RECEB-I KAMER
Kayıtlı Kullanıcı
en kayıpp: receb-i kamerr :/
kısmen yalnızlıktan bir nur arar oldu receb-i kamer
en kayıpp: receb-i kamerr :/
Receb ayına daha çok var kardeşim... )))
Hos geldiniz ne zamandir yoktunuz,bir sikinti yoktur insALLAH..kısmen yalnızlıktan bir nur arar oldu receb-i kamer
Evet katiliyorum kardesime nerelerdesin sen bakalim?Hos geldiniz ne zamandir yoktunuz,bir sikinti yoktur insALLAH..
Evet cevap bekliyoruz sayin kamerEvet katiliyorum kardesime nerelerdesin sen bakalim?
Ulusa seslenis olacak galibaEvet cevap bekliyoruz sayin kamer
hoşbulduk kardeşim evet öyle oldu biraz şükürler olsun bi problem yok herşey yolunda Rabbimin izniyle..Allah razı olsun sorduğunuz için..Hos geldiniz ne zamandir yoktunuz,bir sikinti yoktur insALLAH..
buralardayım kardeşim bi problem yok şükürler olsun da bilmem fırsatmı yok desem ne desem ulusa sesleniş mi o da güzelmiş yaEvet katiliyorum kardesime nerelerdesin sen bakalim?
buralardayım kardeşim bi problem yok şükürler olsun da bilmem fırsatmı yok desem ne desem ulusa sesleniş mi o da güzelmiş ya
Evet cevap bekliyoruz sayin kamer
Bir bulasan felan varsa bilelim ))
bu receb başka receb abim karıştırmayınız
Gercekten de oyle olmus gibi gibiUlusa seslenis olacak galiba
Peki anladim yoklunuzu aratirmayin sayin kamer olmuyor sonra kimi iglenerim benhoşbulduk kardeşim evet öyle oldu biraz şükürler olsun bi problem yok herşey yolunda Rabbimin izniyle..Allah razı olsun sorduğunuz için..
verildi verilmesinide gec cevap veriyorsunuz vaay anladik,ya ben onu arsivden sectim ozenerek hemde sizin icincevap verildi sayın gül berra hani vakt-i zamanında sabır öğütlerdiniz ya
hehe yok yok bulaşan yok merak etmeyiniz kardeşim
Avatarı en güzel üye: mavcii abii
umarım inşallah erken cevap veririz hehe tabi emin şüphesiz öyledirGercekten de oyle olmus gibi gibi
Peki anladim yoklunuzu aratirmayin sayin kamer olmuyor sonra kimi iglenerim ben
verildi verilmesinide gec cevap veriyorsunuz vaay anladik,ya ben onu arsivden sectim ozenerek hemde sizin icin
bulaşan yok evet iğneleyen hımm ara sıra oluyorBulasan yok ama igleneyen varmis
Benim MUTLULUK resmim kardeşim o...
Teşekkürler...
umarım inşallah erken cevap veririz hehe tabi emin şüphesiz öyledir
bulaşan yok evet iğneleyen hımm ara sıra oluyor