Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İslamiyet Gen Tr Hatimlerimiz (273-277) (2 Kullanıcı)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Saygıdeğer Kuran sevdalısı kardeşlerim

273-274-275-276-277. Hatimleri İbrahim Hocamızın çok değerli grubu tamamlamıştır hepsine sonsuz teşekkürlerimi bildiriyorum. Rabbime de binlerce kere hamd ediyorum böyle değerli insanları bizim karşımıza çıkardı. Allah celle celalühü hepsinden tek tek razı olsun. Allahım sizlerden de razı olsun bizleri Cami isminin hürmetine bir arada tutsun.

bu hatimlerin duasını Osman kardeşimden gruplarınca yapılmasını rica ediyorum.

hayırlı cumalar.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Saygıdeğer Kuran sevdalısı kardeşlerim

273-274-275-276-277. Hatimleri İbrahim Hocamızın çok değerli grubu tamamlamıştır hepsine sonsuz teşekkürlerimi bildiriyorum. Rabbime de binlerce kere hamd ediyorum böyle değerli insanları bizim karşımıza çıkardı. Allah celle celalühü hepsinden tek tek razı olsun. Allahım sizlerden de razı olsun bizleri Cami isminin hürmetine bir arada tutsun.

bu hatimlerin duasını Osman kardeşimden gruplarınca yapılmasını rica ediyorum.

hayırlı cumalar.

Selamun Aleykum

Sayın kardeşimiz Lütfedip duasını yapmakla bizleri görevlendirdiğiniz 273-274-275-276-277. Hatimlerin duası bu sabah toplu halde gurubumuzca yapılmış olup Yüce Rabbimize cc Arz olunmuştur. Şahzımıza ve gurubumuza yapılan övgü dolu sözleri her türlü övgüye lâyık olan Yüceler yücesi Rabbimizin cc.Yüce Zâtına arz ederiz.

Hafız kardeşlerinizin selam ve saygılarını arz ederiz.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın kardeşimiz Lütfedip duasını yapmakla bizleri görevlendirdiğiniz 273-274-275-276-277. Hatimlerin duası bu sabah toplu halde gurubumuzca yapılmış olup Yüce Rabbimize cc Arz olunmuştur. Şahzımıza ve gurubumuza yapılan övgü dolu sözleri her türlü övgüye lâyık olan Yüceler yücesi Rabbimizin cc.Yüce Zâtına arz ederiz.

Hafız kardeşlerinizin selam ve saygılarını arz ederiz.
aleyküm selam ve rahmetullah kardeşim ağzınıza sağlık Allah razı olsun selametle kalın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt