Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

islamiyet.gen.tr yuvasının şehidi seni unutmayacağız....moslem_omer (2 Kullanıcı)

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHım sen kardeşimize makamların en güzelini ver...ona rahmet eyle...
ALLAH'IM SEN KARDEŞİMİZİ PEYGAMBER EFENDİMİZE, ŞEHİDLERİN SEYYİDİ OLAN HZ. HAMZA YA KOMŞU EYLE...AMİN AMİN AMİN...

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm,

Çok duygulandım ve çok etkilendim..Forumda ilk kez böyle bir haber, bir şehadet haberi..Ve hem de bir zamanlar aramızda bulunan bir kardeşimiz.. Yazabilecek pek bir şey bulamıyorum.. Rabbim ailesine sabırlar versin, şehit kardeşimizin mekanı, Cennetül baki olsun inşallah..Rabbimiz c.c katında her daim diri kalacak ve rızıklandırılmaya devam edecek olan kardeşimizin şehadetini kabul etsin Rabbimiz..

Selam ve dua ile.
ve aleykümselam abla evet birde formdaki yazılarını görünce etkilenmemek elde degil Rabbimiz sevenlerine sabırlar ihsan eylesin kardeşimizin inşaallah
Rabbimize emnaet ol inşaallah....
:gulegule:gulegule​

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
tuğbacığım çok güzel bi forum hazırlamışsın eline sağlık..çok duygulandım...RABBİM MEKANINI CENNET ETSİN.....YAZILARINDNADA BELLİ OLUYOR TEMİZ Bİ KARDEŞİMİZMİŞ..SON FORMUNDAN BİRİDE NAMAZLA İLGİLİ....RABBİM ALİSENİNE VE SEVENLERİNE SABIR VERSİN.....NE MUTLU ONLARAKİ BU VATAN İÇİN HAYIRLI EVLAT YETİŞTİMRİŞLER....RABBİME EMANET OL CANIM..

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
tuğbacığım çok güzel bi forum hazırlamışsın eline sağlık..çok duygulandım...RABBİM MEKANINI CENNET ETSİN.....YAZILARINDNADA BELLİ OLUYOR TEMİZ Bİ KARDEŞİMİZMİŞ..SON FORMUNDAN BİRİDE NAMAZLA İLGİLİ....RABBİM ALİSENİNE VE SEVENLERİNE SABIR VERSİN.....NE MUTLU ONLARAKİ BU VATAN İÇİN HAYIRLI EVLAT YETİŞTİMRİŞLER....RABBİME EMANET OL CANIM..
selamun aleyküm ablacım Rabbimiz razı olsun istedimki tanımayan kardeşlerimiz tanısın
amin abla inşaallah Rabbimiz cümlemize şehit olabilmeyi nasip etse keşke....

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Tuğba Kardeşim...

ALLAH rzı olsun Kardeşim Bİzleri çok duyğulandırdın MEVLA Ömer kardeşimizi Makamların en büyüklerinden olan ŞAHADET ile şerflendirmiş. Ne mutlu ona Ne Muttlu O Anne ve Baba ya Mevla Ömer Kardeşimizin Şefatine bizleride nail eylesin İnşaALLAH

Selam ve Baki Dua ile ALLAH a emanet ol

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
şehit Olan Kardeşimize Allah Tan Rahmet Yakinlarina Sabir Diliyorum. Mekani Cennet Olsun. çok üzüldüm Ne Denirki Başka. Kahrol Pkk. Pislikler Nasil ödeyeceksiniz Bu Katlettiğiniz Insanlarin Günahini. Allahim O Yaratiklara Firsat Vermesn. Bütün Askerlerimizle Beraber Benim Kardeşimide Korusun Amin. A.e.o
selamun aleyküm amin inşaallah....

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı
A.S Tugba kardeşim
allah senden razı olsun cok ğüzel düşünmüşsün
sayende ömer kardeşimizi tanıdık
öyle duygulandımkı agladım
rabbım ailesine sabırlar versın
daha yazacak bişi bulamıyorum bogazıma yumruk gibi bişi oturdu
cümlemızın başı sagolsun

LUTFI

Kayıtlı Kullanıcı
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi...
Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi.
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın

şehit düşen kardeşimizin aramızda geçen günlerini bir nebze olsun hatırlatmak istedim
Rabbimiz mekanını cennet eylesin kardeşim nur içinde yat
.....

s.a
Esselamun Aleykum sevgili kardeşlerim. moslem_omer (ömer) 20 yaşındayım. imam-hatip lisesi mezunuyum.bu siteye daha yeni üye oldum. bir tiyatro grubunda rejisör'lük yapıyorum. bayburtluyum. nasip olursa 21 kasım'da askere gideceğim. ALLAH'a Emanet Olun kardeşlerim

selamun aleykum bende arapça ve almanca biraz biliyorum. asker'den sonra nasip olursa arapçayı geliştiricem. ALLAH'a emanet olun kardeşlerim

O kâfir olanlar, görmediler mi ki, göklerle yer bitişik bir halde iken biz onları ayırdık. Hayatı olan her şeyi sudan yarattık. Hâlâ inanmıyorlar mı? ( Enbiya , 30

Esselamu aleykum sevgili kardeşlerim. bu videu'yu gözyaşları içerisinde izledim.ALLAH israil ve onlar gibi kafirleri kahretsin.

Selamün aleyküm Kardeşimizin Mekanı cennet olsun. Rabbim derecesini yükseltsin , ailesine sabırlar versin, bizleride onun şefaatine nail etsin. AMİN. Selam ve dua ile

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Tuğba Kardeşim...

ALLAH rzı olsun Kardeşim Bİzleri çok duyğulandırdın MEVLA Ömer kardeşimizi Makamların en büyüklerinden olan ŞAHADET ile şerflendirmiş. Ne mutlu ona Ne Muttlu O Anne ve Baba ya Mevla Ömer Kardeşimizin Şefatine bizleride nail eylesin İnşaALLAH

Selam ve Baki Dua ile ALLAH a emanet ol
ve aleykümselam abi Rabbimiz şehadetini kabul eylesin inşaallah...
amin abi...
Rabbimize emanet ol inşaallah selametle...
:gulegule:gulegule​

GEVHER

Yönetici
selamünaleyküm -Ammar Bin Yasir - kardeşimiz...

İsteğiniz üzere belirttiğiniz konuları silme amacıyla konularınızı gözden geçiriyordum ki , bir anda gözlerime inanamadım.
Acaba doğru mu okuyorum dedim kendi kendime.

Bizler bu forumla tanışmadan önce aranızda olan bir kardeşimiz şehit olmuş.
Onun anısı adına paylaşımda bulunmuşsunuz.

Ben de kardeşlerimizin birer '' FATİHA '' okuması amacıyla güncellemek istedim.

Mekanı cennet olsun inşaAllah.
Rabbim , cennetinde Efendimiz ( SAV ) ile komşu olmayı nasip etsin.
Amin...

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
inanamıyorum çok üzüldüm ya mekanı cennet olsun

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
ne büyükmüş ki o makam ona nasip olmuş.

allies

Kayıtlı Kullanıcı
Allah rahmet eylesin kardesimize. bende okudum. soyleyecek bir soz bulamıyorum kitlendim.

_YUSUF_

Yönetici
Allah'u teala mekanını cennet eylesin inşaAllah
Selamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatühü

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Salavat-ı şerife okuyup onun ruhuna hediye eyler isek,Rabbim inşallah onu cennetin en güzel yerine yerleştirir.
Fatihalarımız da onunla...
Çok üzüldüm :(
Ama ne mutlu şehit olana bu zamanda,nasılsa ölüm yok mu,NE ŞEREFLİ ÖLÜM ŞU ŞEHİTLİK!!!Ne Mutlu Şehit oldu denilene...

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
ben de fatıha okudum
Allah c.c rahmet eylesın..

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
bende fatiha okudum çok duygulandım,üzüldüm birde yazılarını okuyunca ama arkadaşlarında dediği gibi ne mutlu şehit olana ALLAH rahmet etsin...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm. Konuyu güncelleyen kardeşim. Allah razı olsun. Çok duygulandım, çok tuhaf oldum. Rabbim kardeşimizin mekanını cennet eylesin inşaallah.. Bir fatiha okudum kardeşimiz için. Rabbim okunanları kabul eylesin..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt