Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Işten çikmak Istiyorum :((((((((((( (2 Kullanıcı)

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BEN ARTIK ÇALIŞMAYACAĞİIM YANİ ABİM ARTIK ÇALIŞMAMAMI İSTEMİYOR........ ALLAH İZİN VERİRSEDE ŞUBATIN BAŞINDA ASKERDEN GELİYOR....ECZACIYA SÖYLÜYECEM AMA Bİ TÜRLÜ SÖYLEYEMEDİM ...OFFFFFF İÇİM SIKILIYOR DARALIYORUM ŞİMDİ SÖYLESEM BİLE ZATEN 2 AY DAHA ÇALIŞIP ÇIKICAM AMA NASIL SÖYLÜYCEM ..... İÇİMİ DÖKMEK İSTEDİM .....KUSURA BAKMAYIN

nilgun

Kayıtlı Kullanıcı
O Zaman Hemen Söyleme Kardeşim Işten çikmana 15 Gün Kala Söyle. Biliyosun 15 Gün önceden Haber Vermek Zorundasin Iş Kanununa Göre. çok Sikilmanada Gerek Yok. Ailem Istemiyor Bende Ayrilmak Zorundayim Diye Izah Et. Hakkini Helal Etmesini Söyle Nede Olsa Ekmeğini Yedin. Allah Yar Ve Yardimcin Olsun Kardeşim.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BEN ARTIK ÇALIŞMAYACAĞİIM YANİ ABİM ARTIK ÇALIŞMAMAMI İSTEMİYOR........ ALLAH İZİN VERİRSEDE ŞUBATIN BAŞINDA ASKERDEN GELİYOR....ECZACIYA SÖYLÜYECEM AMA Bİ TÜRLÜ SÖYLEYEMEDİM ...OFFFFFF İÇİM SIKILIYOR DARALIYORUM ŞİMDİ SÖYLESEM BİLE ZATEN 2 AY DAHA ÇALIŞIP ÇIKICAM AMA NASIL SÖYLÜYCEM ..... İÇİMİ DÖKMEK İSTEDİM .....KUSURA BAKMAYIN
ALEYKÜME SELAM.NE GÜZEL KISKANDIM SENİ:A
BENDE ÇALIŞMAK İSTEMİYORUM:(AMA ŞUN MALESEF ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM.RABBİM BANADA HAYIRLI KAPILAR AÇ...:gulegule

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
O Zaman Hemen Söyleme Kardeşim Işten çikmana 15 Gün Kala Söyle. Biliyosun 15 Gün önceden Haber Vermek Zorundasin Iş Kanununa Göre. çok Sikilmanada Gerek Yok. Ailem Istemiyor Bende Ayrilmak Zorundayim Diye Izah Et. Hakkini Helal Etmesini Söyle Nede Olsa Ekmeğini Yedin. Allah Yar Ve Yardimcin Olsun Kardeşim.

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM AMA O KADAR BASİT DEĞİL Kİ SÖYLEMEK.........:( 3 GÜNDÜR SIKINTIDAYIM ZATEN İŞTEN ÇIKIYORUM DESEM BİLE 2 AY DAHA ÇALIŞACAM ECZACI ELAMN BULUP YETİŞTİRECEK O DÖNEMDEDE BEN NASIL DİYECEM ...

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKÜME SELAM.NE GÜZEL KISKANDIM SENİ:A
BENDE ÇALIŞMAK İSTEMİYORUM:(AMA ŞUN MALESEF ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM.RABBİM BANADA HAYIRLI KAPILAR AÇ...:gulegule

ABLAM YARDIM EDERMİSİN BANA BEN NASIL SÖYLEYEBİLİRİM ÖLÜYORUM SIKINTIDAN

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
oooohh ne güzel darısı başıma bende bi çıksam bi bıraksalar beni bizimkiler varya pişmiş tavuk yiyecemm:K:K:K
benim yerime çalışacak bayan elaman aranıyor iş arayanlara duyrulurr???:K

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
oooohh ne güzel darısı başıma bende bi çıksam bi bıraksalar beni bizimkiler varya pişmiş tavuk yiyecemm:K:K
benim yerime çalışacak bayan elaman aranıyor iş arayanlara duyrulurr???:K

AYNEN TUĞBACIĞIM ... BENİM YERİMEDE ELEMAN ALINACAK:K

TABİKİ BEN İŞTEN ÇIKACAM DİYEBİLİRSEM
NE SİNİR BİŞEY YA İÇİMİZDEKİLERİ SÖYLEYEMEMEK

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Daha Varmiş Abinizin Gelmesine Nasil Olsa.1 Ay Kala Söyleyin Bunda Kirilcak Bişey Yokki Onlarda Baksinlar Başlarinin çaresine.bende Böyle Bir Forum Açmak Istiyodum Birde Benim Gibi Olsaniz Neyapicaniz Yeni Işyerim Evime 45km Uzaklikta Ben Bu Insanlari 7 Seneden Beri Tanirim 7 Seneden Beri Bu Kişilerle çalişiyorum.ve Piyasa çok Bozuk Içerde Bayaği Bir Miktarda Alacağim,evime 45km Uzaklikta Bir Işyeri Ve Buraya Hiç Alişamadim Eve Gitmek Için Burdaki Arkadaşlari Bekliyorum Birilerine Endeksliyim Yani. önceden 17:30ta Mesayim Biterken şimdi Burdan 19:30ta çiktimmi çok Mutlu Oluyorum Otobüsle Eve Gitmeye Kalksam çok Uzun Sürüyo Yukari Tükürsen Biyik Aşaği Tükürsen Sakal Ve çok Zor Durumda Olduklari Için Yüzüstü Birakamiyorum.arkadaşlar Lütfen Benim Içinde Dua Edermisiniz Gerçekten çok Zor Durumdayim Kendimi Burda Sürgüne Gönderilmiş Gibi Hissediyorum Allah Hayirli Bi Sebep Yaratsin Alacağimi Alayim Kimseyi Kirmadan Incitmeden çikayim Bunu Istiyorum.

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
çok kolay ben çıkıyorum evallah:Krabbim bunu söyleyeceğim günü nasip etsin inşallah.:evet

AMİN ABLA DARISI SANA OLSUN HAYIRLI BİR ŞEKİLDE:) YAA ASLINDA ECZACI KENDİ BİLGİSAYARINDAN BENİM BİLGİSAYARDAN NERELERE GİRİLDİĞİNE FALAN BAKABİLİYORMUŞ... BİR BAKSADA YAZDIKLARIMI OKUSA BENİ DE ŞU DERTTEN KURTARSA.........:K

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
Daha Varmiş Abinizin Gelmesine Nasil Olsa.1 Ay Kala Söyleyin Bunda Kirilcak Bişey Yokki Onlarda Baksinlar Başlarinin çaresine.bende Böyle Bir Forum Açmak Istiyodum Birde Benim Gibi Olsaniz Neyapicaniz Yeni Işyerim Evime 45km Uzaklikta Ben Bu Insanlari 7 Seneden Beri Tanirim 7 Seneden Beri Bu Kişilerle çalişiyorum.ve Piyasa çok Bozuk Içerde Bayaği Bir Miktarda Alacağim,evime 45km Uzaklikta Bir Işyeri Ve Buraya Hiç Alişamadim Eve Gitmek Için Burdaki Arkadaşlari Bekliyorum Birilerine Endeksliyim Yani. önceden 17:30ta Mesayim Biterken şimdi Burdan 19:30ta çiktimmi çok Mutlu Oluyorum Otobüsle Eve Gitmeye Kalksam çok Uzun Sürüyo Yukari Tükürsen Biyik Aşaği Tükürsen Sakal Ve çok Zor Durumda Olduklari Için Yüzüstü Birakamiyorum.arkadaşlar Lütfen Benim Içinde Dua Edermisiniz Gerçekten çok Zor Durumdayim Kendimi Burda Sürgüne Gönderilmiş Gibi Hissediyorum Allah Hayirli Bi Sebep Yaratsin Alacağimi Alayim Kimseyi Kirmadan Incitmeden çikayim Bunu Istiyorum.

AMİN KARDEŞİM .... Allah Hayirli Bi Sebep Yaratsin Alacağimi Alayim Kimseyi Kirmadan Incitmeden çikayim Bunu Istiyorum

İNANIN BENDE KİMSEYİ KIRMADAN ÇIKIYIM DİYE BU KADAR STRESLİ OLDUM........ İKİMİZDE (HEPİMİZDE)DUALARIMIZDA BİRBİRİMİZE YER VERELİM
AEO

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı

İNŞAALAH KARDDEŞİM SENİN İÇİN HAYIRLISI OLUR

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM AYŞE BACIM ÇOK ÜZÜLDÜM YAAAA...:(HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH... Bİ MEŞLAKTAŞIMIZIDA KAYBEDİYORUZ DESENE...AMA MADDİ AÇIDAN ÇOK İHTİYAÇ YOKSA BENCEDE EN İYİSİNİ YAPIYOSUN...ECZACINADA BENCE HEMEN KONUYU AÇMANI TAVSİYE EDERİM...ÇÜNKÜ YERİNE MECBUREN ELEMAN ALICAK VE BU EN AZ 1 AY SÜRER...GELECEK ELEMENINDA ECZ. UYUM SAĞLAMASI ALIŞMASI VAKİT ALICAĞINDAN BİR AN ÖNCE KONUYU AÇ ECZACIN AÇISINDANDA TAKDİR EDİLECEK Bİ DAVRANIŞ OLUR...TABİKİ SENİN GİTMENE ÜZÜLECEKTİR AMA MECBUR OLDUĞUNDAN DOLAYI NORMAL KARŞILICAĞINDAN EMİNİM...SEN SIKMA TATLI CANINI...HERŞEY OLACAĞINA VARIR...ŞİMDİLİK ALLAH'A(C.C) EMANET OL...BURALARDASIN DAHA GÖRÜŞÜRÜZ HERALDE....:H​

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM AYŞE BACIM ÇOK ÜZÜLDÜM YAAAA...:(HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH... Bİ MEŞLAKTAŞIMIZIDA KAYBEDİYORUZ DESENE...AMA MADDİ AÇIDAN ÇOK İHTİYAÇ YOKSA BENCEDE EN İYİSİNİ YAPIYOSUN...ECZACINADA BENCE HEMEN KONUYU AÇMANI TAVSİYE EDERİM...ÇÜNKÜ YERİNE MECBUREN ELEMAN ALICAK VE BU EN AZ 1 AY SÜRER...GELECEK ELEMENINDA ECZ. UYUM SAĞLAMASI ALIŞMASI VAKİT ALICAĞINDAN BİR AN ÖNCE KONUYU AÇ ECZACIN AÇISINDANDA TAKDİR EDİLECEK Bİ DAVRANIŞ OLUR...TABİKİ SENİN GİTMENE ÜZÜLECEKTİR AMA MECBUR OLDUĞUNDAN DOLAYI NORMAL KARŞILICAĞINDAN EMİNİM...SEN SIKMA TATLI CANINI...HERŞEY OLACAĞINA VARIR...ŞİMDİLİK ALLAH'A(C.C) EMANET OL...BURALARDASIN DAHA GÖRÜŞÜRÜZ HERALDE....:H​

ALLAH RAZI OLSUN ABİ ... MADDİ AÇIDAN ÇOKTA İYİ DEĞİLİM AMA YİNEDE ŞÜKÜR İDARE EDEBİLİRİZ BEN ÇALIŞMASAMDA... AMA ECZACIYA Bİ TÜRLÜ SÖYLEYEMEDİM SAĞOLSUNLAR SEVERLER BENİ AİLESİDE KIZLARIYMIŞIM GİBİ DAVRANIR BANA AMA BU GİDİŞLE BEN ÇALIŞIRKEN MUTLU OLAMAM ... ABİMİN HAKLI OLDUĞU ÇOK YÖNÜ VAR ONADA BİŞEY DİYEMİYORUM ... ECZACIYADA Bİ TÜRLÜ SÖYLEYEMEDİM BİRAZDAN SÖYLEMEYE ÇALIŞACAM DUA ET MURAT ABİ LÜTFEN... İŞTEN ÇIKARSAM BURALARDA OLAMAM PEK..KARDEŞİM DERSİNE ÇALIŞMAZ DİYE İNTERNET BAĞLATMIYORUZ AMA ABİM GELİNCE BAĞLATTIRACAK SANIRIM ..İNŞALLAH HEP BU SİTEDE OLABİLİRİM ..DUANI BEKLİYORUM ABİ AEO

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
KArdeşim eğer çalışmak istemiyorsan biran önce söyle sonuçta sen emeğini verdin orasıda maaşını verdi herşey karşılıklı karşı tarafıda düşünmek lazım zorda bırakmamak gerekir hayırlısı olsun sizin için ama çalışmak güzel bişey bence insanın kendine olan güveni artıyor neyse konu dağılmasın selametle kardeşim

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM HERZAMAN DUALARIMDASIN VE İNŞALLAH SEN BURDA OLMASANDA DEVAM EDECEK HİÇ ŞÜPHEN OLMASIN...ALLAH(C.C) SENDENDE RAZI OLSUN...ABİNEDE HAYIRLI TESKERELER OLSUN, RABBİM KAVUŞTURSUN SİZLERİ İNŞALLAH...ECZACINDA SENİ SEVİYOMUŞ NASIL OLSA, SENİN ÇIKMA OLAYINDA SEBEPSİZ VEYA HERHANGİ Bİ KUSURUN OLMADIĞI İÇİN NORMAL KARŞILARLAR SEN HİÇ MERAK ETME...BEN BAYA Bİ TECRÜBELİYİM BU KONUDA:D PATRON MİLLETİ GENELİ HEP AYNIDIR...SENİNLE İŞİ OLDUĞU SÜRECE SENİN ÇIKMANI İSTEMEZ. AMA KENDİLERİ ÇIKARACAK OLSA HİÇ GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAZ MERAK ETME SENİN KADAR STRES YAPMAZ...ŞİMDİLİK KENDİNE İYİBAK ALLAH'A(C.C) EMANET OL...ALLAHISMARLADIK SENDE DUALARINI EKSİK ETME... OLURYA SONRADAN TEKRAR ÇALIŞMAK İSTERSİN ECZANENİN ADINI BİLİYOSUN...ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM...HADİ SELAMAETLE:H

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
allah yar ve yardımcın olsun ama siteden ayrılacan ona üzülüyom allaha emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Mescid-i Aksa :.

KARDEŞİM GÜZEL KARDEŞİM GÖNLÜ ALLAH AŞKIYLA DOLU EKREMCİĞİM ... ECZACIYA SÖYLEDİM İŞTEN ÇIKICAM BÜYÜK İHTİMAL AMA İNŞALLAH ABİM GELİNCE İNTERNETTE BAĞLATACAK .... KARDEŞİM DERS ÇALIŞMAZ DİYE BEN İNTERNETE İZİN VERMİYORDUM AMA ABİM GELECEK YA ONUN HAKKINDAN GELİR İNŞALLAH:K..... AMA BEN 2 AY DAHA BURDAYIM İNŞALLAH ONDAN SONRADA HEP BURDA OLURUM

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
KArdeşim eğer çalışmak istemiyorsan biran önce söyle sonuçta sen emeğini verdin orasıda maaşını verdi herşey karşılıklı karşı tarafıda düşünmek lazım zorda bırakmamak gerekir hayırlısı olsun sizin için ama çalışmak güzel bişey bence insanın kendine olan güveni artıyor neyse konu dağılmasın selametle kardeşim

ALLAH RAZI OLSUN SİZDE HAKLISINIZ SONUÇ KARŞILIKLI HERŞEY.. DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN ALLAH A EMANET OLUN

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM HERZAMAN DUALARIMDASIN VE İNŞALLAH SEN BURDA OLMASANDA DEVAM EDECEK HİÇ ŞÜPHEN OLMASIN...ALLAH(C.C) SENDENDE RAZI OLSUN...ABİNEDE HAYIRLI TESKERELER OLSUN, RABBİM KAVUŞTURSUN SİZLERİ İNŞALLAH...ECZACINDA SENİ SEVİYOMUŞ NASIL OLSA, SENİN ÇIKMA OLAYINDA SEBEPSİZ VEYA HERHANGİ Bİ KUSURUN OLMADIĞI İÇİN NORMAL KARŞILARLAR SEN HİÇ MERAK ETME...BEN BAYA Bİ TECRÜBELİYİM BU KONUDA:D PATRON MİLLETİ GENELİ HEP AYNIDIR...SENİNLE İŞİ OLDUĞU SÜRECE SENİN ÇIKMANI İSTEMEZ. AMA KENDİLERİ ÇIKARACAK OLSA HİÇ GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAZ MERAK ETME SENİN KADAR STRES YAPMAZ...ŞİMDİLİK KENDİNE İYİBAK ALLAH'A(C.C) EMANET OL...ALLAHISMARLADIK SENDE DUALARINI EKSİK ETME... OLURYA SONRADAN TEKRAR ÇALIŞMAK İSTERSİN ECZANENİN ADINI BİLİYOSUN...ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM...HADİ SELAMAETLE:H

ALLAH RAZI OLSUN ABİ SENDE BENİM DUALARIMDASIN ..ECZACIYA SÖYLEDİM TAMAM DEDİ YANİ ABİM GELİNCE HERŞEY NETLEŞECEK ..GERÇEKTEN O BENİM KADAR STRES YAPMADI ... HAYIRLISI OLSUN NE DİYELİM ..İNŞALLAH ABİM SAĞA SALİM GELİRDE İŞTEN ALSIN HİÇ UMURSAMAM .....ABİ YARDIMCI OLURUM DEMİŞSİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN ... ALLAH BÜTÜN SIKINTILARINI GİDERİSİN..SANA HAYIRLI ÖMÜR VE ÖLÜM NASİP ETSİN ... BİRDE PEYGAMBER EFENDİMİZİN HEM ŞEFAATİNE NAİL OLASIN HEMDE KOMŞU OLASIN SEVGİLİLER SEVGİLİSİNE ALLAH A EMANET OL ABİ

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt