Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İslamiyet.gen.tr 264. Hatim (8 Kullanıcı)

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Allah celle celaluhu razı olsun inşaAllah.. Rabbim kabul eylesin..
Bir hafta zamanı var.. Bu sayfadan bildirebilirsiniz..
Tekrar tekrar sağolasınız.. Sizden ve tüm grubunuzdan Rabbim razı olsun..
Rabbim ecrini fazlasıyla versin inşaAllah..

Selam ve dua ile..

Yüce Rabbimiz sizden de razı olsun şu anda cüzler hafız kardeşlerimiz tarafından okunmaya başlandı bir saat içinde biter ve bildiririz. Zaten 5 cüz okunucak şu anda burada 12 tane hafız var hepsi ben okuyayım diye öne çıktı bizde haksızlık olamasın diye cüzleri hafızlara pay ettik. Bir hafta vakit var buyurmuşsunuz Rahmetlik İbrahim hocamız Kur'an'ı sakın geciktirmeyin ayrıca üzerinize aldığınız görevi derhal yapın sakın yarına bırakmayın çünkü yarına kimin yaşayacağını yalnız Allah cc. bilir diye buyururdu.

Selam ve saygılarımızla.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Rabbimiz sizden de razı olsun şu anda cüzler hafız kardeşlerimiz tarafından okunmaya başlandı bir saat içinde biter ve bildiririz. Zaten 5 cüz okunucak şu anda burada 12 tane hafız var hepsi ben okuyayım diye öne çıktı bizde haksızlık olamasın diye cüzleri hafızlara pay ettik. Bir hafta vakit var buyurmuşsunuz Rahmetlik İbrahim hocamız Kur'an'ı sakın geciktirmeyin ayrıca üzerinize aldığınız görevi derhal yapın sakın yarına bırakmayın çünkü yarına kimin yaşayacağını yalnız Allah cc. bilir diye buyururdu.

Selam ve saygılarımızla.

Rabbim hepsinden ayrı ayrı razı olsun..
Evet.. Rahmetli İbrahim hocamıza son gününü söylerdik, o ise hemen okuyup bitiriverirdi üzerimde kalmasın diye.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hepsinden ayrı ayrı razı olsun..
Evet.. Rahmetli İbrahim hocamıza son gününü söylerdik, o ise hemen okuyup bitiriverirdi üzerimde kalmasın diye.

Saygıdeğer kardeşimiz size biraz bilgi verelim burası Rahmetlik hocamızın evidir hocamızın aramızdan ayrılmasından sonra muhterem oğulları bu evin kendisi yaşadığı müddetçe babasının sağlığında olduğu gibi Kur'an sesleri ile çınlamasını ve Sadece Allah rızası için Dileyene Kur'an öğretilmesi için hocamızın vekili İslam hocamızı vekil ettiler ve kendileri Mekke'deki Ümmül Kura ünüversitesindeki vazifelerine döndüler bu sebepten her an burada hafızlarımız ve talebelerimiz vardır bize istediğiniz kadar cüz verebilirsiniz verdiğiniz cüzler derhal okunacaktır eğer bu Hatim'se iki saat içinde tamamlanacaktır.Bizim sitenizdeki ve dünyadaki varlık sebebimiz budur.Şu anda içeriden gelen hafız kardeşimiz verilen vazifenin yerine getirildiğini ve bildirdiğiniz beş cüzün okunduğunu ve sizlere bildirmemizi söylüyorlar bizde size bildiriyoruz.

Kardeşlerimiz adına hepinize selam ve saygılarımızı arz ediyoruz.

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Saygıdeğer kardeşimiz size biraz bilgi verelim burası Rahmetlik hocamızın evidir hocamızın aramızdan ayrılmasından sonra muhterem oğulları bu evin kendisi yaşadığı müddetçe babasının sağlığında olduğu gibi Kur'an sesleri ile çınlamasını ve Sadece Allah rızası için Dileyene Kur'an öğretilmesi için hocamızın vekili İslam hocamızı vekil ettiler ve kendileri Mekke'deki Ümmül Kura ünüversitesindeki vazifelerine döndüler bu sebepten her an burada hafızlarımız ve talebelerimiz vardır bize istediğiniz kadar cüz verebilirsiniz verdiğiniz cüzler derhal okunacaktır eğer bu Hatim'se iki saat içinde tamamlanacaktır.Bizim sitenizdeki ve dünyadaki varlık sebebimiz budur.Şu anda içeriden gelen hafız kardeşimiz verilen vazifenin yerine getirildiğini ve bildirdiğiniz beş cüzün okunduğunu ve sizlere bildirmemizi söylüyorlar bizde size bildiriyoruz.

maşaallah subhanallah.... rabbim bana da nasip etsin inşaALLAH....

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

MaşaAllah SubhanAllah.. Ne kadar güzel..
Bir evde hiç durmadan okunan kitabımız Kur'an'ı Kerim...
Ne güzel bir atmosfer.. Rabbim daim eylesin.. Rabbim razı olsun..
Okuyanların ağzına sağlık.. Rabbim okunanları kabul eylesin, ecrini kat kat versin inşaAllah..
Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem'in mübarek ruhlarına ulaşsın inşaAllah..

Selam ve dua ile..

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı

maşallah böyle bir insanın böyle cömert Allah sevgisi olan bir çocuğu olurdu zaten. Allahıma hamdü senalar olsun ki sizleri tanıdık. ben de merak ediyordum bir vakfa mı bağlı orası nasıl bir yer hangi semtte tabi sormayada çekiniyordum. çok iyi oldu anlattığınız. Allahım sizleri tüm kötülüklerden korusun bu görevinizda başarınızı daim eylesin. öyle bir zamanda yaşıyoruz ki sanki herkes kendinden yana çıkar sağlamaya yönelik davranışlarda bulunuyor. gerçekten sizi tanımasam şu dünya alemindeki insanlardan epey soğuduğum için bunalımım çok fazla olacaktı. o yüzden çok çok hamd ediyorum. ne zaman mesajınızı okusam ne zaman bunları düşünsem şimdi bile gözlerim doluyor yaşlar akıyor Allahımın çok büyük nimeti, lutfu olduğunuz için. Allahım sizleri başımızdan eksik etmesin. Allahım sizin gibi hayırlı insanlardan çok hayırlı bir nesil meydana getirsin. sizleri de hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah. Allaha emanet olun.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
maşallah böyle bir insanın böyle cömert Allah sevgisi olan bir çocuğu olurdu zaten. Allahıma hamdü senalar olsun ki sizleri tanıdık. ben de merak ediyordum bir vakfa mı bağlı orası nasıl bir yer hangi semtte tabi sormayada çekiniyordum. çok iyi oldu anlattığınız. Allahım sizleri tüm kötülüklerden korusun bu görevinizda başarınızı daim eylesin. öyle bir zamanda yaşıyoruz ki sanki herkes kendinden yana çıkar sağlamaya yönelik davranışlarda bulunuyor. gerçekten sizi tanımasam şu dünya alemindeki insanlardan epey soğuduğum için bunalımım çok fazla olacaktı. o yüzden çok çok hamd ediyorum. ne zaman mesajınızı okusam ne zaman bunları düşünsem şimdi bile gözlerim doluyor yaşlar akıyor Allahımın çok büyük nimeti, lutfu olduğunuz için. Allahım sizleri başımızdan eksik etmesin. Allahım sizin gibi hayırlı insanlardan çok hayırlı bir nesil meydana getirsin. sizleri de hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah. Allaha emanet olun.

Selamun Aleykum

Saygıdeğer kardeşimiz Sizler gibi vefalı ve son derece edepli ve hayalı kıymetli kardeşlerimizi tanımakla Rabbimiz cc.bizlere lütfetmiş sayılır.Evet Rahmetlik hocamızın gökteki yıldızlar gibi pırıl pırıl parlayan 42 yaşında bir oğlu var ve Mekke de din eğitimi veren bir üniversitede öğretim üyesi olarak vazife yapmaktadır ve Oda babası gibi Kur'an aşığıdır bizler takıldığımız bir konu olursa kendisine sorarız ,bize o ayet hakkınd sahifelerce açıklama gönderir,ayrıca buradaki evin aylık bütün masraflarını da kendisi dünyada olduğu müddetçe göndereceğini taahüt etmiştir,bütün bunların karşılığınıda tek bir isteği vardır mümkün olduğu kadar Kur'an okuyan insanların sayısının çoğalması ve bu evde Kur'an ayetlerinin çınlaması,Peygamberimiz sallallahü aleyhi vesellem efendimizin hadislerinde buyurduğu sizin en hayırlınız Kur'an'ı öğrenen ve öğreteninizdir lütfuna mazhar olabilmek için ömrümüzü vakf etmektir.

Selam ve saygılarımızı arz ederiz.

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rab sana şükürler olsun....
İnandığıyla yaşayanlara selam olsun
Bu ne güzelliktir yaşanan, yaşayan, yaşatanlara selam olsun
Yürekleri Kur-an aşkıyle yananlara selam olsun

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Saygıdeğer kardeşimiz Sizler gibi vefalı ve son derece edepli ve hayalı kıymetli kardeşlerimizi tanımakla Rabbimiz cc.bizlere lütfetmiş sayılır.Evet Rahmetlik hocamızın gökteki yıldızlar gibi pırıl pırıl parlayan 42 yaşında bir oğlu var ve Mekke de din eğitimi veren bir üniversitede öğretim üyesi olarak vazife yapmaktadır ve Oda babası gibi Kur'an aşığıdır bizler takıldığımız bir konu olursa kendisine sorarız ,bize o ayet hakkınd sahifelerce açıklama gönderir,ayrıca buradaki evin aylık bütün masraflarını da kendisi dünyada olduğu müddetçe göndereceğini taahüt etmiştir,bütün bunların karşılığınıda tek bir isteği vardır mümkün olduğu kadar Kur'an okuyan insanların sayısının çoğalması ve bu evde Kur'an ayetlerinin çınlaması,Peygamberimiz sallallahü aleyhi vesellem efendimizin hadislerinde buyurduğu sizin en hayırlınız Kur'an'ı öğrenen ve öğreteninizdir lütfuna mazhar olabilmek için ömrümüzü vakf etmektir.

Selam ve saygılarımızı arz ederiz.
aleyküm selam ve rahmetullah Allahım İbrahim hocamızın oğlundan da binlerce kere razı olsun onu korusun derecesini yükseltsin. ömrüne bereket versin. ben de sizin vesilenizle daha çok Kuran-ı Kerim okur oldum hatimler sık açıldıkça önceden olduğu gibi her gün Kuranımızı elime alır oldum. Allah razı olsun hayra sebep olan hayrı yapan gibidir hadisinin yolunda gitmeye çalışırken şimdi siz de bize sebep oluyorsunuz. Allahım sizleri başımızdan eksik etmesin. inşallah benim oğlum Erenimde sizin gibi hayırlı insan olsun. Allaha emanet olun.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
İslamiyet.gen.tr 264. Hatim

İslamiyet Gen. Tr. Yeni Hatim Grubumuz

Euzubillahimineşşeydanirracim
Bismillahirrahmanirrahim

Hatmimizi Allah celle celalühü rızası için..,
Peygamber Efendimiz'in -sallallahu aleyhi ve sellem- şefaati için..,
Cümle geçmişlerimizin ruhlarına hediye için okuyoruz...
Allah celle celaluhu kabul eylesin...
AMİNNN...

1.cüz................repsol
2.cüz................nemire hocamızın hatim grubu*
3.cüz................nemire hocamızın hatim grubu*
4.cüz................mir erhan
5.cüz................nemire hocamızın hatim grubu*
6.cüz................serap8191
7.cüz................serap8191
8.cüz................nemire hocamızın hatim grubu*
9.cüz................nemire hocamızın hatim grubu*
10.cüz...............Kalbun_Kesir*
11.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
12.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
13.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
14.cüz...............mavci*
15.cüz...............mavci*
16.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
17.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
18.cüz...............zümra*
19.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
20.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
21.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
22.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
23.cüz........... ...nemire hocamızın hatim grubu*
24.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
25.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
26.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
27.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
28.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
29.cüz...............nemire hocamızın hatim grubu*
30.cüz...............Hüzünlü
*

hatimin duası 26 nisan 2013 cuma yapılacaktır

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar sırada bu hatimin duası var kişiye özel hatim düşünmüyorum zaten ben kendim için istemiyorum ki Allah celle celalühü rızası için okunsun istiyorum diye bu kadar ilgilenebiliyorum bu hatimlerle yani kendim için bir arkadaşımdan komşumdan bile bir şey isteyemeyen bir insanım ben. başka şeyler de karışmasın hatimlerimize. kimine çok okunacak kimine az. aklıma başka şeyler geliyor. yok böyle devam edelim daha iyi. katılan tüm kardeşlerimizn geçmişlerine hediyemiz ve katılan kardeşlerim için şifa, kalbinin muradı için okunsun istiyorum.

eskisi gibi dua listesi yapalım herkes dileğini yazsın yanlız çok kısa bir iki cümleyle çünkü liste uzayacak okunması güçleşecektir. hatim duasını cuma günü koyduktan sonra duayı hepimiz okuruz ardından da listedeki duaları okuruz inşallah.

selametle kalın.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
DUA LİSTEMİZ

ZÜMRA...............
Allahım zümra kardeşimizin oğlu Erenin ve kendisinin her türlü hastalığına özellikle dikkat dağınıklığı hastalığına şifa ver, hayırlı komşu ver, hayırlısıyla atanmayı nasip et. amin.

MAVCİ................Duam;
Rabbimiz dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin...
Rabbimiz hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Rabbimiz gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbimiz eşimizi, çocuklarımızı ve bizleri salih kişilerden olmayı nasip etsin...
Rabbimiz bizleri maddi ve manevi darda bırakmasın...
Rabbimiz bizlere saadet-i dareyne mazhar eylesin İNŞAALLAH...

Repsol
Duam
Rabbime layıkıyla kul olabilmek razı olduğu kullarından olabilmek sağlık sıhhat aileme Rabbimin emirlerini yerine getirebilmek inşallah
Rabbim cümlenizden razı olsun

Kalbun Kesir
Kişisel duam:
Hastalığıma şifa, eşimle birlikte tevbelerimizin kabulü, günahlarımızın affı.. Rabbimin razı olacağı imanlı, hayırlı bir ömür..

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Duam;
Rabbimiz dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifa versin...
Rabbimiz hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını nasip etsin...
Rabbimiz gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
Rabbimiz eşimizi, çocuklarımızı ve bizleri salih kişilerden olmayı nasip etsin...
Rabbimiz bizleri maddi ve manevi darda bırakmasın...
Rabbimiz bizlere saadet-i dareyne mazhar eylesin İNŞAALLAH...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum..10.cüzüm okunmustur. Rabbim kabul eylesin..

Kişisel duam: Hastalığıma şifa, eşimle birlikte tevbelerimizin kabulü, günahlarımızın affı.. Rabbimin razı olacağı imanlı, hayırlı bir ömür..

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum..10.cüzüm okunmustur. Rabbim kabul eylesin..

Kişisel duam: Hastalığıma şifa, eşimle birlikte tevbelerimizin kabulü, günahlarımızın affı.. Rabbimin razı olacağı imanlı, hayırlı bir ömür..

Selamun Aleykum

Değerli Kardeşimiz,Allah cc. Okuduklarınızı kabul etsin.Gurubumuz tarafından Şu anda hazır bulunan 34 kişilik mevcudumuzla gönlünüzdeki muradlarınızın kabulu ve ailenizden ahırete göçenlerin ruhlarına ulaştırılmak üzere hatim indirilecek İslam hocamızın imametinde toplu halde duası yapılarak Yüceler Yücesi Rabbimize Arz olunacak ve akşam üzeri size bildirilecektir.

Kardeşlerimizi temsilen selam ve saygılarımızı arz ederiz.

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli Kalbun_Kesir Kardeşimiz Biznillah Söz verdiğimiz Hatim indirilmiş olup dualarınızın kabülü için Rabbimize yalvarılmış ve ailenizden ahirete göçenlerin ruhuna iletilmek üzere Rabbimize arz olunmuştur.

Selam ve saygılarımızla.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Değerli Kardeşimiz,Allah cc. Okuduklarınızı kabul etsin.Gurubumuz tarafından Şu anda hazır bulunan 34 kişilik mevcudumuzla gönlünüzdeki muradlarınızın kabulu ve ailenizden ahırete göçenlerin ruhlarına ulaştırılmak üzere hatim indirilecek İslam hocamızın imametinde toplu halde duası yapılarak Yüceler Yücesi Rabbimize Arz olunacak ve akşam üzeri size bildirilecektir.

Kardeşlerimizi temsilen selam ve saygılarımızı arz ederiz.

Selamun Aleykum

Kıymetli Kalbun_Kesir Kardeşimiz Biznillah Söz verdiğimiz Hatim indirilmiş olup dualarınızın kabülü için Rabbimize yalvarılmış ve ailenizden ahirete göçenlerin ruhuna iletilmek üzere Rabbimize arz olunmuştur.

Selam ve saygılarımızla.

Ve aleykum selam ve rahmetullah değerli abimiz.. Rabbim sizlerden razı ve hoşnut olsun inşaAllah.. Öyle sevindim ki..
Rabbim binlerce kez razı olsun ayrı ayrı hepinizden.. Hatminizi kabul eylesin inşaAllah..
Okuyan agzınıza sağlık.. Rabbim sizin gibi değerli abilerin sayılarını arttırsın inşaAllah..
Rabbim hayırda yarışan, hayırlı kullarından eylesin SİZLERİ.. Ağzımızı Kur'an'sız bırakmasın inşaAllah..
Hayırlı ömürler nasip eylesin sizlere.. Her iki dünyada da afiyet versin..
Dualarımız her daim sizlerle inşaAllah. Bizleri de dualarınızdan eksik etmeyin..

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Duam
Rabbime layıkıyla kul olabilmek razı olduğu kullarından olabilmek sağlık sıhhat aileme Rabbimin emirlerini yerine getirebilmek inşallah
Rabbim cümlenizden razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt