Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İsraili Destekleyelim/22.Konu Olsun Buda.! (1 Kullanıcı)

windrose84

Kayıtlı Kullanıcı
s.a google da bunlarınmış ama artık insan için ne zaruri ise adamlar tek tek el atmıs bu gidişle herhalde gandhi gibi bi keçi bulup sutunu içerek yasayacagız... tabi bu saka kısmı ama kullandıgımız her bilgisayarda bu adamlara para gidiyor nokia da bunlarınmıs allah hakkımızda hayırlsını versin

nakşibendi

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
ALLAH (cc) razi olsun kardesim
cok guzel bir konu acmissiniz
niyetiniz halisane ve samimi oldugundan kesinlikle suphem yok
fakat israil dedigimiz siyonist dedigimiz bu kan emicilerin bu tur boykotlara sevindigini biliyormusunuz?
hatta bir cogunu kendileri baslatiyorlar.
nihayetinde bilinc alti reklami basariyorlar markalari ve amblemleri izleniyor,hafizalara kaziniyor bilinc altina kaydediliyor.
reklamin iyisi kotusu olmaz diyorlar.
(farkli bir bakis acisi;))
selam ve dua ile

Ve aleyna aleyküm Selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu.Doğrudur muhterem kardeşim.Lakin ben şöyle yaklaşmak isterim konuya...
Kendilerine kitap verilenlerden, Allah’a ve ahiret gününe inanmayan, Allah’ın ve Resûlü’nün haram kıldığını haram tanımayan ve hak dini (İslam’ı) din edinmeyenlerle, küçük düşürülüp cizyeyi kendi elleriyle verinceye kadar savaşın. (9 Tevbe Suresi, 29)

Ayetteki ifadeye dikkat edilirse burada savaşmanın emredildiği insanlar tüm kitap ehli değildir. Bunlar kitap verilenlerden bir gruptur. Bunlarla savaşmak istenmesinin nedeni yine onların Müslümanlarla savaşmalarından dolayıdır. Eğer Tevbe suresi başından itibaren okunursa konu daha iyi anlaşılacaktır.
Savaş ile ilgili ayetleri Kuran’ın bütünlüğü içinde değerlendirmek lazımdır. Kuran’a göre savaş savunma amaçlı yapılmalıdır. Başka insanların topraklarını fethetmek için yapılan savaş Kuran’a göre dini bir savaş olamaz. Duayla kalınız.

ciftci

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyna aleyküm Selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu.Doğrudur muhterem kardeşim.Lakin ben şöyle yaklaşmak isterim konuya...
Kendilerine kitap verilenlerden, Allah’a ve ahiret gününe inanmayan, Allah’ın ve Resûlü’nün haram kıldığını haram tanımayan ve hak dini (İslam’ı) din edinmeyenlerle, küçük düşürülüp cizyeyi kendi elleriyle verinceye kadar savaşın. (9 Tevbe Suresi, 29)

Ayetteki ifadeye dikkat edilirse burada savaşmanın emredildiği insanlar tüm kitap ehli değildir. Bunlar kitap verilenlerden bir gruptur. Bunlarla savaşmak istenmesinin nedeni yine onların Müslümanlarla savaşmalarından dolayıdır. Eğer Tevbe suresi başından itibaren okunursa konu daha iyi anlaşılacaktır.
Savaş ile ilgili ayetleri Kuran’ın bütünlüğü içinde değerlendirmek lazımdır. Kuran’a göre savaş savunma amaçlı yapılmalıdır. Başka insanların topraklarını fethetmek için yapılan savaş Kuran’a göre dini bir savaş olamaz. Duayla kalınız.

baska insanlarin topragi diye bir sey yok kardesim
mulk ALLAH (cc)'in
Allah (c.c) şöyle buyuruyor:
“Fitne kalkıp, din yalnız Allah’ın oluncaya kadar onlarla savaşın! Şirkten vazgeçerlerse, artık düşmanlık ancak zalimler içindir.” (Bakara: 193) (Enfal: 39)
Yine, bu ayet ile Rasulullah (s.a.s)’in: “İnsanlarla la ilahe illallah deyinceye, namaz kılıncaya ve zekat verinceye kadar çarpışmakla emrolundum”hadisinin aynı manada olduğunda da ittifak etmişlerdir.
elbetteki savasacagiz
ayete ve hadise (baska manalar arayarak,hasa) muhalefetmi edecegiz.
kainatin EFENDI'si (asm) gibi
ashabin yaptigi gibi
senin yaptigin gibi
selam ve dua ile

tuts@k

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.zulmekarsiyiz.tr.cx
ALLAH razi olsun kardesim.. evet herzaman boykot diyoruz ve etmeyenleri uyariyoruz ama ne care..

selam ve dua ile

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
boykot bütün müslümanların görevidir.

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Boykot Bütün Müslümanlarin Görevidir..............bu ürünleri Almiyalim.alan Kardeşlerimizide Uyaralim.....

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
bizde Tüm Ailece Katiliyoruz...allah Razi Olsun

monece

Kayıtlı Kullanıcı
öyleyse Bizi Boykota çağirmak Yerine Bu ürünlerden Daha Kaliteli ürünler üretmeye Teşvik Etmek Daha Gerekmezmi Herkes Bu ürünleri Ezberledi Ama çevredekiler üretin Alalim Diyorlar Ne Yapabiliriz Lütfen Açiklayin

ciftci

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
ALLAH (cc) razi olsun kardesim
cok guzel bir konu acmissiniz
niyetiniz halisane ve samimi oldugundan kesinlikle suphem yok
fakat israil dedigimiz siyonist dedigimiz bu kan emicilerin bu tur boykotlara sevindigini biliyormusunuz?
hatta bir cogunu kendileri baslatiyorlar.
nihayetinde bilinc alti reklami basariyorlar markalari ve amblemleri izleniyor,hafizalara kaziniyor bilinc altina kaydediliyor.
reklamin iyisi kotusu olmaz diyorlar.
(farkli bir bakis acisi;))
selam ve dua ile
daha once boyle demistik simdi ekliyoruz
arkadaslar bu adamlar kendi urunlerinin alternatifinide kendileri uretiyorlar
hatta bazen baskalarina urettiriyorlar kar payi alarak,tesislerini kurarak,maddi destek yaparak,pazarda yer acarak ve daha bir cok taktikle
mesela ornek vermek gerekirse
ben cola turkanin cocacola nin bir urunu oldugunu saniyorum
ALLAH(cc) hakkimizda hayirlisini versin
selam ve dua ile

nakşibendi

Kayıtlı Kullanıcı
InşaAllah U Teala,Gün geçtikçe hız kesmeden çalışmalarımız ilerrliyor,Kardeşleri bilinçlendiriyor,gereken bilgilendirmeyi yapıyoruz..Katkılarınızı amellerinizi Rabb'im hayırlısı ile mükafatlandırsın..Sizlere daha güzel kapılar Açsın..Allah C.C. bizleri bu yolda muhaffak kılsın..Es-Selamun Aleyküm.

Sevgi Gülü

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Ben Artik Müslümanlarin Gördüğü Eziyete Gerçekten Dayanamiyorum Türk Mali Olmayan Hiçbir şeyi Almamaya özen Gösteriyorum Ama Daha Fazlesini Yapmaliyiz Onlar Için Hatim Yapabilir Veya Başka Birşey Din Kardeşleri Zulüm Görüyorken Boğazimdan Ekmek Bile Zor Geçiyor
Birşeyler Yapmak Istiyorum Ama Ne Olduğunu Bilmiyorum Amerikalilarin Ardina Düşüp Onlara Asker Gönderesiye Kadar Bu Müslümanlara Yardim Edelim Hangi Parti Gelirse Gelsin Ayni şeyler Oluyor Direk Amerikada Soluğu Aliyor Tutturdk Bir Avrupa Birliği Diye Niye Büyüklerimiz Müslüman Birliği Oluşturmayi Düşünmüyorda Avrupaya Yönelmek Istiyor Anlamakda Güçlük çekiyorum Hoş Onlarda Bizi Kabul Etmiyorya
Selametle Kalin Allah Rizasi Için Onlar Için 2 Rekatda Olsa Hacet Namazi Kilalim Rabbim çok çok Büyük Onlara Yardim Etsin Pis KafirlerDEN MÜSLÜMANLARI KORUSUN

fanidunya

Kayıtlı Kullanıcı
allah razi olsun dikkat edilirse cokiyi yanıtlar verir ama bir kac kişinin uymasıyla olmuyor herkezi davete cagırıyorum :G

asakir

Kayıtlı Kullanıcı
s.a...

günümüzdeki en büyük cihat küffarı her bakımdan boykot etmektir...

bu çok önemli bir farziyettir evet yanlış duymadınız bu farzı ayndır...

çünki bizim verdiğimiz paralar destek anlamındadır aynı paralarla bana kurşun sıkmaktadır öyleyse boykot etmeyenler bunun hesabını ahirette mahkemeyi kübrada veremezler...

YAŞASIN BOYKOT...!!!

YAŞASIN MÜSLÜMAN KAHROLSUN İSRAEL.....!!!

ALLAH CC SAVAŞA GEREK KALMADAN KAZANILABİLECEK OLAN BOYKOT CİHADINI YAYMAYI VE HEDEFE VARDIRMAYI GAYE VE İBADET BİLEN KARDEŞLERİMDEN EBEDİYYEN RAZI OLSUN BU ŞUURLA YAŞATSIN ŞEHADET NASİB EDEREK HUZURUNA KABUL BUYURSUN AMİN..................S.A................

sivetok

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
img141.imageshack.us
Ben bildiğim bu ürünlerden ne pahasına olursa olsun almıyorum
anımsattığın için sağol kardeş

şevval_nur

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı geceler
elinize sağlık. ben bu ürünleri öğrendiğimden beri almıyorum.çevremi de uyarıyorum.ama kolları dünyanın dört bir yanında ahtapot gibiler.

Yeni

Kayıtlı Kullanıcı
Konuyu açan arkadasıma;
Kim daha kaliteli yaparsa ben ondan alırım. Burdaki konuyu kendimce bir anlamı olmadıgını düşünüyor ve gereksiz diyorum. Kaliteyi en iyi kim yaparsa ondan almak gerekmezmi.?
Bırakın şimdi yahudi veya farklı dine mensup insanları, bunlarla ugrasacagımıza bizlerin nasıl kaliteli ve kaliteye uygun piyasaya üretim yapabiliriz. Yahudiler bu işi nasıl iyi bir şekilde yapabiliyor ve bizlerin bu konudaki eksikliklerimiz nelerdir. onları konusmak lazım.

Biraz daha olgun davranmak gerekir.

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı

İSRAİL. NUFÜSU YAKLAŞIK 5 MİLYON.
BUNLARIN HER BİRİNİ TÜM DÜNYA ÜLKELERİNİN EN ALT KADEMESİNDEN EN ÜST KADEMESİNE KADAR BÜROKRAT OLARAK ATAMAYA KALKSANIZ SAYILARI YETMEZ.

BUGÜN'Kİ İSRAİL DEVLETİNDE FAİZ HARAMDIR.
KENDİNE UYGULAMIYOR. ÇÜNKİ BELA OLDUĞUNU BİLİYOR.

LAKİN, DÜNYAYI İDARE ETMEYE ÇALIŞIYORLAR.
BU GÜCÜ NERDEN ALIYORLAR DERSENİZ..!!!

"İSLAM ALEMİNİN VURDUM-DUYMAZLIĞINDAN....!!!"

SELAM VE DUA İLE KALIN

nakşibendi

Kayıtlı Kullanıcı
Konuyu açan arkadasıma;
Kim daha kaliteli yaparsa ben ondan alırım. Burdaki konuyu kendimce bir anlamı olmadıgını düşünüyor ve gereksiz diyorum. Kaliteyi en iyi kim yaparsa ondan almak gerekmezmi.?
Bırakın şimdi yahudi veya farklı dine mensup insanları, bunlarla ugrasacagımıza bizlerin nasıl kaliteli ve kaliteye uygun piyasaya üretim yapabiliriz. Yahudiler bu işi nasıl iyi bir şekilde yapabiliyor ve bizlerin bu konudaki eksikliklerimiz nelerdir. onları konusmak lazım.

Biraz daha olgun davranmak gerekir.

Es-Selamun Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhü..Biraz geç verilecek bir cevap olacaktir yazacaklarim ama hakkınızı şimdiden helal ediniz...Ticaret ve ilişkideki esaslari şöyle ele alabiliriz.
Ticaret incelenirken üzerine oturduğu esasın açıklanması gerekir: Yani şu sorulara doğru cevabın bulunması lazımdır:
Kendisiyle ticaretin yapıldığı mal mı, ticarette asıldır yoksa malın sahibi olan tüccar mı asıldır? Yani değişime konu olan malın sahibi olan tüccara bakmadan, ticari işlemlerde mübadelesi yapılan mal mı dış ticaretin araştırılmasında esastır, yoksa malın menşeine bakmadan ticari işlemi gerçekleştiren tüccar mı esastır? Ki bu durumda dış ticaretin araştırılmasında tacir esas olup ticareti yapılan mal tüccara tabi olarak tüccarın hükmünü alır mı? İşte bu soruya verilecek cevap yalnızca belli bir metod üzere ticari işlemlerin yapılmasını gerektirecek ve cevaba göre de dış ticaret ile ilgili hükümler konulacaktır.
Ticaret olayını incelediğimizde ticaretin, belirli iki tüccar arasında ve muayyen bir mal üzerinde yapılan bir işlem olduğunu görürüz. Ticaret, mala sahip olan tüccara bakılmaksızın yalnızca malın mübadelesi değildir. Ticari işlemin vakıası da ticarette malın değil tüccarın esas olduğunu göstermektedir. Çünkü, ticari işlem ancak iki tacirin bulunmasıyla mümkün olur. Mal ister hazır olsun isterse olmasın, ister imal edilmiş olsun isterse henüz imal edilmemiş olsun, ister mevcut olsun isterse henüz mevcut olmasın durum değişmez. Dolayısıyla ticarette mal değil tacir esastır.

"Allah yolunda Allah'ın adı ile savaşınız Allah'ı inkâr edenlerle savaşınız .....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt