Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İsmailağada sabah namazı Farklıdır!!! (1 Kullanıcı)

hafiz mehmet

Kayıtlı Kullanıcı
RE: İsmailağada sabah namazı Farklıdır!!!

kardeşim güzel olan bir yerde yer ve koltuk savaşı olmaz o büyük insanları yer ve makam savaşı ancak ALLAH katında daha yüksek makama çıkmak için olur dünyevi işlerle uğracak olsalar orada olmazlar hadiini bilmeyen insanların oralara atmak istediği çamur at izi kalsın ibaresinden başka bir şey olamaz ben oralarda çok bulundum bundan emin ol mahmud efendinin talebesi olamadım ama yine o havadan soludum inşallah sende gider ve görürsün oraları selam ve dua ile

ve aşka mecnun abime selamlar olsun kendisini çok öxledik inşallah tekrardan aramıza döner

firdes

Kayıtlı Kullanıcı

hafiz mehmet yazdı:
kardeşim güzel olan bir yerde yer ve koltuk savaşı olmaz o büyük insanları yer ve makam savaşı ancak ALLAH katında daha yüksek makama çıkmak için olur dünyevi işlerle uğracak olsalar orada olmazlar hadiini bilmeyen insanların oralara atmak istediği çamur at izi kalsın ibaresinden başka bir şey olamaz ben oralarda çok bulundum bundan emin ol mahmud efendinin talebesi olamadım ama yine o havadan soludum inşallah sende gider ve görürsün oraları selam ve dua ile

ve aşka mecnun abime selamlar olsun kendisini çok öxledik inşallah tekrardan aramıza döner

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.

BEN DE HABER KANALLARINDA DUYMUŞTUM VE O ARBEDEDE HALAMIN OĞLUDA VARMIŞ..AMA OLAYI YAKINDAN GÖRMEMİŞ.
BİLDİĞİM KADARIYLA,BU OLAY "ŞEYHLİK KAVGASIYMIŞ"VE ORADA Bİ ÖLÜM OLAYI GERÇEKLEŞMİŞTİ..
BİLDİĞİM BUNLAR,GERÇEK OLUP OLMADIĞINI ARTIK OLAYIN İÇİNDEKİLER VE ALLAH(CC)BİLİR..

SELAM VE DUALARIMLA
..B)B)B)B)B)B)B)

firdes

Kayıtlı Kullanıcı

firdes yazdı:
hafiz mehmet yazdı:

BEN DE HABER KANALLARINDA DUYMUŞTUM VE O ARBEDEDE HALAMIN OĞLUDA VARMIŞ..AMA OLAYI YAKINDAN GÖRMEMİŞ.
BİLDİĞİM KADARIYLA,BU OLAY "ŞEYHLİK KAVGASIYMIŞ"VE ORADA Bİ ÖLÜM OLAYI GERÇEKLEŞMİŞTİ..
BİLDİĞİM BUNLAR,GERÇEK OLUP OLMADIĞINI ARTIK OLAYIN İÇİNDEKİLER VE ALLAH(CC)BİLİR..

SELAM VE DUALARIMLA
..B)B)B)B)B)B)B)

ESELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBREKATUHU..
AZÖNCE SİTEDEKİVİDEOLU HABERDEN İZLEDİM VE

BAYRAM ALİ ÖZTÜRK HOCAEFENDİNİN,İSMAİLAĞA CAMİİNDE ŞEHİT EDİLDİĞİNİ VE ŞEHİT EDİLMEYİ BEKLEDİĞİNİ ÖĞRENDİM..ÖLÜMÜ BEKLEMEK..PEYGAMBER EFENDİMİZİN(SAV)YOLUNDA VE CAMİİDE ŞEHİTLİK MERETBESİNE ULAŞMIŞ..
RABBİM CANİLERE DÜNYA VE AHİRETTE HUZUR VERMESİN İNŞALLAH..
BAYRAM ALİ ÖZTÜRK HOCAEFENDİYE DE CENNET MEKANLARI NASİP OLSUN İNŞŞALLAH..SELAM VE DUALARIMLA..B)B)B)B)B)B)B)

09MUZAFFER

Kayıtlı Kullanıcı

firdes yazdı:
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.PAYLAŞIM MÜKEMMEL,GEÇMİŞTEN KALICI BİR HATIRA..

KISA Bİ ZAMAN ÖNCE İSMAİLAĞA CAMİİNDE Bİ OLAY OLMUŞTU..
ACABA BUNUN NEDENİ GERÇEKTEN,
YER,KOLTUK KAVGASIMI
..
BİLEN VARSA,PAYLAŞABİLİR Mİ..

SELAM VE DUALARIMLA..B)B)B)B)B)B)B)

s.a.

Artık Koltuk kavgasımı.. Şeyhlik kavgasımı bilemeyiz... onu artık Cenab-ı Allah bilir...
ama
Olayın sonucunu biraz 22 Temmuz Genel Seçimlerinde gördük....

selam ve dua ile....

firdes

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
firdes yazdı:
firdes yazdı:
hafiz mehmet yazdı:

SELAM VE DUALARIMLA
..B)B)B)B)B)B)B)

ESELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBREKATUHU..
AZÖNCE SİTEDEKİVİDEOLU HABERDEN İZLEDİM VE

BAYRAM ALİ ÖZTÜRK HOCAEFENDİNİN,İSMAİLAĞA CAMİİNDE ŞEHİT EDİLDİĞİNİ VE ŞEHİT EDİLMEYİ BEKLEDİĞİNİ ÖĞRENDİM..ÖLÜMÜ BEKLEMEK..PEYGAMBER EFENDİMİZİN(SAV)YOLUNDA VE CAMİİDE ŞEHİTLİK MERETBESİNE ULAŞMIŞ..
RABBİM CANİLERE DÜNYA VE AHİRETTE HUZUR VERMESİN İNŞALLAH..
BAYRAM ALİ ÖZTÜRK HOCAEFENDİYE DE CENNET MEKANLARI NASİP OLSUN İNŞŞALLAH..SELAM VE DUALARIMLA..B)B)B)B)B)B)B)

Vealeykümselam Verahmetullahi Veberakatü

ALLAH islam yolunda olan her zaata feyiz ve rahmet eylesin... Bu uğurda ayaklarımız yere sağlam bassın. onların gittiyi yollardan bizlerede gitmeyi nasip eylesin Rabbim peygamber efendiizin şefaatine nail eylesin inşALLAH Hocamız aramızdan ayrılarak Rahmana şehit makamında kavuşmuştur. Rabbimin rızasına erişmiş kulları arasına nail eylesin inşALLAH selam dua ve sağlıkla kalınız fiemanillah

[marq]AMİİİİİNNN[/marq]

havza

Kayıtlı Kullanıcı
slm

slm

Vealeykümselam Verahmetullahi Veberakatü

ALLAH islam yolunda olan her zaata feyiz ve rahmet eylesin... Bu uğurda ayaklarımız yere sağlam bassın. onların gittiyi yollardan bizlerede gitmeyi nasip eylesin Rabbim peygamber efendiizin şefaatine nail eylesin inşALLAH Hocamız aramızdan ayrılarak Rahmana şehit makamında kavuşmuştur. Rabbimin rızasına erişmiş kulları arasına nail eylesin inşALLAH selam dua ve sağlıkla kalınız fiemanillah
selam aleyküm kardeşim aslında resimden aklıma gelmişti o nur yüzlü allahın sırrına mashar olan o mübarek zaatı sevdiğini hocalarını vekillerini yakından tanıdım onlar allah dostu yalan dünyadan beklentisi olmayan insanlar rabbim bizede nasip etsin inşallah bayram hoca oo ne mübarek zaat imiş alim diye bahsediyolar çocuklarının ismini koyup onun gibi hoca olmasını istiyorlar biz ismağil ağa ya hasretiz burda allaha emanet.dikkatimi çekti gezinirken o yüzden gündeme getirdim din kardeşim

dindaremine

Kayıtlı Kullanıcı
orda namaz kılanları aynı safta olanları o kadar kıskandım ki efendi babayı 10 yıl önce bi ortamda görmüştüm ama küçüklük kıymeti şimdi daha iyi anladım umarım bizede arkasında saf tutmak nasip olur..

turk_s

Kayıtlı Kullanıcı
orda namaz kılanları aynı safta olanları o kadar kıskandım ki efendi babayı 10 yıl önce bi ortamda görmüştüm ama küçüklük kıymeti şimdi daha iyi anladım umarım bizede arkasında saf tutmak nasip olur..

::B
inanırmısınız ben ilk kez gittiğimde o camiye ;inanamadım.sabah namazı benim semtimin cuma namazı kadar kalabalıkdı.arkadaşımla söyledi inanmadım
tabi benim saçlar uzun ve arkadan bağlı,top sakal ,dar kot falan..:))
en öndeyiz
arkadaş dediki olum bak gelirse mahut hoca çok şanslısın bu aralar pek gelmiyor(hasta idi)dedi.
cami boşdu.hemde bom boş.dalgaya vurdum arkadaşı
aradan 15 dakka geçdi ezan başladı.
şöyle ayağa kalkdım,üzerimi düzeltmek için ..
arkama bakdım kiiiiii,,aman yarabbi o nee
yüzlerce insan
hepsi sarıklı cübbeli
biz en önün bir arkasındayız.
herkes bize bakıyor..
hemen hemen herkes bizdeee
2.bomba mahmut efendi gelmezmi hemde yanımda durdu,bakdı,yerine geçdi.benim arkadaş ya varya çok şanslısın hee.ben 3 aydır geliyorum göremedim,sen ilk gelişinde gördün bide elini tuttun demez mi:)))
inanılmazdı
o soğuk kış günü,abdestimi dışarda aldım,kar çiseliyordu.

muhteşemdi
:Bsevgi ile

turk_s

Kayıtlı Kullanıcı
Not:bayram Ali Hoca O Bahsettiğim Arkadaşimin Düğününde Sohbet Verdi.
Ben Dinledim.fazla Tanimazdim
O Gün Fener-denizli
Galatasaray Ve???? Maç Vardi
şampiyonluk Belli Oldu Yani Galatasaray Kil Payi Fenerden şampiyonluğu Aldi ,,yani Aslinda O Ara Gol Oldu
Bende Ggoooooolll Diye Sesimi Biraz Yükselttim
Bana Bakdi
Sesimizi Alçaltalim
Kim Atti Dedi
Kim şampiyon Dedi V.s V.s.
2-3 Gün Geçmedi Ki şehit Ettiler
Allah Rahmet Eylesin
Yeri Cennet Olsun Inş.

çok çok Sağlam Bir Kaynak Dan Aldiğim Bilgi::
Bayram Ali Hoca 10 Numara Idi
Ona Denk Geldi Dendi

Drujba22

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum!...

Allah razı olsun babanızdan!...Ben de o şerefe nail oldum.Sabah namazını İsmailağa da kıldım!.Efendi Hz.(K.S) elini sıktım.

Ama babam götürmedi beni.Hatta ben İstanbul a okul gezisine gidiyorum diye geldim!Allah hepimize böyle Dünya İncileri ni görmek,sohbetinde bulunmak nasib eylesin!...

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardeş böyle bir paylaşım yüregimi sızlattınasip olsada bende kılsam ismailagada sabah namazı..
nasip olsada EFENDİ hz. dünya gözü ile görsem bir defaa İNŞ ALLAH NASİP EDER ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMİNNN...

leyla-1

Altın Üye

selamun aleyküm kardeşim.okurken çok etkilendim.Rabbim ecmainimize nasip eder inşAllah...çok güzel duygular bunlar...içten yana yakıla Allaha sığınarak O nun aşkı ile yanarak dilden dökülen nameler,ve bunlarkarşısında duygulanmamak gerçekten elde değil..paylaşımın için çok sğaolasın kardeşim...Allahım razı olsun..Allaha emanet ol.selam ve dua ile

araz

Kayıtlı Kullanıcı
ya arkadaslar bende ismail ağada namz kılmak ıstıyorum....efendı hz gormek ıstıyorum

emossss

Kayıtlı Kullanıcı
fatih çok sevdiğim biyer benim kuran kursunda okuduğum dönemde o camiydi sanırım tam hatırlayamırum ama efendi babayı görmeye gitmiştik çok etkilendim yaa yaşımda daha 17 ama camiyi unuttum bağışlayın;)

gebzeli hakan

Kayıtlı Kullanıcı
ismail agaa öyledirr ya? ismail agada her namaz cok güzeldirr cünkü EFENDİ HZ.lerimiz vardır..Bendee gidemiyorum cokdan beri ama olsun gönlümüzdee var inş bi günn gideriz..

koylu

Kayıtlı Kullanıcı
Tarikatlara, Şeyhlere, Evliyalara söven, sahtekar diyen insanlar var iken hatta ismini vermeyecem başka bir islami forumda Şeyhlere Sahtekardır diye küfreden kişiler olduğu gibi bunu destekler anlamda yazılar yazan moderatörler bile varken, sizlerin Allahın dostlarına olan sevginiz beni çok sevindirdi. Evliyaları hakir olarak gören insanlara Nefsin terbiye metodundan, Latiflerden, feyiz'den, O yollardaki insanların sergilemiş olduğu kerametlerden, keşiflerden nasıl bahsedebilirsin ki?. Bizim izine hasret kaldığımız insanlar bize Allah'ı, Hz. Muahmmed Mustafa'yı hatırlatıyor.
Efendinin talebelerinden bir arkadaşım var. Allah kendisinden razı olsun bir gün dedi ki ben yarın sabah namazına gidecem araba boş sende gel dedi. Ben de sevinerek kabul ettim. gecenin 3'ünde evinin oraya yürürken Polisler çevirdi beni hırsız falan zannettiler. Onlarda haklılar gecenin 3 ünde insanın dişarıda ne işi var?. Hem nerden bilsinler sabah namazına karşı tarafa geçeceğimi. Kimliğimi gösterdim merkeze sordular sabıkası var mı diye herneyse. Teheccüh namazına yetiştik. Sabah namazının okunmasına bir buçuk saat falan var içeride kimse yoktur diye düşünüyordum ama içeri bir girdim ki içeride 4, 5 saf dolu. Camiinin içinde başka bir hava vardı, bazısı tesbih çekiyor bazısı gözlerini kapamış mevlayı düşünüyor... Elhamdülillah namazımızı da kıldık. Arkadaşlarla biraz sohbete daldık, işrak namazımızı kılıp çıktığımızda açılan esnaflar, evine ekmek, kahvaltılık almak için bakkala, fırına gönderilen çocuklar... Kafanızı yukarı kaldırdığınız da kurumaya bırakılan çarşaflar, şalvarlar... Camiden, Ezandan ve Efendinin Nazarınında nasibini almış evler, insanlar. İsmailağa'da Sabah başkadır.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt