Sağlıklıdır tahta🤗Kara tahta , beyaz tahta , etkileşimli tahta... Bilimum tahta çeşitleri ile 🤭😂
Ekli dosyayı görüntüle 1865664
Fazlası akıl sağlığına zararlı abi... Örnek şekil A , bakınız Gevher 😂😂Sağlıklıdır tahta🤗
Ona bakarsak tabi ki her şeyin fazlası zarar...Fazlası akıl sağlığına zararlı abi... Örnek şekil A , bakınız Gevher 😂😂
Muhasebe iyidir kardeşim 🙌🤗Ekli dosyayı görüntüle 1865678
Ve aleyküm selam abi.
Hem yorucu hem canlandırıcı... hem zevkli... hem bitiren.... hem sevilen...hem de her an bıraktıracak kadar nefret ettiren...
MuHaSeBe.
Vicdan muhasebesi mi abiMuhasebe iyidir kardeşim 🙌🤗
Yok yahu.... dün bir anlık zaman diliminde su ekmek ihtiyacı kadar eksikliğini hissettiğimim forumuma ayak bastım... odalarını gezdim... özledim..@berat05 .. muhasebeyi hiç bu kadar sevmemiştim 🤭
Kardeşimizi onun vesilesiyle burada gördük ya , muhasebe candır artık 🙈😂
Bizler maksimum 100 yıl için dünya için muhasebe yapıyorsak...Vicdan muhasebesi mi abi
Rabbim merhametiyle muamele eyleye kardeşim inşallah 🤲Ekli dosyayı görüntüle 1865759
Nasıl antayim ki onları ne kadar sevdiğimi 😔 her sabah onları gördüğümde kimisi dalmış gözleri dolu,kimisi aklını kaybetmiş çiçekleri seviyor kimisi agresif ..meğer çiçek seven teyzeme yıllarca Rahmetli eşi hergun çiçek getirirmis..cicek gördüğünde eşini hissediyormus..ben hayatımda sırf Güler yüzlü hatır soruyorum diye hiç bu kadar dua aldığımı bilmem.sirf çay kahve ikram ediyorum diye hiç bu kadar gözleri parlayan yedi ceddime dua edenim olmamıştı.alt tarafı çok basit gibi gelsede bir güler yüzle nasılsın Ahmet amca Ayşe teyze dediğimde bu kadar mutlu olan insanlar görmedim..ne kadar yalnızlık hüzün kimsesizlik duyguları sarmış yüreklerini...işe giderken evlatlarım yalnız kalıyor diye üzülüyorsam ,izne çıktığımda da onları bırakmış gibi hissediyorum ve üzülüyorum .çok özlüyorum ... hüzünlü duruşları dalışları ciğerimi daglasada işimi de onlarida çok seviyorum ..
Biz çoktan hakettik ama bir tasarıyı görmemiz lazım 🙌Hayırlı sabahlar..eyt kime vurdu bakalım ..emekli olanlari görelim 😊 hayırlı olsun 🤲
Benim prim günüm eksik zaten.Hayırlı sabahlar..eyt kime vurdu bakalım ..emekli olanlari görelim 😊 hayırlı olsun 🤲
Hayırlı olsun abi 😊 bir baklava yeriz artık 😊Biz çoktan hakettik ama bir tasarıyı görmemiz lazım 🙌