Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

~~işte Gidiyorum~~ (1 Kullanıcı)

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
kasım abi süren azalıyor sana ileti bıraktım..ben dışarı çıkıyorum döndüğümde burda yada msnde şakaydı yazısını görmek sitiyorum...yoksa ben birdah asla dönmemek üzere gidyorum haberin olsun....allaha emanet ol

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
kasım abi malesefki gerçekten siteden ayrılmış..............hepinize çok selam söyledi....

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM.

İŞTE GELDİK GİDİYORUZ,
KALANLARA SELAM OLSUN.
BİZİ BİR HAYIR İLE ANANLARA
KASIM HADİDEN SELAM OLSUN.

HEPİZ HAKKINIZI HELAL EDİN KARDEŞLERİM.BENDEN YANA HERKESE HELAL OLSUN....:gulegule:gulegule

allahım kalbimizi dağınık etmesin
bizi kendisiyle beraber olmaya layık bir edep ihsan eylesin
kalbimizden razı olmadığı,beğenmediği şeyleri çıkarıp
kendi rızasını koysun
bizi kendisine ulaştıran yola kavuştursun ...(amin)

NE OLURSA OLSUN BEN ŞEYTANI SEVİNDİRMEDİM GERİ GELDİM ....... SEN DE ŞEYTANI SEVİNDİRME ABİ ..SENİ BEKLEYEN ÇOK KARDEŞİMİZ VAR ...ONLARI ÜZMEYE HAKKIN YOK

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
ne olur ALLAH rızası için bilen bu gidişin nedenini söylesin
sen başkaydım kasım abi şimdi kim olumlu ,ılımlı,yaklaşır en kışkırtıcı yazıya :A
kim içimizdeki şeytanı bize işaret eder senin kadar :A
kim babacan davranır :A
selamün aleyküm kasım abi (sen ALLAH hın selamını yerde bırakmazsın)ne olur ALLAH rızası için ya dön yada gidişinin sebebini söyle eger bu sitede seni çileden çıkarıcak bişey olduysa arkandan gelicek tek kişi ben olmıycam buna eminim

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim eğer Kasım abimizle msn den konuşacak durumda olanlar varsa lütfen yazılanları kendisine iletin...ve lütfen geri gelsin...zaten söylemişsinizdir de yine söyleyin ...bakın bu kadar kardeşi dönmesini istiyor...lütfen...

burası onsuz olmaz...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim kasım abiye ulaşabilen yok mu aranızda...hayırlı geceler...

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam Kasım abi nereye gidiyorsun? Bizleri bırakıp nasıl gidersin ? Siz değerli büyüklerimizde giderse o zaman biz hiç durmayalım. Lütfen gitme amcam. Bizim sizlerden öğreneceğimiz çok şey var umarım kararından cayarsın. Rabbimize emanet ol amcam.
Ama yine de gitmek istersen benim hakkım varsa helal olsun. İnşallah sen de helal edersin hakkını.
Selam ve dua ile...

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar kasım abi gitmemesi için yorum yazan bütün kardeşlerine selam gönderdi.... hayırlı akşamlar

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Ya ben hergün siteye giriyorum ama gözümden çok şey kaçıyor bunuda şimdi gördüm Kasım abide gitmiş vaybe harbi yaprak dökümü yaşıyoruz site içersinde abi bi açıklama yap bari neden göster olmuyor böyle çekip gitmeler :gulegule

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
evet malesef kasım abide gitti kasım abi seni çok seviyoruz lütfen geri dön allaha emanet ol

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
kasım abi malesefki gerçekten siteden ayrılmış..............hepinize çok selam söyledi....

ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatuhu

Bu gidişin sebebini bilmiyorum değerli Kasım abimiz.. Çok büyük bir sorun oldu sanırım, yoksa siz tüm ayrılmak isteyenlere engel olandınız abim..tekrar aramızda olmanız için duacıyız hepimiz :gulegule Hem bizlere verilmiş bir sözünüz vardı, 40'lar, 7'ler ile paylaşımlarınızı devam ettirecektiniz..Unutmadınız değil mi Kasım abimiz??

Hakkınızda herşeyin hayırlısı olması duası ile inşaAllah..Hakkımız geçmemiştir, var ise de ebeden helaldir..selam ve baki dua ile inşaAllah..:guleguleB)

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm Selam KAsım Abi bende forumu yeni gördüm Çok Şaşırdım üzüldüm Senin böyle Sebep göstermeksizin gideceğin aklıma gelmezdi gerçekten Ama bir bildiğin vardır elbet Allah yardımcın olsun Seni tekrar aramızda görmek istiyoruz . .. Hakkım varsa helal olsun abim.... Allaha emanet ol :(

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyykum Kasım abi yazcak cok sey var şimdi gec oldu yarın inşallah geniş bir sekilde yazarım bu konu ve diğer üzücü konular hakkında birde sunu soylemeden gecemeyeceğim her ayrılan konu acıyormuş diyorlar helalleşmek sucmu ne kadar güzel birşey helallik istemek neyse hayırlı cumalar a.e.olunuz

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı

cümlenizin selamı başım gözüm üstüne.

ALEYNA VE ALEYKUM SELAM VEFALI GERÇEK DOSTLARIM.RABBİM HER DAİM SİZLERİ BU VEFADAN AYIRMASIN.ALLAHA EMANET OLUN.:gulegule:gulegule:gulegule:gulegule

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMUN ALEYKUM KARDEŞLERİM.
Öncelikle bana vefa örnegi gösterip "dilden degil"CANI GÖNÜLDEN selam verip geri dön diyen vefalı can dostlarıma ALEYNA VE ALEYKUM SELAM.

Kardeşlerim,benim siteden ayrılma sebebim tamamen özeldir.Site içerisinde ne bir kişiye dargınlıgım nede kırgınlıgım vardır.
Ama beni ziyadesiyle üzen çok deger verdigim kişilerin arkamdan açtıkları ve bazı kardeşlerimde canı gönülden destekledikleri "GİDENE GÜLE GÜLE"adlı kırıcı ve incitici forumdur.

Eger benim helalleşmek için açtıgım forum kirlilik yapıyor ve insanları gereksiz yere meşgul ediyorsa tüm kardeşlerimden özür diliyorum.haklarını hela etsinler.

Ama biz büyüklerimizden şunu ögrendik.bir topluma girdiginizde selam veriniz,ayrılırkende helallik isteyiniz.
şimdi ben bu siteye girerken herkese selam verdim.ayrılırkende helallik istedim.bunu kötü bir şey oldugunu bilseydim inanın sessi sedasız çeker giderdim.yinede herkesten çok ama çok özür dilerim.

bir daha bu sitede ekran kirliligi yapmamak ve insanların dini bilgi ögrenmelerini engellememek üzere ALLAHA emanet olun.

Hak-Er

Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMUN ALEYKUM KARDEŞLERİM.
Öncelikle bana vefa örnegi gösterip "dilden degil"CANI GÖNÜLDEN selam verip geri dön diyen vefalı can dostlarıma ALEYNA VE ALEYKUM SELAM.

Kardeşlerim,benim siteden ayrılma sebebim tamamen özeldir.Site içerisinde ne bir kişiye dargınlıgım nede kırgınlıgım vardır.
Ama beni ziyadesiyle üzen çok deger verdigim kişilerin arkamdan açtıkları ve bazı kardeşlerimde canı gönülden destekledikleri "GİDENE GÜLE GÜLE"adlı kırıcı ve incitici forumdur.

Eger benim helalleşmek için açtıgım forum kirlilik yapıyor ve insanları gereksiz yere meşgul ediyorsa tüm kardeşlerimden özür diliyorum.haklarını hela etsinler.

Ama biz büyüklerimizden şunu ögrendik.bir topluma girdiginizde selam veriniz,ayrılırkende helallik isteyiniz.
şimdi ben bu siteye girerken herkese selam verdim.ayrılırkende helallik istedim.bunu kötü bir şey oldugunu bilseydim inanın sessi sedasız çeker giderdim.yinede herkesten çok ama çok özür dilerim.

bir daha bu sitede ekran kirliligi yapmamak ve insanların dini bilgi ögrenmelerini engellememek üzere ALLAHA emanet olun.

Selamun Aleykum

Kasım Abi ya Allah Rızası için bu söylediklerin gerçekten gitmene sebep olabilirmi ya. Sen abimizsin birde sen gidersen bu sefer morali bozulan gider kim mücadele edicek. örnek olalım kasım abicim ördek olmayalım. Seni seviyoruz :)

Selamun Aleykum

A

Arzu_76

Selamün aleyküm

Sayım hemşehrim nereye gidiyorsunuz burda ne güzel duaları,dostlukları ve kardeşlikleri paylaşıyorduk.

Daha önemlisi de dinimizi ve gereklerini öğreniyorduk.

Siz değerli dostlarda bu konularda yardımcı ve destekçi idiniz.

Umarım bizlerden kaynaklanan bir şeyler değildir.

Bizden yana hak helal sizlerde ediniz lütfen

Türkiyeliyim ama sayfada gördüğüm kadarıyla tek hemşerim de sizdiniz :(

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM.

İŞTE GELDİK GİDİYORUZ,
KALANLARA SELAM OLSUN.
BİZİ BİR HAYIR İLE ANANLARA
KASIM HADİDEN SELAM OLSUN.

HEPİZ HAKKINIZI HELAL EDİN KARDEŞLERİM.BENDEN YANA HERKESE HELAL OLSUN....:gulegule:gulegule

ve aleyna aleykum selam abi hayirdir insaallah neden gidiyorsun.Ama sunu söylemek isterim bizi çok üzüyorsun. :( herzaman için bizim burada neden bulundugumuzu unutmayasin.Bizler burada "ALLAH RIZASI ICIN" birseyler yapmaya calisiyoruz.Birseyler ögrenmeye çalisiyoruz.Bu arada çok güzelde bir ailemiz oluyor.Abi istersen birazcikta bunlari düsün.InsaAllah sizi tekrar aramizda eskisi gibi görürüm.Cok sevinirim.kainatin efendisine emanet olasin. :gulegule

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt