acizanegünahkar
Kayıtlı Kullanıcı
üzmek ne demek kardeşim bu şekilde gelen herkese açığız..hayırlı günler:a12:
ALLAH razı olsun
üzmek ne demek kardeşim bu şekilde gelen herkese açığız..hayırlı günler:a12:
şiirlerimiz var selma kardeşim B):a12:kutlu doğum haftası kutlamalrında okumak için şiir arıyorum sitenizde bu konuya yer verirseniz sevinirim
Selamünaleyküm;
Bu tip konular genelde fitne,fesad ve gruplaşmalara sebebiyet verdiğinden ve bu yönde yol aldığından genelde kapatılarak silinmektedir.
Fakat bu paylaşımın incelenmesi sonucu bu sıkıntıların oluşmadığını,oluşmayacağını görüp ümid ederek paylaşımında aktif halde kalması sorun teşkil etmeyecektir.
Diğer bir görevli kardeşimiz olan Gevher'in izahıda düşüncelerimizin ölçüsü olmuştur.Bu vesile ile bende sitemizin en yeni babası İshakYakup diyerek konuya dahil oluyorum...
Selametle kalınız,kolay gelsin.Unutulmadık kimse kalmasın one göre...!!!:a24::a04:
kutlu doğum haftası kutlamalrında okumak için şiir arıyorum sitenizde bu konuya yer verirseniz sevinirim
selamün aleyküm kardeşim çok güzeldi
ama beni unutmuşsun
Aleykümselam sitenin ennnn meleği birazda ennnn küçüğü melek4545 :a26:
En streslisi---şehadetgülü
ben yokum ama bir_umut
selamün aleyküm kardeşim çok güzeldi
ama beni unutmuşsun
Üzülmeyelim kardeşlerim bak bende kendi enimi kendim seçtim
Forumun en güzel kardeşi Beautiful_1064
En çok avatar değiştireni ---KaLBuN KeSiR
Doğrudan şaşmayız...eveettt doğru tesbit:a26:
en uçuk kaçık çeşmi bülbül kıh kıh kıh:a26:
( çeşmi bülbül bu kıh kıh / kıs kıs , kabaca gülüş olmuyor hain hain gülüş bu kapiş) :K
ALLAH'ım ya birisi uçuk kaçık der, birisi başörtüsünün üstüne toka tokan, görünce ıslık çalmak geliyor der... Kendimden korkmaya başladım ya hû
Çok ayıp gülüşü yaralım ya ben hiç kabaca gülecek bir insan mıyım tabi ki de sinsice gülerim ben, hiç tanımamışsın beni hıhh