hakyolu007
Kayıtlı Kullanıcı
Doğduğum gün verdiğin o tertemiz kalbi, aynı temizlikte emanet etmeyi nasip eyle.. Canı gönülden Amin....
Bugün Akşam ve Yatsıyı Hacı Bayram Velî Camiinde eda ettim...
Sitemiz üyesi tüm kardeşlerimizi, adını bildiklerimin adıyla-rumuzuyla, İçimden geldiği gibi dua ile yadettim inşallah...
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbim dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin inşallah...
AMİN....
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Alihi ve Sahbihi ve Barik ve Sellim
Rabbim , Öncelikle Habibin Muhammed Mustafa s.a.v. hürmetine , tüm ehlibeyt al ve ashabı hürmetine , tüm gelmiş geçmiş Erenler Ermişler Evliyalar hürmetine , tüm duası kabul edilenler hürmetine ;
Şu anda hasta yatağında ,hastane de şifa bekleyenlere şifa , onların başında bekleyen tüm hasta yakınlara sabır selamet nasip eyle... Yarabbim YA ŞAFİ İSMİ HÜRMETİNE forumumuzda hasta olan , ailesinde - kendisinde hastalık bulunan tüm kardeşlerimize acilen şifa diliyorum senden...
Borcu olup ödeyemeyenlere borç ödeme kolaylığı - refahlık , dertlerine deva , gönüllerine huzur , aile içinde geçimsizlik olanlara geçim nasip eyle...
Tüm eş isteyenlere hayırlı imanlı bir eş, evlat isteyenler hayırlı imanlı bir evlat nasip eyle
Yarabbi gönüllerimizin muradını , isteklerimizi,dualarımızı ancak SEN bilirsin...SEN bizlere her şeyin HAYIRLISINI nasip eyle..
Biz ancak SEN'den diler ancak SEN'den isteriz...SENİN GÜCÜN HERŞEYE YETER SEN HERŞEYE KADİRSİN ...
AMİN
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed s.a.v.