Namazsızım uzun zamandır. İçimdeki boşluk öyle büyüdü ki anlatamam. cxanım acıyor hergün. her ezanda benim bu kopası başım neden secdeye değmiyor diye kendime kızıyorum.Namazı dosdoğru kılmak diye bir kitap okuyorum ve kendimden 2 kat utanıyorum. Geçen gece kalktım gözyaşları içinde kıldım namazımı ama devam ettiremedim. üzerimdeki gafleti bir çok şeye bağlıyorum.Kendimi çevremdekileri sorguluyorum. Evimde manevii hava yok! yediğimiz gıdaların helal oldukları belli değil. Elhamdülillah helal para kazanıyoruz ama boğazımızdan geçen gıdalardaki katkılardan emin değiliz
( başımı alıp küçücük bir köye gidesim var. inanılmaz özeniroldum köyde yaşayan teyzelerime. evliliklerin yıkılma şansı da çok düşük oralarda. Herkesin çizgileri var. Kadın orada Kadın Erkek Erkek... Bizde roller değişti. Gün boyu çalışıyorum hemde bir çok erkekle muhatap olmak zorunda kalarak. Bu beni manen yoruyor. Bu günlerde yoğun olduğum için akşam 8 civarı evde oluyorum akşam karanlığında giriyorum eve. Manen zaten yükler yüklenmişken namazı terketme yükü taşınamaz oluyor omuzlarımda. Oysa namaz ne kadar rahatlatıyor. Neden kılamıyorum bennn engel ne anlamıyorum. Yardım edin dua edin bana Allah rızası için...