Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İSLAMLA İLK NASIL TANIŞTIK! (1 Kullanıcı)

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM,

EĞER KATILIRSANIZ İLK İSLAMLA NASIL TANIŞTIĞIMIZI HATIRLAYALIM!

KAÇ YAŞINDA VE NASIL ÖĞRENDİNİZ İLK İSLAMA HİZMET BİR DUAYLAMI YOKSA BÜYÜKLERİMİZDEN GÖRDÜĞÜMÜZ NAMAZLAMI BAŞLADI?
HADİ HERKES ESKİYE DÖNSÜN VE NASIL BU GÜZEL DİNİ YAŞAMAYA BAŞLADIĞINI HATIRLASIN!

BEN 5 YAŞIMDA BABANEMİN YANINDA NAMAZ KILARAK BAŞLADIM VE İLK ÖĞRENDİĞİM DUA :

'RABBİYESİR VELATUASR RABBİTEMİN BİN HAYİR'

ALLAHA EMANET OLUN

tugba_m

Kayıtlı Kullanıcı
RE: İSLAMLA İLK NASIL TANIŞTIK!

Güzel bir konu omuş.Geçmişi anımsamak tebessüm ettirdi bana.Bende belki 4-5 yaşlarındaydım.Geceleri annem kardeşimi ve beni yatağımıza yatırır sübhanekeden başlayarak bütün namaz surelerini okurdu.O okur biz tekrar ederdik.Böyle ezberlemiştik bütün namaz surelerini kardeşim ve ben.İlk hatırladığım bu....

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm kardeşim,

benim babam hoca olduğu için kendimi bildiğimden beri islami yaşamın içindeyim ama malesef islami olarak yaşamada çok daha yeniyim 1,5 yıldır islamiyeti yaşıyorum yaş 29 ALLAH-Ü TEALA'ya dua ediyorum benden hidayetini esirgemediği için...

selamünaleyküm

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Çok güzel bi başlık açmışsın kardeşim inş. müsait bi zamanda yazacam

EL-CAMİ

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün alayküm çok güzel bir konu açmısın allah razı olsun

Ben 3-4 yaşındaydım köyde yaşıyordum annem,babam,dedem namaz kılıyordu ve kur'an okurken o sesler çok hoşuma gidiyordu ondan sonra anne babama o din hakında sorular sordum gerçekten çok güzel bir kutsal kitabdı namaz kılmaya başladım böylece ilk tanıştığım gündü..

koylu

Kayıtlı Kullanıcı
4-5 yaşlarında iken evimizin bahçesinde koşuşturuyorken bir ezan sesi duydum. Oyunu bıraktım oturdum. Ellerimi kaldırdım ama ne diyeceğimi bilmiyordum. O zaman içimde şimşekler çaktı.

bilal720

Kayıtlı Kullanıcı
Yararlı ve güzel bir konuya temas etmısın mümin kardesim allah razı olsun senden

fkarakılıç

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bi konu ben küçükken babam bize hep islamın şartını sorordı orta okuldada namazkılmaya başladım ama islamıyet sadece bukadar degil ben evlendikten sonra islamiyetle tanıştım ve yaşamaya başladım allah hidayetinden ayırmasın ve herkese hidayet nasip etsin hayırlı geceler herkese

reyyan34

Kayıtlı Kullanıcı
bende ilk babanemin öğrettiği fil suresini anlatıyım size

biz rizeliyiz.

babanemin bizde kaldığı dönemlerde hep bir şeyler öğretme gayreti içinde olduğunu anımsarım

ben o zamanlar 4-5 yaşlarındayım ,beni karşısına alıp fil suresini öğretti.bende akşam büyük bir hevesle babama öğrendiğim sureyi okuma arzusundayım

neyse babam geldi.dedimki ben dua öğrendim babanemden.babamda oku bakalım diyince büyük bir zevkle başladım okumaya

ELEMTEREÇEYFEFE ALA RABBUÇE Bİ ESHABİL FİL

tabii evde bir kahkaha sesi yükseldi. ozaman çok kızmıştım güldükleri için ama şimdi hatırladıça bende çok gülüyorum

nur içinde yatsın babanecimden bana hatıra kaldı :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt