Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İSMİNİN ANLAMINI YAZARMISIN (1 Kullanıcı)

huma

Kayıtlı Kullanıcı
bende hüsniye iyi niyetli hoş görülü diye biliyorum ama daha başka manasını bilen varsa ve yazarsa sevinirim şimdiden allah razı olsun

merdümgiriz

Kayıtlı Kullanıcı
merve:arapçada çakıl taşı :(
bide arafattaki ik, dağdan birinin adı

adaşız sanırım ; bende sadece o kadar olduğunu sanıyordum fakat komşumuz bir hocaya sormuş..güven veren, güvenilir, huzur ve ferahlık veren gibi daha aklımda tutamadığım bir çok manası var..önceleri memnun değildim ismimden taki anlamını öğrenene dek, adım gibi olduğumuda söylerler ,ben farkında değilim ama memnun oluyorum bence sende memnun ol...

blueangel

Kayıtlı Kullanıcı
Zeynep : Babasının süsü türkçedeki anlamı süslenmek

blueangel

Kayıtlı Kullanıcı
Bir sorum olacaktı size
ecrin isminin anlamını bilen varmı eğer varsa yazabilirmi? Doğacak olan kızıma koyacaktım ancak ismin anlamı siteden siteye değişiklik gösteriyor ikilemde kaldım yardımcı olursanız menun olurum. şimdiden teşekkür ederim

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
MELEK:1. Allah’ın nurdan yarattığı varlıklar. Allah’ın emirlerine tam itaat eden varlıklar. 2. Halim, selim güzel huylu kimse. Kur’an-ı Kerim’de toplam 98 ayette geçmektedir.

Köken : Arapça

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
Bir sorum olacaktı size
ecrin isminin anlamını bilen varmı eğer varsa yazabilirmi? Doğacak olan kızıma koyacaktım ancak ismin anlamı siteden siteye değişiklik gösteriyor ikilemde kaldım yardımcı olursanız menun olurum. şimdiden teşekkür ederim

ecrin isminin anlamı bildiğim kadarıyla
Allah’ın hediyesi anlamını taşımaktadır

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,

Sinan : Sivri uç, tepe anlamına gelir... Eski toplumlarda mızrağın ucuna takılan delici metal uca da sinan denirmiş...

İsmimle müsemma olmak istemem aslında ama baze işe de yaramıyor değil...

Allah'a emanet olun...

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam

ve aleyküm selam

merve:arapçada çakıl taşı :(
bide arafattaki ik, dağdan birinin adı

adaşız sanırım ; bende sadece o kadar olduğunu sanıyordum fakat komşumuz bir hocaya sormuş..güven veren, güvenilir, huzur ve ferahlık veren gibi daha aklımda tutamadığım bir çok manası var..önceleri memnun değildim ismimden taki anlamını öğrenene dek, adım gibi olduğumuda söylerler ,ben farkında değilim ama memnun oluyorum bence sende memnun ol...

MERVE...çakıl taşı (bende böyle biliyodum)

ama diğerlerinide öğrenmiş oldum tşk.:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt