-Ammar Bin Yasir-
Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm hayırlı günler..trabzon tarihiyel deniziyle güzel bir ilimiz
selamunaleyküm hayırlı günler..trabzon tarihiyel deniziyle güzel bir ilimiz
selamun aleyküm ablam hayırlı günlerin olsun inşaallahhayırlı sabahlar tuğba
ınan kı cok beğendım bolge olarak karadenıze gıtmeyı cok ıstemışımdır.fotoların eskı ve yenı olması hıç fark etmez zaten 100 puanı yeşıllığe verıyorum 100 puan da sana![]()
allaha emanet ol
selamun aleyküm Rabbimiz razı olsun inşaallahAllah,im ne kadar ozledim trabzon,u anlatamam bende trabzonluyum ve geçen yaz gidemedim her kosesi burnumda tutuyooooo.senden de Allah razi olsun kardesim hepsi çooooook guzel resimler çok begendim ve birazda hasret giderdim eline emegine saglik selam ve dua ile...
ve aleuyküm selam Rabbimiz razı olsun hayırlı günler..sa kardeşim hakikaten harika biryer ağustosta gittim hayran kaldım ramazan bayramınıda orda geçirdim aklım hala orda güneydoğu hariç yudun tamamını bilirim ama karadeniz bambaşka İNŞALLAH tekrar giderim ama bana göre havası çok nemli o yüzden ya sonbahar yada ilkbahar gitmek istiyorum doğubeyazıtın havası çok kuru bu yüzden havası çok nemli geldi hele hele artvin hopa şaşvat cennet parçası sanki halkı çok çalışkan toprağı çok güzel kullanıyorlar ALLAHA emanet olun emeyinize sağlık
EsSelamü Aleyküm tuğba kardeşim
bu kadar güzel olabiliceğiniz tahmın etmiyordum... Gerçekten harika .... senin sayende resım de olsa bu güzel memleketimizi görmüş olduk... sağolasın güzel kardeşim...Buarada muhlamayı çokkkkkkkkk severim ben .... harıka görunuyordu resımde şimdi olsada yesek
Rabbım' e emanet ol kardeşim selam ve dua ile..
selamun aleyküm evet çok haklısınız:evethey yer çok güzel ama karadeniz bir başka
eline sağlık kardeşim
ve aleküm selam hayırlı günler Rabbimize emnaet olun inşaallahSelamün Aleyküm Kardeşim.... Gösterdğiniz Fotoğraflar Ararsinda Dağlar Ayri Bir Güzel....karadeniz çok Yeşilmiş Görmedim Ama Duydum....
selamun aleyküm Rabbimiz razı olsun..Benim de ailem samsun da ben trabzondayım
gerçekten gezilecek çok güzel yerler var çok güzel bir şehir trabzon.
fotoğraflar için Allah razı olsun.
ooo eline sağlık Rabbimiz razı olsun çok güzel resimler ekllemişsin kardeşim selametle kal inşaallah
ve aleykümselam amin inşaallah kardeşim..:H:Hselamün aleyküm
izmir de oturuyorum rabbim nasip etsin karadeniz'in güzelliklerini görmeyi
o yemekler neydi öyle açım onları görünce karnım kazınmaya başladı
Selamün Aleyküm Tuğba Kardeşim
Ula uşağım haçen ne cüzeldir bu bizum memleçetler:K:K:K
Eline emeğine sağlık kardeşim bende bir GİRESUN lu olarak bu güzelim görüntüleri görmekten büyük gurur duydum
işl. nasip olursa yazın yine memleketimi ziyaret edeceğim
Selam ve dua ile a.e.o.
selamun aleyküm kardeşim Rabbimiz razı olsun...:Hcok güzel bir resim insanın içi acılıyor valla![]()