Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Işte coca cola 'nın zararları (1 Kullanıcı)

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

İŞTE COCA COLA 'NIN ZARARLARI

" İç ve Kalp Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay,
Coca Cola 'nın zararlarını şu şekilde tespit etti. "

“Coca Cola içince vücudunuzda neler olduğunun farkında mısınız?"

1. İlk 10 dakikada: Kanınıza hemen 10 çay kaşığı kadar şeker girer. Bu normal günlük dozun 100 katı kadardır. Bulantınızın olmamasının nedeni içinde bulunan ‘fosforik asiddir '.

2. İlk 20 dakikada: Kan şekeriniz aşırı şekilde yükselir. Bunun sonucu pankreasınızda aşırı derecede insülin salgılanır ve kan şekerinin fazlası karaciğerde yağ olarak depolanmaya başlar.

3. 40 dakika içinde: Kafeinin tamamı dolaşıma girmiş olur. Kan basıncı yükselir, karaciğerden daha fazla şeker yapılarak kana geçer ve kan şekeri tekrar yükselir.

4. 45 dakika içinde: Beyinde dopamin yapımı artar, mutluluk hissi başlar (eroinin etkisine benzer bir etki meydana gelir.)

5. 60 dakika içinde: Ani açlık hissi oluşur.

6. Kolaya ve tatlılara saldırırsınız.

7. Bu kısır döngü devam ettiği süre karaciğer ve göbek yağlanması artar, vücudun tüm hücrelerinde LEPTİN ve İNSÜLİN DİRENCİ gelişir.

8. Şişmanlık Hastalığını başlatmıştır ve bütün dejeneratif hastalıkların nedenidir

Emine Şenlikoğlu

islam güvercini

Kayıtlı Kullanıcı
gerçekten bu konulara önem vermeniz beni çok mutlu etti.insan yolda yürürken yanında yoldaş arıyor .bende 8.sınıftan beri boykot deiyorum amerika ve yahudilerin mallarını.arkadaşlarıma nekadar dediysem bir sen mi kurtarıcan dünyayı diyip geçiyorlar.burda bu konuya önem verilmesi ve siz degerli arkadaşalarımızın yazdıklarını inanın bunu kalpten söylüyorum beni çok ama çok mutlu etti.ıssız bir adada yıllarca insan görmemmiş birinin bir gün aniden bir topluluk görmesi ne kadar sevinç vericiyse o yalnız adam için inanın benim içinde okadar mutluluk vericiydi.ellerinize ve yüreginize saglık.siz ve sizin gibiler böyle duyarlı davrandıkça ben inaninyorum ki barışın güvercinleri yenicektir savaşın kartallarını.islamın üzerinde dolaşan kara bulutlar biraz olsun çekilicektir.islam her zaman en yukarlarda dalgalanan şanlı bir bayrak gibi hep sallanıcaktır.

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Elhamdülillah son 10 senedir ağzıma koymadım. Bilgilendirmeniz içinde teşekkürler, Yüce ALLAHUTEALA cc sizden razı olsun...

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
gerçekten bu konulara önem vermeniz beni çok mutlu etti.insan yolda yürürken yanında yoldaş arıyor .bende 8.sınıftan beri boykot deiyorum amerika ve yahudilerin mallarını.arkadaşlarıma nekadar dediysem bir sen mi kurtarıcan dünyayı diyip geçiyorlar.burda bu konuya önem verilmesi ve siz degerli arkadaşalarımızın yazdıklarını inanın bunu kalpten söylüyorum beni çok ama çok mutlu etti.ıssız bir adada yıllarca insan görmemmiş birinin bir gün aniden bir topluluk görmesi ne kadar sevinç vericiyse o yalnız adam için inanın benim içinde okadar mutluluk vericiydi.ellerinize ve yüreginize saglık.siz ve sizin gibiler böyle duyarlı davrandıkça ben inaninyorum ki barışın güvercinleri yenicektir savaşın kartallarını.islamın üzerinde dolaşan kara bulutlar biraz olsun çekilicektir.islam her zaman en yukarlarda dalgalanan şanlı bir bayrak gibi hep sallanıcaktır.

ne demek kardeşim aynı dertten bende muzdaribim...

hem nedemektir bi sen mi kurtaracaksın sözü anlamıyorum...
yahu sen kurtaramasan bile safını belli edersin....
mahşerde gerekçen olur...
örneğin sen çok sevdiğin arkadaşına yardım edemiyosun ama diyosun ki kardeşim sana hak veriyorum senden yanayım...
buradada sen safını belli edeceksin... ne kadar tezat bunu diyen insanlar....

not ; sen kelimem size değil genel anlamda topluma hitap sen...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt