ESSELAM BİRİCİK UMUDUMUZ...BU DA SANA BİR UMUDUMUZ,BİRİCİK GÖNÜLDAŞIMIZ...
BESMELE...SELAM...DUA..
Allah razı olsun canım gerçekten çok güzel hoş bir paylaşımdı Emeklerine gönlüne sağlık...
en sessize yazmışsın ben sesimi çıkartayım hemen şimal senden başlayalım hemen bir icraat yap ben arkandan yetişirim
ama suan yapmam gereken cok onemlı bır ıbadetım var
yarın devam etsek ben ızın ıstesem ayıp olur mu
tabi ki nedemek. ALLLAH kabul etsin bana da dua et .hehehe.. Allah rahatlık versin
Selamun aleyküm canım.
Allah kabul etsin.
Bana da dua et canım:a12:
hayırlı geceler..
enn sessizleri: Beyaz Glayör, Fetanet, Zühre, Lale gül, Allies, Nur-u secde, Yağmurbey, Penyezz, *Ayşe*, Abı-hayat, Ayşe-rana, _Yusuf_ Azizislam, semabrk,meftun61, Ayşegül00, Nevin1982, Elifimbenim,Ammar bin Yasir, can kırıkları, Şimal,Elifimbenim
güzelolmus canım emeğine sağlık
haklısın vallaha bu aralar sessız kaldım
gıremıyorum sıteye
girebılsem bak nasıl bır gurultu kopcak ama
yüreğine sağlık canım
Allah c.c ye emanet o
en sessize yazmışsın ben sesimi çıkartayım hemen şimal senden başlayalım hemen bir icraat yap ben arkandan yetişirim
hımm benim pc ye dalmışın
biliyoruz artık nedenini hayırlı olsun bu gidişle ben de transfer olacağım bekle benii :a12: bizim burda prosedür çok yavaş işliyor her an :a24:
eyvallah
enn neşelileri:Ayşe.a, smyyes, vardır daha ama bildiğim kadarıyla
neşelimiymişim..yeni birşey daha öğrenmiş oldum.bu sözü doğru çıkarmak için biraz neşeli davranayım bari:a16::a16:(bu neşeden de ziyade kahkahaya döndü ama neyse)...gülen çehreme bakıp da sanmayın beni bahtiyar ,her gülüşüm de ayrı bir gözyaşı var...yani bu söz dış görünüşüm için doğru,hissettiklerim için değil sanırım.
ama sağolasın kardeşim.çok teşekkürler bizi de unutmadığın için.beni neşeli gördüğünüze sevindim.Allah a emnaet olun.
esselam kardeşim...
aaah ah! bir zamanlar mizahi denince ben akla gelen nickimle ben' i hiç uyuşmadığımız söylenen , ben...
aaahhh yaşlandık desene
şaka bi yana emeğine sağlık kardeşim. nickimin son kelimesini yazıversende unutmamış olman önemli
Allah razı olsun B):a12:
Selamun aleyküm umut kardeşim,
Hani ben neredeyim, göremedim... ama hala umutluyum
Keyifli bir paylaşım olmuş, emeğine sağlık.
Selametle...
hehee:a01: evet yarım (sözde) modum
bak senden önce ben tam oldum :a24::a12:
neyse ne deyim ALLAH yardımcın olsun:a12:
Esselamu Aleyküm yüreği güzel kardeşim..
bizleri tebessüm ettirdin...:a12:
emeğine ve hisseden yüreğine sağlık..
teşekkürler...B)
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Rahman c.c. emanetsin
B)
Şimal, Can kırıkları eyvallah kardeşlerim ..her ikinizede iyi halinizi bozmayın derim o zaman:a01:
beğenmenize sevindim (beğendiniz her halde )
hayırlı geceler kardeşim