Haa hatırladınız yazdığınız mesajı yaniii
Hayııır hayııır özre helalliğe falan hiiç gerek yoook gerçekten ki sevmem de böyle şeyleri alınmam yanii merak etmeyin , hani beni tanıyordunuz =DD alınmadım zaten mesajı yazarken de gülüyordum sadece bir bilgilendirme amaçlıydı =))
Ben büyük patronum
büyük patron : hanım ablaaa
Yok hatırlamadım
Öyle diyorsan öyledir Hanım Ağa
Yav abiler yapmayın etmeyin çok şımartıyorsunuz çeşm-i bülbülü
o değil yani bende çok severim kendisini ama şımarık olmasın böyle alışmasın burdan bir en çıkarırsınız artık
Çıkarmaz mıyız hiiiçYav abiler yapmayın etmeyin çok şımartıyorsunuz çeşm-i bülbülü
o değil yani bende çok severim kendisini ama şımarık olmasın böyle alışmasın burdan bir en çıkarırsınız artık
öyle deme be ibra kardeşim harbiden o öyle biri çeşmisiz buralar nasıl olur sizce???
öyle deme be ibra kardeşim harbiden o öyle biri çeşmisiz buralar nasıl olur sizce???
Çıkarmaz mıyız hiiiç
En kıskanç, en bana imrenen , en makamımda hatta gönüllerde ki tahtimda gözü olan kim tabi ki de ibra
Ne güzel herkes beni sevdiğinde hem fikir ibra bak bir sözüme bakar herşey ona göre
Hadi söyle ibra söyle yaşlı başlı insanım az tölerans aaa
:a05: nasıl anlatayım burası fevkaladenin fevkinde ! olur
evet evet öyle !
bizim elimizde armut toplamaz herhal
Ben seninle hiç bir müsabakaya girmem ha pc oyunu olabilir çünkü orada hile yapaman
heee ((=yahu ben niye sana sende olmayan özellikleri söylüyüm
anlamadım
oynuyalımda senin bi server kurman lazım yada bi servere bağlanmak lazım çünkü ben kurarsam olmaz net çok yavaş
1.6 varmı ?
Yav abiler yapmayın etmeyin çok şımartıyorsunuz çeşm-i bülbülü
:a05: nasıl anlatayım burası fevkaladenin fevkinde ! olur
Aaa ibra oldu mu şimdi, çeşmi öyle bi insan mı
Sabah sabah güldürdün ya beni, Allah'ım da seni güldürsün inş kardeşim
Herkese hayırlı sabahlar olsun inş.. Öncelikle HAS kardeşime, sonra da forumun tüm güzel insanlarına benden çay, simit ve İstanbul manzarası.. :a26:
yok üşümüyorum çok iyi yav tamam da benden nasıl olacakda hilekarlık özelliği sana geçecek eğer böyle bir alış veriş bile olamaz ben hata veririm kabul etmez benim bünyem
niyeki ya varmı yokmu 1.6 yoksa indir yarın oynayalım ama karşılıklı zor oynarız başkalarıda girer ama olsun takılsada ben seni yenerim
Aaa ibra oldu mu şimdi, çeşmi öyle bi insan mı
Sabah sabah güldürdün ya beni, Allah'ım da seni güldürsün inş kardeşim
Herkese hayırlı sabahlar olsun inş.. Öncelikle HAS kardeşime, sonra da forumun tüm güzel insanlarına benden çay, simit ve İstanbul manzarası.. :a26:
:a15:En Maskeli beşleri: Çeşm-i Bülbül, kalbinur, ibra, behiye, ahmet_99.:a12:
ne yaptınız ne ettiniz bizim bayan olduğumuzu unutuz heralde:a15:En Maskeli beşleri: Çeşm-i Bülbül, kalbinur, ibra, behiye, ahmet_99.:a12: