Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

islamiyet.gen.tr winamp teması (1 Kullanıcı)

SARI KABUS

Yasaklı Kullanıcı
hihihihihihiiihhhhhhh...

Dün Pc min userinit.exe sine yapışan virüs ile savaştım, yendi beni şerefsiz, formatlamak zorunda kaldım...

Buğün sabah bir keyloger yazıp kendi makinama kurdum, virüslerimi bile portable ve kodlarını .bat la yazdığım uygulamalarda siliyorum... Winampıma gelince, makinamda Tvc den Km playere kadar hepsi var sevgi kelebeği, ama canım winampın klasik skinini kullanmayı istiyor...

Bu arada az önce bir arkadaşta, face book da profil hacklemenin algoritmasını verdi...

Şimdi, profilimde ki SARI KABUS lakabının, sadece bir lakap olduğunu mu Düşünüyorsun !
Boş Vaktin Varsa, Bak Şu resme:

SARI KABUS

Yasaklı Kullanıcı
Birde mesajlarımdan Alıntı yapma Velet !

İndiririm O Güzelim Makinanı, Bu siteye giren tüm üyelerin ip sini görebiliyorum ben !

ismaile

Kayıtlı Kullanıcı
Birde mesajlarımdan Alıntı yapma Velet !

İndiririm O Güzelim Makinanı, Bu siteye giren tüm üyelerin ip sini görebiliyorum ben !

Allah'tan başka kimseden korkmam yaşına bakılrsa velet olan sensin madem artniyetli birisin bu sitede işin ne Allah kolaylık versin inşALLAH ama hayırlı işlerinde....selametle

SARI KABUS

Yasaklı Kullanıcı
Allah'tan başka kimseden korkmam yaşına bakılrsa velet olan sensin madem artniyetli birisin bu sitede işin ne Allah kolaylık versin inşALLAH ama hayırlı işlerinde....selametle

Can Damarımdan Yaklaşma Bana !!!

Herneyse, Kardeşiz Sonuççta,

Bir İsteğin Olursa,

Çekinme;

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt