cok güzel olmuş yaa evet smyyes kardeş ellerine saglık:a01::a01::a01:cok güldürdünüz beni yaa![]()
ebuzer ve bir_umut kardeşimiz:a12:
ebuzer kardeşim.sakın kırılmayın bir umut kardeşimize.o an için unutuvermiş heralde.
bakın ben sizi ekledim.hem de başrol oyuncusu olarak..artık eklenmedim demezsiniz.:a12:(sözlerimde bir ard niyet yoktur.yanlış anlaşılmasın.)
bende küstüm :a09::a17::a17::a17: gel kardeş beraber küselim:a45:
Hımm...
Hakkımda ki gizli düşünceleriniz yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor.
Demek uzayın derinliklerine gönderiliyorum... :a36:
Demek temizlik görevlisi olarak görevlendiriliyorum... :a36:
Bakalım daha neler bekliyor bu garibi... :a09:
Boşuna dememişler ... Babası oğluna bağ bağışlamış , oğlu bir salkım üzümü çok görmüş de onu temizlik görevlisi yapmış... :a17:
Yaşasın bende varım :a15::a15: ALLAH razı olsun, beni de bu aileye dahil ettiğiniz için...
:a13: demicem demicem diyorum ama dayanamadım gene bir umut kardeş HANİ BEN,HANİ BEN
Konuşmicam daha sizle:a24:
![]()
ebuzer ve bir_umut kardeşimiz:a12:
ebuzer kardeşim.sakın kırılmayın bir umut kardeşimize.o an için unutuvermiş heralde.
bakın ben sizi ekledim.hem de başrol oyuncusu olarak..artık eklenmedim demezsiniz.:a12:(sözlerimde bir ard niyet yoktur.yanlış anlaşılmasın.)
bende küstüm :a09::a17::a17::a17: :a45:küstüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmm
varım tabi ılgın gümüş kardeşim:a04:bir umut kardeş nasıl gönlümüzü alır bilmem artık:a10:
lakin smyyes kardeşim el atmış işe iyi de etmiş yalnız o kareyi ben başka bi şekilde değerlendirebilirdim:a24:
o kareyi nasıl değerlendireceğinizi anladım kardeşim.:a01:ama siz o kardeyi ekleseydiniz koltuk isterken iskemle den de düşüverirdiniz Allah korusun.:a12:
toplu cevap
şimdi ebuzer kardeşim ilk aklımda olanlardansın lakinn proje son anda değişti..ılgın_gümüş kardeşim sizi koymamışmıyımemin olun hepinize yer verilecek...
lakin smyyes kardeşim el atmış işe iyi de etmiş :a01: yalnız o kareyi ben başka bi şekilde değerlendirebilirdim:a24:
ebuzerrr ılgın gümüş en kısa zamanda geleceksiniz haberiniz ola![]()
lakin smyyes kardeşim el atmış işe iyi de etmiş yalnız o kareyi ben başka bi şekilde değerlendirebilirdim:a24:
o kareyi nasıl değerlendireceğinizi anladım kardeşim.:a01:ama siz o kardeyi ekleseydiniz koltuk isterken iskemle den de düşüverirdiniz Allah korusun.:a12:
kardeşim ben açık vermemek için sustum..sizin ettiğiniz iş mi şimdi:a01::a01:
çaktırmayın:a26:
dört gözle bekliyorum bir umut kardeş:a32:
...................
sus payı mıdır nedır kardesım.koltuk davası yuzunden baslarını agırrtın abılerımızın:a24:şaka bır yana canım kardesım elbette guzel bır paylasımın mukafatı bu(bence):a26:sonucta sıte sakınlerının ve moderatorlerın sempatısıni kazandınız (bundan dolayıheralde):a15:
sus payı mıdır nedır kardesım.koltuk davası yuzunden baslarını agırrtın abılerımızın:a24:şaka bır yana canım kardesım elbette guzel bır paylasımın mukafatı bu(bence):a26:sonucta sıte sakınlerının ve moderatorlerın sempatısıni kazandınız (bundan dolayıheralde):a15:
gözünüz aydın bir_umut kardeşim.bugün yazı yeşil olur,yarında altına moderatör yazısı koyulur inşallah.
ee siz hakettiniz artık ..:a35:
ne demişler hem.sabreden derviş muradına ermiş:a35:
ama siz mod olursanız üyelerin hali ne olur.çektirirsiniz hepimize:a01:
bittik biz..:a02:
Bu arada canım kardesım üzümünü ye bağını sorma:a26:
Selametle...
bende ilk ihtimal üstünde durdum![]()
inş ikinci ihtmaliniz sebebiyledir
ya öyle olmuş ama ben açıklama bekliyorum hala yoksa haksız yere üzülürüm..
bu arada evet biraz çekersiniz..
huyum kuru(masın)kardeşim üzümün bağını bilmeden yiyemem ben :a12:
hayırlı geceler olsun hepinize ..şu an hakkaten şaşkınım ve utanıyorum :a03: söylene söylene bıktırdık desenize