Abi madem Asker olacaksınız sizi şöyle uzun uzun en'lemek gerek
Forumun en ilginci, en acaibi, en anlamak isteyipte anlayamadığımı, kafamda milyonlarca soru işareti bırakanı, en tamam çözdüm işte ben bunu derken duvara tosladığımı, en aklının ucundan ne geçiyor acaba diye merak ettiğimi, en hakkında iyi konuşamadığımı
En dil çıkarmama kızıp abilere dil çıkarılmaz diyeni, en gizemlisi, en sır deposu, en en en temiz kalplisi, en yolcusu vs vs ; Nadas abiiimm
Dahası varda gece aklım durdu abii
ve nerelerde olduğunu en çok merak ettiğim gül berra
depresyon dediğin nedir ki gelir geçerburdadayim arkadasim sey bu aralar deprosyondayimda arada cikinca giriyorum
ilgin icin tesekkurler..
depresyon dediğin nedir ki gelir geçer
senin msn çalışmıyo mukullanmıyo musunaynen oyle bir geliyor bi gdiyor
butun sinir cokturtu
senin msn çalışmıyo mukullanmıyo musun
hep kapalı gözüküyorsundemek ki beni kabul etmedinyoo calisiyor suanda acik hatta genelde aciktir msmin
hep kapalı gözüküyorsundemek ki beni kabul etmedin
tekrar denedim ama tekrar umutsuz vaka sanırımolurmu yaa..niye kabul etmiyeyim arkadaslik iletisi hic gelmediki..rica etsem bir daha denermisin..bide meaile mesaj at bende deniyeyim benim msnde sorun var kusura bakma..seninle konusmaktan buyuk mutluluk duyarim..
tekrar denedim ama tekrar umutsuz vaka sanırım
Abi madem Asker olacaksınız sizi şöyle uzun uzun en'lemek gerek
Forumun en ilginci, en acaibi, en anlamak isteyipte anlayamadığımı, kafamda milyonlarca soru işareti bırakanı, en tamam çözdüm işte ben bunu derken duvara tosladığımı, en aklının ucundan ne geçiyor acaba diye merak ettiğimi, en hakkında iyi konuşamadığımı
En dil çıkarmama kızıp abilere dil çıkarılmaz diyeni, en gizemlisi, en sır deposu, en en en temiz kalplisi, en yolcusu vs vs ; Nadas abiiimm
Dahası varda gece aklım durdu abii
Hanım ablaaa naptın yaa
Hanım ablaaa bende merak ettim bak nadas abiyi
Tüm kötü özellikleri toplamış kendisinde
Yalniz ha keza abla "vs" tarafina bittim ayrica kiskandim da, hic bana boyle "ileri mars" dedirtecek bir en yazmamistin. Tabii askerlik vacip degil ki, en'leri nizam etsinler. Oyle olsun bakalim
hoşgeldini en çok hakedenha keza
kesinlikle bu konuda sana katiliyorum muhtesem yorumlamissin
her zaman ki gibi tebrik ve taktiri hak ediyorsun
şimdi kötümü de:
En az konuştuğum : smyyes
Aslında eskiden iyiydi ya aramız