Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ismini sevmeyen varmı ? (1 Kullanıcı)

gecem

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ismini sevmeyen varmı ?

Akide-i Tevhid yazdı:
Selamun Aleykum
İlgihç bir forum. Forumu açan Gecem kardeşimize teşekkür ediyorum.

İsmim Abdullah ve Rabbim'e hamdolsun ismimi seviyorum. Allah'ın kulu anlamına geliyor. Birde Basri ismim var. Basri'de 8.yy. da Basra da yaşamış lisaniyat alimlerinden bir grup tur. Eğer 3. bir ismim olsaydı Muhammed veyahutta Ahmed olmasını isterdim.. Ama isimlerimi seviyorum Özelliklede Abdullah ismimi..

Allahaısmarladık... B)
ıyıde formu ben acmadımkı..:D

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

Bende adımı seviyorum dediğim gibi Ama bilmeyenler merak edenler olur adımın anla mı?

muhammed: Çok övülmüş, hamd edilmiş

Ubeydullah: Allah'ın askeri..

Mecnun: Deli, aklı başında olmayan :D:D

Kısacası benim adım kimliğimde MuM :D:D:D:D

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı

gecem yazdı:
Akide-i Tevhid yazdı:
Selamun Aleykum
İlgihç bir forum. Forumu açan Gecem kardeşimize teşekkür ediyorum.

İsmim Abdullah ve Rabbim'e hamdolsun ismimi seviyorum. Allah'ın kulu anlamına geliyor. Birde Basri ismim var. Basri'de 8.yy. da Basra da yaşamış lisaniyat alimlerinden bir grup tur. Eğer 3. bir ismim olsaydı Muhammed veyahutta Ahmed olmasını isterdim.. Ama isimlerimi seviyorum Özelliklede Abdullah ismimi..

Allahaısmarladık... B)
ıyıde formu ben acmadımkı..:D

Şaşırmışım pardon sizin bir sürü oyun türü forumlar açımınızdan dolayı gecem demişim :D
sizden ve bezmi_safa kardeşten özürdiliyorum Hakkınızı helal ediniz..

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.İŞLERE DALDIM TOPLANTI FALAN VARDI KUSURA BAKMAYIN GELDİM EVET FORMU BEN AÇTIM KONUYA UZAĞIMDA BİRAZ NEDEN HAKKIMI HELAL EDİCEM VARSA HELAL OLSUN:)

ruzgar_17

Kayıtlı Kullanıcı

sa bende 18 oldum en yakınzamanda hayrunnısa olarak degıstırcem hele bı turkıyeye gelelım hayırlısı

ruzgar_17

Kayıtlı Kullanıcı

sa bende 18 oldum en yakınzamanda hayrunnısa olarak degıstırcem hele bı turkıyeye gelelım hayırlısı

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm ben ismimi seviyorum anlamı Etrafına ışık saçan, aydınlatan gül.

ruveyda28

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.benim ismimde güner,pek bi anlamı yok ama neyapalım böyle uygun görmüş ailem.merak ettiğim isim yüzün den hesapvereceğiz ahirette deniliyo ben bu ismimimle hesap verirmiyim acaba bilen varsa yazarsa sevinirim.selam dua ile...

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

sevvalmina yazdı:
selamünaleyküm ben ismimi seviyorum anlamı Etrafına ışık saçan, aydınlatan gül.

S.A.EVET CANIM YA,BEN DE SENİN İSMİNİ SEVİYORUM.ÇOK GÜZEL BİR İKİLİ OLMUŞ.BEN İSMİMİ SEVMİYORUM.HİÇ HOŞLANMIYORUM.A.E.O.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

ruveyda28 yazdı:
s.a.benim ismimde güner,pek bi anlamı yok ama neyapalım böyle uygun görmüş ailem.merak ettiğim isim yüzün den hesapvereceğiz ahirette deniliyo ben bu ismimimle hesap verirmiyim acaba bilen varsa yazarsa sevinirim.selam dua ile...

S.ABEN ÖYLE BİR HESAP DUYMADIM.AMA NİYE SEN VERESİN HESABI,İSİM KÖTÜ İSE KİM KOYDUYSA O VERİR.AMA SENİN İSMİNİN ANLAMI ÇOK GÜZEL.GÜNÜN İLK ANLARI SEHER VAKTİ DEMEK..A.E.O.B)

ruveyda28

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
ruveyda28 yazdı:

S.ABEN ÖYLE BİR HESAP DUYMADIM.AMA NİYE SEN VERESİN HESABI,İSİM KÖTÜ İSE KİM KOYDUYSA O VERİR.AMA SENİN İSMİNİN ANLAMI ÇOK GÜZEL.GÜNÜN İLK ANLARI SEHER VAKTİ DEMEK..A.E.O.B)
Allah razı olsun ablacığım,ismimi bu şekilde hiç düşünmemiştim e güzelmiş ozaman,içimi rahatlattın.. dua ile...B)B)B)

enise karadeniz

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
adım enise.ben çok seviyorum adımı.anlamı dost arkadaş.alışılmış kendisiyle ülfet edilmiş olan,sevgiliymiş .ismimle ilgili tek şikayetim bazen soranlara birkaç kere tekrar etmek zorunda kalıyorum harf karışıklığı oluyo.birde ismimle ilgili en büyük isteğim bi gün adaşım olan biriyle tanışmak.selametle..

seda_abdllh

Kayıtlı Kullanıcı

SELAM BEN ISMIMI HIC SEVMIYORUM ADIM SEDA BEN FATIMA OLMASINI ISTERDIM AMA NAPALIM ARTIK OLMUS BITMIS ALLAH A EMANET OLUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt