDUR AMA BAYANIN ÇALIŞMASI FARZ DEĞİLDİR(BİLDİĞİM KADARIYLA YANLIŞ BİLİYORSAM ARKADAŞLARIM UYARSIN)

sultanayar

Kayıtlı Kullanıcı
hahahaaa allah islah etsin emi kusura bakma onu espiri amaçlı dedim allah yardımcın olsun kardeşimm.hakkında hayırlısı ne ise o olsun.selametle.

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
hahahaaa allah islah etsin emi kusura bakma onu espiri amaçlı dedim allah yardımcın olsun kardeşimm.hakkında hayırlısı ne ise o olsun.selametle.

ALLAH ISLAH ETSİN TABİKİ .....HEPİMİZİDE........

AMA NEDEN BÖYLE BİŞEY KULLANDIN ISLAH ETSİN DERKEN BENİM YAZDIĞIMDA BİR AYIP BİR KUSUR MU VARDIDA YA DA ŞEYTAN YANLISI OLARAK MI DÜŞÜNDÜN BİLMİYORUM AMA GARİBİME GİTTİ.....

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim Rabbim hakkında Hayırlısını versin .. Abinede hayırlı teskereler Allah sağ sallim dönmesini nasip etsin inş. Sen Böyle düşününce zaten kendi canını sıkıyosun bencee :) fazla düşünmek sağlığa zararlıdır :D Madem bir gün çıkacaksın nasıl söyleyeceğim patronuma gibi bi düşünceye hiç bir zaman girme Gönlünü fehah tut söylee patronun durumu anlayışla karşılar umarım sanada hayatında başarılar dilerim Allaha emanet ol selametle ....

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
KARDEŞİM SENİN GÖNLÜN GÜZEL İNŞALLAH NAMAZLARINIDA HİÇ BIRAKMADAN KILACAKSIN ... BELKİ RÜYAMIZDA GÖREMEYİZ PEYGAMBER EFENDİMİZ (S.A.V) İ AMA BELKİDE RABBİM BİZLERİ SEVGİLİLER SEVGİLİSİNE KOMŞU EYLER.. İNŞALLAH O'NUN ŞEFAATİNE NAİL OLABİLİRİZ ...
KARDEŞİM NAMAZI BIRAKMAMAK İÇİN ŞEYTANI AKLINA GETİR ÇÜNKÜ YUSUF ZİYA ÖZKANIN ŞEYTANIN HİLELERİ ESERİNDEKİ O BÖLÜM AKLINA GELSİN ;ŞEYTAN İLK ÖNCE NAMAZI KILMAK İSTEYEN MÜSLÜMANA GELİR VE DERKİ NAMAZI KILMANA DAHA ÇOK VAKTİN VAR HEM ŞUAN İŞİNDE VAR BİRAZDAN KILARSIN DER KİŞİ ONU DİNLER VE NAMAZINI GECİKTİRİR VEDE KILDIĞI NAMAZ NAMAZ OLMAZ.. SONRA BAKTIKİ MÜSLÜMAN KİŞİ NAMAZA KALKTI ,BU SEFER NAMAZDA ONA SAĞA SOLA BAKMASINI SÖYLER EĞER KİŞİ BUNDADA ŞEYTANA UYARSA ŞEYTANI ÇOOK MUTLU EDER ALLAH'IN HUZURUNA ÇIKTIĞINDADA ALLAH'I ÖFKELİ BULUR ...

CANIM KARDEŞİM BUNU SAKİN BİR ORTAMDA DİNLERSEN DAHA İYİ OLUR

ALLAH A EMANET OL
allah razı olsun izlemeye çalışırım allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Gururlanma İnsan Oğlu :.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt