İnşAllah CAN!! Senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.. Sende evde olduğun bi gün davet edersin sende Okuruz Yasin-i Şerif ve duamızı ederz.. Selam ve dua ile
cuma günü evde olmuyorum ben arkadaşlarla toplanıp okuyoruz cuma vakti o yüzden istesemde katılamayacağım ama perşembe geceden okurum yasin Rabbimin izniyle
hicranfarukyavuz Kardeşimiz için ben Yasin-i Şerif okudum...
Rabbim kabul eyleye...
gülüm neyin var ya
yat dinlen bitanem ya
can kusurabakma giremedim dün akþamdan beri tansiyonumda bi sorun var 8 a 4 ayaða kalkýnca baþým dönüyor.giremedim foruma.hala pek iyi deðilim.bende oturduðum yerden okuyacaðým inþaAllah.pek iyi aðýrlayamadýðým için kusurabakmayýn,borcum olsun sizlere...
Canm çok geçmş olsn. Allah şifalar versin..bnmde işim çktı okuyamadm. akşama yasin okuyacağım.
sağol canım allah razı olsun,rabbim kabul etsin inşaAllah...
aleyküm selam ve rahmetullah ne güzel düşünmüşsünüz Allah razı olsun ben de katılayım inşallah.: Selamün Aleyküm İslamiyet.gen.tr Ailesi.. Sanal güne HOŞ GELDİNİZ.. Bundan sonra her hafta birinde toplanıp Yasin-i Şerif okuyacağız.. Sonrada pasta börek yiyeceğiz Hadi bakalım SANAL GÜNE KATILMAK İSTEYEN HERKESİ BU GÜNE BEKLİYORUM .. HERKES YAPTIĞI BÖREKLERİN PASTALARIN RESİMLERİNİ CEKP KOYSUN..(TABİ İSTEĞE BAĞLI)..
1. GÜN: HİCRANFARUKYAVUZ
geçmiş olsun kardeşim Alalh şifanı versin. dr a gidersin olmazsabilmiyorum canım anlamadım dün dersten çıktıktan sonra bi dengesizlik hissettim tansiyonumu ölçtüm 8 e 4.dengeleyemedim yapmadığım şey kalmadı.tuzlu yedim olmadı şekerli su içtim olmadı ayağa kalkınca dengem bozuluyor...
aleyküm selam ve rahmetullah ne güzel düşünmüşsünüz Allah razı olsun ben de katılayım inşallah.