cok güzel olmuş yaa evet smyyes kardeş ellerine saglık:a01::a01::a01:cok güldürdünüz beni yaa
ebuzer ve bir_umut kardeşimiz:a12:
ebuzer kardeşim.sakın kırılmayın bir umut kardeşimize.o an için unutuvermiş heralde.
bakın ben sizi ekledim.hem de başrol oyuncusu olarak..artık eklenmedim demezsiniz.:a12:(sözlerimde bir ard niyet yoktur.yanlış anlaşılmasın.)
bende küstüm :a09::a17::a17::a17: gel kardeş beraber küselim:a45:
Hımm...
Hakkımda ki gizli düşünceleriniz yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor.
Demek uzayın derinliklerine gönderiliyorum... :a36:
Demek temizlik görevlisi olarak görevlendiriliyorum... :a36:
Bakalım daha neler bekliyor bu garibi... :a09:
Boşuna dememişler ... Babası oğluna bağ bağışlamış , oğlu bir salkım üzümü çok görmüş de onu temizlik görevlisi yapmış... :a17:
Yaşasın bende varım :a15::a15: ALLAH razı olsun, beni de bu aileye dahil ettiğiniz için...
:a13: demicem demicem diyorum ama dayanamadım gene bir umut kardeş HANİ BEN,HANİ BEN
Konuşmicam daha sizle:a24:
ebuzer ve bir_umut kardeşimiz:a12:
ebuzer kardeşim.sakın kırılmayın bir umut kardeşimize.o an için unutuvermiş heralde.
bakın ben sizi ekledim.hem de başrol oyuncusu olarak..artık eklenmedim demezsiniz.:a12:(sözlerimde bir ard niyet yoktur.yanlış anlaşılmasın.)
bende küstüm :a09::a17::a17::a17: :a45:küstüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmm
varım tabi ılgın gümüş kardeşim:a04:bir umut kardeş nasıl gönlümüzü alır bilmem artık:a10:
lakin smyyes kardeşim el atmış işe iyi de etmiş yalnız o kareyi ben başka bi şekilde değerlendirebilirdim:a24:
o kareyi nasıl değerlendireceğinizi anladım kardeşim.:a01:ama siz o kardeyi ekleseydiniz koltuk isterken iskemle den de düşüverirdiniz Allah korusun.:a12:
toplu cevap
şimdi ebuzer kardeşim ilk aklımda olanlardansın lakinn proje son anda değişti..ılgın_gümüş kardeşim sizi koymamışmıyım emin olun hepinize yer verilecek...
lakin smyyes kardeşim el atmış işe iyi de etmiş :a01: yalnız o kareyi ben başka bi şekilde değerlendirebilirdim:a24:
ebuzerrr ılgın gümüş en kısa zamanda geleceksiniz haberiniz ola
lakin smyyes kardeşim el atmış işe iyi de etmiş yalnız o kareyi ben başka bi şekilde değerlendirebilirdim:a24:
o kareyi nasıl değerlendireceğinizi anladım kardeşim.:a01:ama siz o kardeyi ekleseydiniz koltuk isterken iskemle den de düşüverirdiniz Allah korusun.:a12:
kardeşim ben açık vermemek için sustum..sizin ettiğiniz iş mi şimdi:a01::a01:
çaktırmayın:a26:
dört gözle bekliyorum bir umut kardeş:a32:
...................
sus payı mıdır nedır kardesım.koltuk davası yuzunden baslarını agırrtın abılerımızın:a24:şaka bır yana canım kardesım elbette guzel bır paylasımın mukafatı bu(bence):a26:sonucta sıte sakınlerının ve moderatorlerın sempatısıni kazandınız (bundan dolayıheralde):a15:
sus payı mıdır nedır kardesım.koltuk davası yuzunden baslarını agırrtın abılerımızın:a24:şaka bır yana canım kardesım elbette guzel bır paylasımın mukafatı bu(bence):a26:sonucta sıte sakınlerının ve moderatorlerın sempatısıni kazandınız (bundan dolayıheralde):a15:
gözünüz aydın bir_umut kardeşim.bugün yazı yeşil olur,yarında altına moderatör yazısı koyulur inşallah.
ee siz hakettiniz artık ..:a35:
ne demişler hem.sabreden derviş muradına ermiş:a35:
ama siz mod olursanız üyelerin hali ne olur.çektirirsiniz hepimize:a01:
bittik biz..:a02:
Bu arada canım kardesım üzümünü ye bağını sorma:a26:
Selametle...
bende ilk ihtimal üstünde durdum
inş ikinci ihtmaliniz sebebiyledir
ya öyle olmuş ama ben açıklama bekliyorum hala yoksa haksız yere üzülürüm..
bu arada evet biraz çekersiniz..
huyum kuru(masın) kardeşim üzümün bağını bilmeden yiyemem ben :a12:
hayırlı geceler olsun hepinize ..şu an hakkaten şaşkınım ve utanıyorum :a03: söylene söylene bıktırdık desenize