Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İslamiyet Ailesi Sanal Gün (2 Kullanıcı)

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
EY GÜZEL ALLAH'ım;
Ben elimden geleni yaptım...
Elimden gelmeyenler içinse ellerimi sana açtım...
Cümlemize yardım eyle...
AMİN..

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
cuma günü evde olmuyorum ben arkadaşlarla toplanıp okuyoruz cuma vakti o yüzden istesemde katılamayacağım ama perşembe geceden okurum yasin Rabbimin izniyle

nsnygmru

Kayıtlı Kullanıcı
İnşAllah CAN!! Senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.. Sende evde olduğun bi gün davet edersin sende Okuruz Yasin-i Şerif ve duamızı ederz.. Selam ve dua ile

İnşallah evde olduğumda çağıracağım. Selam ve dua ile Allah kabul etsin..

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
amin cümlemizin inşallah

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün hicranfarukyavuz için yasin okuyacağız.. Hane sahibinin geçmişlerinin ruhları içn varsa sıkntılarının gitmesi için okuyacağız.. ben yasin okuyacağım hicrafarukyavz için.. katılımlarınızı bekliyorum..

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
can kusurabakma giremedim dün akşamdan beri tansiyonumda bi sorun var 8 a 4 ayağa kalkınca başım dönüyor.giremedim foruma.hala pek iyi değilim.bende oturduğum yerden okuyacağım inşaAllah.pek iyi ağırlayamadığım için kusurabakmayın,borcum olsun sizlere...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
hicranfarukyavuz Kardeşimiz için ben Yasin-i Şerif okudum...
Rabbim kabul eyleye...

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
can kusurabakma giremedim dün akþamdan beri tansiyonumda bi sorun var 8 a 4 ayaða kalkýnca baþým dönüyor.giremedim foruma.hala pek iyi deðilim.bende oturduðum yerden okuyacaðým inþaAllah.pek iyi aðýrlayamadýðým için kusurabakmayýn,borcum olsun sizlere...

Canm çok geçmş olsn. Allah şifalar versin..bnmde işim çktı okuyamadm. akşama yasin okuyacağım.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
: Selamün Aleyküm İslamiyet.gen.tr Ailesi.. Sanal güne HOŞ GELDİNİZ.. Bundan sonra her hafta birinde toplanıp Yasin-i Şerif okuyacağız.. Sonrada pasta börek yiyeceğiz :) Hadi bakalım SANAL GÜNE KATILMAK İSTEYEN HERKESİ BU GÜNE BEKLİYORUM .. HERKES YAPTIĞI BÖREKLERİN PASTALARIN RESİMLERİNİ CEKP KOYSUN..(TABİ İSTEĞE BAĞLI)..

1. GÜN: HİCRANFARUKYAVUZ
aleyküm selam ve rahmetullah ne güzel düşünmüşsünüz Allah razı olsun ben de katılayım inşallah.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
bilmiyorum canım anlamadım dün dersten çıktıktan sonra bi dengesizlik hissettim tansiyonumu ölçtüm 8 e 4.dengeleyemedim yapmadığım şey kalmadı.tuzlu yedim olmadı şekerli su içtim olmadı ayağa kalkınca dengem bozuluyor...
geçmiş olsun kardeşim Alalh şifanı versin. dr a gidersin olmazsa

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam ve rahmetullah ne güzel düşünmüşsünüz Allah razı olsun ben de katılayım inşallah.

Senide aramızda görmekten mutluluk duyarım.. Haftaya cuma günü yasin-i şerif-i kim alacak?? Almak isteyen isim yazdırsın..Selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt