Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İslamiyet.gen.tr Ailesi '' Dualarda TEK YÜREK '' (9 Kullanıcı)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Yâ Rabbi!
Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımızı affet ve yapmadıklarımızı yapmaktan koru.
Kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyum ve azim olan Allah’a istiğfar ederiz ve günahlarımıza pişman olup O’na sığınırım.
Allahım!
Sen bizim Rabbimizsin.
Senden başka ilâh yoktur.
Sen bizi yarattın.
Biz de senin kulunuz.
Gücümüz yettiği kadar senin va’din ve ahdin üzerineyiz.
Yaptıklarımızın şerrinden sana sığınırız.
Senin bize verdiğin ni’metlerini îtiraf ederiz.
Günahlarımıza da îtiraf ederiz.
Bizi mağfiret et.
Çünkü günahları ancak sen bağışlarsın.

Yâ Rabbi!
Senden, sıhhat ve afiyet ve emanete hıyanet etmemek ve güzel ahlâk ve kaderden razı olmak istiyoruz.
Ey merhamet sahiplerinin en merhametlisi!
Merhametin hakkı için, bunları bize ver!

“Yâ Rabbî!..
Günahlarımızı rahmetinle af ve mağfiret eyle! Ölülerimizi de mağfiret eyle, yaşayanlarımıza hayırlar ihsan et!
Riyadan, nifaktan, şikaktan, her türlü hastalıktan, kazadan, belâdan, tembellikten, âcizlikten, zelil olmaktan, zulüm etmekten ve zulüm görmekten, cimrilikten, müsriflikten, azdıran zenginlikten ve doğru yoldan ayrılmaya sebep olan fakirlikten, şeytan ve nefsin şerrinden, düşmanın galebesinden, kötü huydan, bidat işlemekten, dalalete düşmekten, halis olmayan amelden, her çeşit günahtan, küfre girmekten, ölürken gelecek fitnelerden, kabir azabından, dinimize ve dünyamıza zarar verecek işlerden sana sığındık, bunlardan bizleri koru Yâ Rabbî!..

Yâ Rabbî!..
Bize sarsılmaz bir iman, güzel bir ahlâk, şükredici bir kalb, sabredici beden, zikredici dil, kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür, salih evlât, dünya ve ahirette güzellik ihsan et! Ana ve babamızı da mağfiret eyle!

Yâ Rabbî!..
Kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, bütün enbiyânın, Ehl-i beytin, Eshâb-ı kirâmın ve bütün evliyâ-i kirâmın sevgisini ve sevgine kavuşturacak amel ve işleri nasip eyle!

Yâ Rabbî!..
Dinine severek hizmet etmeyi, kul borçlarını ödemeyi ve şehit olarak ölmeyi nasip eyle!
Bize hakkı hak, bâtılı bâtıl olarak göster!

Yâ Rabbî!..
Bu vatanı bizlere bırakan ecdadımızın ruhunu şad eyle!
Memleketimize hizmetleri geçmiş ve Allah için harp etmiş dedelerimize rahmet eyle!
Yurdumuzu her çeşit düşmandan koru!
Çünkü sen her şeye kâdirsin!..
Dualarımızı kabul eyle!”
(Âmin!)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allahım şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Alahım şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver...
Allahım iman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğim yüreklere..
Allahım Sen Sana edeple geleni hiç geri çevirmezsin, duamı salihlerin duası eyle...
AMİN...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin...

Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...

AMİN....

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Rabbim bu mübarek günlerin okuduğumuz KurAnların tuttuğumuz oruçların yaptığımız duaların hürmetine, amellerimize ihlas, gönlümüze huzur, “maddi manevi” tüm hastalıklarımıza şifa nasip eylesin. kötü huylardan, kötü huylulardan ve kötü huyluları sevmekten bizleri korusun. takva sahibi, imanlı kimseleri sevmemize, sadece kalbi huzur bulmuşları arkadaş edinmemize vesile olsun. Hayatımızın en hayırlı anında, şehadet şerbeti ile huzuruna alsın. Kendisine layık kul, Efendimiz (sav) layık ümmet eylesin.

Allah yar ve yardımcımız olsun Allah bol bereketli hayırlı günler hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Sana bir dua eden olsun
Sen birine dua et
Duasiz üsür yürekler

Biliyormusun baskasina dua ettiginde sen kendine dua ediyorsun!
Ne kadar cok kimse icin dua edersen o kadar cok kazaniyor yada kaybediyorsundur

Cünkü Melekler
Duan Rahmet hayr ise : bir misli de sana olsun, amin
Duan zulmet ve ser ise : bir misli sana olsun ,amin derler

Dua icimizle muhasebe olunacagimiz bir SIR dir
Bir ayine gibidir icimizi yansitir bize..
Rabbe sunulan bir arzuhaldir dua, geri döner o kapilardan yüregimizce

Hep hayra dua edenlerin maddeten ve manen hayirlara ermesi , serre dua edenlerin ise , rahmetten mahrum kalmasi bundandir iste

Duasiz üsür yürekler bil
Sana bir dua eden olsun
Sen birine dua et

Bilmezsin hangi karanlik gönlün duasidir karanliklarini aydinlatan , sana ummadik kapilar acan..
Bilmezsin kimin icin ettigin duadir , seni öyle ayakta tutan

Hic üsümesin yüreklerimiz icin,
Dualarda bulusalim

Daim dualasalim!!!!!!

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Amin...

ALLAH Celle Celalühu razı olsun inşallah...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..

AMİN....

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin...

AMİN....

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Rabbim bu mübarek günlerin okuduğumuz KurAnların tuttuğumuz oruçların yaptığımız duaların hürmetine, amellerimize ihlas, gönlümüze huzur, “maddi manevi” tüm hastalıklarımıza şifa nasip eylesin. kötü huylardan, kötü huylulardan ve kötü huyluları sevmekten bizleri korusun. takva sahibi, imanlı kimseleri sevmemize, sadece kalbi huzur bulmuşları arkadaş edinmemize vesile olsun. Hayatımızın en hayırlı anında, şehadet şerbeti ile huzuruna alsın. Kendisine layık kul, Efendimiz (sav) layık ümmet eylesin.

Allah yar ve yardımcımız olsun Allah bol bereketli hayırlı günler hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim..

Tüm dualarımızın kabulünü diliyorum Rabbim...

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günler bu günler....

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Tüm dualarımızın kabulünü diliyorum Rabbim...

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günler bu günler....

Amin Allah razı olsun değerli kardeşim Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim birlik beraberlik nasip etsin Rabbim. Allah kötü art niyetli insanların şerlerinden kötülüklerinden korusun. Bizlerin Sahibi vekilimiz Şahidimiz Allah bütün işerimizi herşeyi gören bilen duyan Rabbim'e bıraktım...

AMİN....

Allahım Sen Sana edeple geleni hiç geri çevirmezsin, duamı salihlerin duası eyle...
AMİN...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Ey Allahım!
Ağlamayan gözden, korkmayan kalbden, huşû’ duymayan gönülden, kabûl edilmeyen duâdan, fâide vermeyen ilimden, dinlenilmeyen sözden, doymayan nefisten, küçük de olsa yardım etmeyi sevmemekten sana sığınırım.
Ey ikrâm edenlerin en keremlisi!
Ey merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbimiz!
Sen kendi lütfunla, cömertliğinle, kereminle, ihsânınla ve rahmetinle, Kur’ân’ı, bizi bütün hayırlara ulaştıran bir delil ve bir rehber kıl
!

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Ey yerlerın göklerin canlı cansız bildiğimiz bilmediğimiz bütün yaratılmışların sahibi, kulunu hesapsız rızıklandıran Rabbim ...
Bizi rahmetinle rızıklandır, daralmış gönüllerimizi genişlet, bizlere salih amel, amelde muhabbet ver...
Bizi günahlarımızdan dolayı cezalandırma, günahlarımıza karsı bizlere nasuh tövbesi nasip et...
Çektiğimiz sıkıntılarımızı günahlarımıza keffaret et...
Bizlere kapından başka kapı aratma, yüce huzuruna boynumuz bükük mahcup utanmış bir yüzle el açtık, yüzüm yok Rabbim sen celali zatı hakkı için sevgilim dediğin Muhammed Mustafa s.a.v.'in aşkına ,dostum dediklerin hatırına bizleri affet dualarımızı temiz ağızlardan kabul et...
Amin.
Güç ve kuvvet ancak kendisine has olan yüce ve büyük Allah’ım!
Mahlûkatın adedince, Zatının rızası, Arşının ağırlığı ve kelimelerinin toplamınca Efendimiz Hz. Muhammed ve Onun ehli ve ashabı üzerine salât ü selamla bir kere daha yâd ederek ilahi huzurda el açıp yakarıyoruz...

Ey yapılan dualara cevap veren Allah’ım...
Sana itaat edilir Sen karşılığını verirsin;
Sana isyan edilir, sen bağışlar ve affedersin,
Darda kalanlara icabet edersin,
zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırırsın.
Hastalara şifa, dertlilere deva verirsin.
Günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin.
Sen bizlerin dualarını kabul buyur ya Rabbi!..

Aminnnn...

berat05

Yönetici
Ey yerlerın göklerin canlı cansız bildiğimiz bilmediğimiz bütün yaratılmışların sahibi, kulunu hesapsız rızıklandıran Rabbim ...
Bizi rahmetinle rızıklandır, daralmış gönüllerimizi genişlet, bizlere salih amel, amelde muhabbet ver...
Bizi günahlarımızdan dolayı cezalandırma, günahlarımıza karsı bizlere nasuh tövbesi nasip et...
Çektiğimiz sıkıntılarımızı günahlarımıza keffaret et...
Bizlere kapından başka kapı aratma, yüce huzuruna boynumuz bükük mahcup utanmış bir yüzle el açtık, yüzüm yok Rabbim sen celali zatı hakkı için sevgilim dediğin Muhammed Mustafa s.a.v.'in aşkına ,dostum dediklerin hatırına bizleri affet dualarımızı temiz ağızlardan kabul et...
Amin.
Güç ve kuvvet ancak kendisine has olan yüce ve büyük Allah’ım!
Mahlûkatın adedince, Zatının rızası, Arşının ağırlığı ve kelimelerinin toplamınca Efendimiz Hz. Muhammed ve Onun ehli ve ashabı üzerine salât ü selamla bir kere daha yâd ederek ilahi huzurda el açıp yakarıyoruz...

Ey yapılan dualara cevap veren Allah’ım...
Sana itaat edilir Sen karşılığını verirsin;
Sana isyan edilir, sen bağışlar ve affedersin,
Darda kalanlara icabet edersin,
zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırırsın.
Hastalara şifa, dertlilere deva verirsin.
Günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin.
Sen bizlerin dualarını kabul buyur ya Rabbi!..

Aminnnn...

Amin....Dualara çok ihtiyacımız var...

Birlik ve beraberlik zamanıdır....

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
duamızdan başka ne ehemmiyetimiz var ki?[sıze=5][/sıze]

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin....Dualara çok ihtiyacımız var...

Birlik ve beraberlik zamanıdır....

Rabbim Cuma hürmetine, amellerimize ihlas, gönlümüze huzur, “maddi manevi” tüm hastalıklarımıza şifa nasip eylesin. kötü huylardan, kötü huylulardan ve kötü huyluları sevmekten bizleri korusun. takva sahibi, imanlı kimseleri sevmemize, sadece kalbi huzur bulmuşları arkadaş edinmemize vesile olsun. Hayatımızın en hayırlı anında, şehadet şerbeti ile huzuruna alsın. Kendisine layık kul, Efendimiz (sav) layık ümmet eylesin.

Cuma’nız mübarek olsun..

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
“Yâ Rabbî!..
Günahlarımızı rahmetinle af ve mağfiret eyle!
Ölülerimizi de mağfiret eyle, yaşayanlarımıza hayırlar ihsan et!
Riyadan, nifaktan, şikaktan, her türlü hastalıktan, kazadan, belâdan, tembellikten, âcizlikten, zelil olmaktan, zulüm etmekten ve zulüm görmekten, cimrilikten, müsriflikten, azdıran zenginlikten ve doğru yoldan ayrılmaya sebep olan fakirlikten, şeytan ve nefsin şerrinden, düşmanın galebesinden, kötü huydan, bidat işlemekten, dalalete düşmekten, halis olmayan amelden, her çeşit günahtan, küfre girmekten, ölürken gelecek fitnelerden, kabir azabından, dinimize ve dünyamıza zarar verecek işlerden sana sığındık, bunlardan bizleri koru Yâ Rabbî!..

Yâ Rabbî!..
Bize sarsılmaz bir iman, güzel bir ahlâk, şükredici bir kalb, sabredici beden, zikredici dil, kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür, salih evlât, dünya ve ahirette güzellik ihsan et! Ana ve babamızı da mağfiret eyle!

Yâ Rabbî!..
Kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, bütün enbiyânın, Ehl-i beytin, Eshâb-ı kirâmın ve bütün evliyâ-i kirâmın sevgisini ve sevgine kavuşturacak amel ve işleri nasip eyle!

Yâ Rabbî!..
Dinine severek hizmet etmeyi, kul borçlarını ödemeyi ve şehit olarak ölmeyi nasip eyle!
Bize hakkı hak, bâtılı bâtıl olarak göster!

Yâ Rabbî!..
Bu vatanı bizlere bırakan ecdadımızın ruhunu şad eyle!
Memleketimize hizmetleri geçmiş ve Allah için harp etmiş dedelerimize rahmet eyle!
Yurdumuzu her çeşit düşmandan koru! Çünkü sen her şeye kâdirsin!..
Dualarımızı kabul eyle!”
(Âmin!)

GEVHER

Yönetici
Ya Rabbim!

Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum.

Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine tevbe ettim, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim.

Sen bu tevbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbim.

Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli Âdem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında her ne kadar peygamber gelip geçtiyse, Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir.

Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur'ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'dır.

Amin...

berat05

Yönetici
Rabbim ..dualarımızı , tevbelerimizi HABİBİN aşkına kabul eyle

Rabbim ..dualarımızı , tevbelerimizi HABİBİN aşkına kabul eyle

Ya Rabbim!

Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum.

Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine tevbe ettim, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim.

Sen bu tevbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbim.

Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli Âdem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında her ne kadar peygamber gelip geçtiyse, Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir.

Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur'ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'dır.

Amin...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
AMİN...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin...

AMİN....

GEVHER

Yönetici
Rabbim...

Şu mübarek bayram gününde sana açılan ellerimizi geri çevirme , hatalarımızı bağışla , dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul et , bizleri HAK yolda sabit kıl.
Yalnız Sana kulluk eden , yalnız Senden yardım isteyen , yalnız Senin kınamandan endişelenen kullarından eyle.
Bizleri Sana layık Kul , Habibine layık ümmet eyle.

Amin...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt