Hangisine inanalımmm...
9.000 mesaj olduktan sonra başka yerlere de mesaj yazdığından dolayı olmasın o abiciğimm? Tatlı abim sana burdan hediye gönderecem:
Benim de en'lerim var!
En iyi kalpli üyeler: Mavci - Muhtazaf - Yakais
En eğlenceli üyeler: Çeşm-i Bülbül - VaVeyla - Gül Berra - Receb-i Kamer - İbra
En kayıp üyeler: AcizBirKul - KatrePare - Kalbinur - Salavatqetir - Rana.
En şeker üyeler: Melek4545 - Melissa26
Beni en çok mutlu eden kişiler: İbra - Çeşmi Bülbül - VaVeyla (çünkü beni enlerine koyup mutlu ettiler )
Not: Daha bitmedi.
çeşm-i bülbül, vaveyla ve ibra muhteşem üçlü gibi mübarek adımız hele kii vaveylayla ayrı gayrı anılmaz oldu
eyvALLAH can : enlerin devamında da adımı zikret güzel güzel sana en köpüklüsünden türk kahvesi anlaştık
vayy arkedeşş belki ruhumuz çocuk alalaa ayrıca senin yaşına inmeyide çok isterdm
unuttuğum yerine ututtuğum yazan: ibraa bak alıntı yapmadım düzelt die
bence de öyle: olgun olupta ne olacak ibraa sanki anı yaşaa
Bak helee en olgun olmiyanda olduk haaa,aah ahh bunadami duyacaktik hiiih:a10:
Yani simdi buyupte ne edecezki, zaten ilerde yaslancaz biiiz cocuguz cocuuuk hem ne yapak ruhumuz buyumuyor o hep cocuk:a21:
ibra kardeşimm karizmatik üye diye kaldı adın
istemekle olmaz hem artık sizin yaşlar aldı başını gitti yaş 35 yolun yarısı
birşey anlayamadım
yanlışlıklar var onlar şunlar
1. en abiler demişim o abilerin kralları olacaktı birde mir erhan abi yi ekleyecektik ablalar a da acizbir kul
ayy ibra ya açıkladım ya ututtum yazmışsın ona dedim ne diye başka yanlışlar aran
Ayy ibra valla derinlere indiim baktim :
hak ettende yaziyi gormuzegimiz sekilde yazmisin, ama olmuyorkiii,boylee :
(Şaka Yaptımmm Niihahaha : D : D)ibra'dan alintidir...
:a12::a12::a12: :a12:
tmm ibra ben susuyorum allahım çeşminin aynısı olmuş bu ya
Ayy ibra valla derinlere indiim baktim :
hak ettende yaziyi gormuzegimiz sekilde yazmisin, ama olmuyorkiii,boylee :
(Şaka Yaptımmm Niihahaha : D : D)ibra'dan alintidir...
:a12::a12::a12: :a12:
Foyası çıktı ortaya.
En cok ozlediklerim : Melissa26, Muhtazaf, Cesmi Bulbul, Kalbun Kesir, Vaveyla, ibra, mavci, yakais, berat05, kardele, Gul Berra, kalbinur, Rana, Semra, Receb-i Kamer, nadas06, Hafize anne ve adini sayamadiklarim..
Hep aklimdaydiniz, geri gelmek simdi nasip oldu. Beni yeniden araniza alir misiniz? Bana da yer var mi yeniden aranizda ?
En cok ozlediklerim : Melissa26, Muhtazaf, Cesmi Bulbul, Kalbun Kesir, Vaveyla, ibra, mavci, yakais, berat05, kardele, Gul Berra, kalbinur, Rana, Semra, Receb-i Kamer, nadas06, Hafize anne ve adini sayamadiklarim..
Hep aklimdaydiniz, geri gelmek simdi nasip oldu. Beni yeniden araniza alir misiniz? Bana da yer var mi yeniden aranizda ?
valla kıskanmaya basladım ha . :a21:
Kıskanmayan kardeşim, daim olun aramızda sizi kıskansınlar : :
en resmii nickli; büşra aslıhan :
hoşgeldiniz kıymetli kardeşim..nerelerdeydiniz epeydir göremedik