Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İsraili Destekleyelim/22.Konu Olsun Buda.! (1 Kullanıcı)

humyra

Kayıtlı Kullanıcı
utanıyorum! bu ürünlerı kullanıp! bırde müslümanım! dıyenlerdenn!!

utanıyorum! bu ürünlerı kullanıp! bırde müslümanım! dıyenlerdenn!!

eger bıraz vıcdan sahıbı iseniz bır tek benımle olurmu demeden! bu ürünlerın zerresını tevessül etmeyınız! Allah rızası için!!

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
es selamu aleyküm..emeğinize sağlık.
estağfirullah, bakış açınız her mü'minde olması gerektiği gibi..Rabbim razı olsun sizden..
din kardeşlerimize yapılan zulümleri paramızla finanse etmeyelim ve daim duada olalım kardeşlerimiz için inşaAllah-u Teala..
Bayramınız mübarek olsun inşaAllah..selam ve dua ile kalınız..

nakşibendi

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyna aleyküm Selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu.Duayla kalınız.

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
Es-Selamun Aleyküm, Allah razı olsun kardeşim bunun yeniyle eskiyle bir alakası yok. Amacımız bir; Niğdeli Kardeşimizin yüreğine sağlık ne güzel demiş: "Bakış açınız her mü'minde olması gerektiği gibi, din kardeşlerimize yapılan zulümleri paramızla finanse etmeyelim" -Niğdeli kardeşim senin ifadelerini ekledim.Hakkını helal et- Evet finanse etmeyelim, ettirmeyelim. Selam ve dua ile kalınız.

nakşibendi

Kayıtlı Kullanıcı
Es-Selamun Aleyküm, Allah razı olsun kardeşim bunun yeniyle eskiyle bir alakası yok. Amacımız bir; Niğdeli Kardeşimizin yüreğine sağlık ne güzel demiş: "Bakış açınız her mü'minde olması gerektiği gibi, din kardeşlerimize yapılan zulümleri paramızla finanse etmeyelim" -Niğdeli kardeşim senin ifadelerini ekledim.Hakkını helal et- Evet finanse etmeyelim, ettirmeyelim. Selam ve dua ile kalınız.

Ve aleyna Aleyküm Selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu ebeden daimen Kesira inşaAllah.

elifhanifi

Kayıtlı Kullanıcı
çok etkilendim Allah raz1 olsun.zaman zaman bu yap1lanlar1 unutuyoruz

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili din kardeslerim,12 yasindaki kizimla gorduk bu vahseti bu urunleri bundan sonra almayacagiz ve kullanmayacagiz

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
Aallah Rizasi Için Arkadaşlar Ne Olu Ya.inanin çok Kötü Oluyorum.benimde Bebeğim Var Biran Onu Koydum O Bebeklerin Yerine Beynim Karincalandi.allahim Yoket O Pislikleri Ne Olur Izin Verme.o Bebekler O Haldeykn Biz Nasil Arielle Camaşir Yikayalim Nasil Keyifle Cola Içip Lcw Adidas Giyiyorum Diye Böbürlenip Hava Atalim
Onlar Saltanatini Kurmuş.avonun Kurucusu Malzemelerinden Ailesine Bile Kullandirmazken Bizim Türk Kadinlari Sanki Birlik Olmuş üye Olup Bikaçkuruş Için Okullarda Günlerde Sokaklarda Bi ürün Satmak Için Herşekle Giriyorlar.onlara Uymayin Uyarin.çoğaldilar.bende Vakko Esarp Aldim Cola Içtim Ama Düşündükce Ve Araştirdikça Artik Almayi Birakin Ağzima Sürmüyorum.ateş Gibi Geliyo Bana.biraz Olsun Düşünün Ne Olur.etrafinizi Uyarin.en Azindan Bikaç ürüne El Sürmeyin.bölece çoğaliriz O, Bu !demeyin önce Kendimizi Sonra Cevreyi.allaha Emanet Olun.

nakşibendi

Kayıtlı Kullanıcı
Es-Selamun Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu.Bu konu üzerinde şu an için duruyoruz listedeki markalar artı bulabildiğimiz tüm markalar.Konu işlenişi aynı şekilde olup,inşaAllah bunu ufak kitapçık yapacağız ve bütçemiz yetebildiğince bastırıp ücretsiz olarak dağıtacağız.InşaAllah bilgilenen ve bilgirendirenlerden oluruz.Duayla kalınız.

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
EĞER BÖLE BİR HAYIR YAPARSANIZ,CİHADA GİRERSENIZ BİZ KADIN ARKADAŞLARDA APARTMANLARA DAĞITALIM.ATALIM KAPILARDAN İÇERİ.BELKİ BİNDE BİR ÇIKAR BELKI BİR YÜREK SIZLAR.NE KAYBEDERİZKİ.BİR ÜRÜNÜ ALIRSA DİĞERINI ALMAZ.AMERİKANIN ENÇOK KORKTUĞU ŞEY AÇ KALMAK.KÜRESEL ISINMAYLA BİRLİKTE DAHADA MÜSLÜMAN ÜLKELERE SALDIRMAYA BAŞLADI PETROLE KAYNAĞA PARAYA İHTİYAÇ DUYGUSU DAHADA ARTTI.

YOKOLSUNLAR ZULMEDENLER...

nakşibendi

Kayıtlı Kullanıcı
EĞER BÖLE BİR HAYIR YAPARSANIZ,CİHADA GİRERSENIZ BİZ KADIN ARKADAŞLARDA APARTMANLARA DAĞITALIM.ATALIM KAPILARDAN İÇERİ.BELKİ BİNDE BİR ÇIKAR BELKI BİR YÜREK SIZLAR.NE KAYBEDERİZKİ.BİR ÜRÜNÜ ALIRSA DİĞERINI ALMAZ.AMERİKANIN ENÇOK KORKTUĞU ŞEY AÇ KALMAK.KÜRESEL ISINMAYLA BİRLİKTE DAHADA MÜSLÜMAN ÜLKELERE SALDIRMAYA BAŞLADI PETROLE KAYNAĞA PARAYA İHTİYAÇ DUYGUSU DAHADA ARTTI.

YOKOLSUNLAR ZULMEDENLER...

Allah'ın izni ile boyle bir hayırı yapacağız çok kısa bir sürede.Ve cihadımızıda kardeşlerin yanına gidip yapacaız inşaAllah.Duayla kalınız.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Es-Selamun Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu.Bu konu üzerinde şu an için duruyoruz listedeki markalar artı bulabildiğimiz tüm markalar.Konu işlenişi aynı şekilde olup,inşaAllah bunu ufak kitapçık yapacağız ve bütçemiz yetebildiğince bastırıp ücretsiz olarak dağıtacağız.InşaAllah bilgilenen ve bilgirendirenlerden oluruz.Duayla kalınız.

ve aleyküm selam.
Rabbim razı olsun, kabul etsin hizmetinizi inşaAllah..
selamun aleyküm

ciftci

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
ALLAH (cc) razi olsun kardesim
cok guzel bir konu acmissiniz
niyetiniz halisane ve samimi oldugundan kesinlikle suphem yok
fakat israil dedigimiz siyonist dedigimiz bu kan emicilerin bu tur boykotlara sevindigini biliyormusunuz?
hatta bir cogunu kendileri baslatiyorlar.
nihayetinde bilinc alti reklami basariyorlar markalari ve amblemleri izleniyor,hafizalara kaziniyor bilinc altina kaydediliyor.
reklamin iyisi kotusu olmaz diyorlar.
(farkli bir bakis acisi;))
selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt