Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İslamiyet Ailesi Sanal Gün (3 Kullanıcı)

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
: Selamün Aleyküm İslamiyet.gen.tr Ailesi.. Sanal güne HOŞ GELDİNİZ.. Bundan sonra her hafta birinde toplanıp Yasin-i Şerif okuyacağız..Hane sahibi için dualar edeceğiz..Sonrada pasta börek yiyeceğiz :) Hadi bakalım SANAL GÜNE KATILMAK İSTEYEN HERKESİ BU GÜNE BEKLİYORUM .. HERKES YAPTIĞI BÖREKLERİN PASTALARIN RESİMLERİNİ CEKP KOYSUN..(TABİ İSTEĞE BAĞLI)..

1. GÜN: HİCRANFARUKYAVUZ

2. GÜN: 5 NİSAN 2013(ALMAK İSTEYEN İSMİNİ YAZDIRSIN)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Yasin okunacaksa güzellll :a15:
Sadece pasta-börek olmasın inşallah...:a26:

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Her Hafta Cuma günü bir arkadaşta toplanıp Yasin-i Şerif okuyacağızz..Katılmak isteyen arkdaşlar söylesin.. İnşAllah okunan Yasin-i Şerif toplandığımız arkadaşın evinde gelmiş geçmiş tüm mevtaların ruhları için önce sevgili peygamberimizin ve gelmiş gecmiş tüm peygamberlerin ve evliyaların ruhları için okuyacağız.. Pasta börek ikram etmek isteyen isteğe bağlıdır :) Haydi Haftaya Cuma kim alıyor ? Sırayla belirleyelim inşAllah..

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Yasin-i Şeriften sonra okuyacağımız Duamız..

Amin..!
Elhamdulillahi Rabbil alemin, vel akibetu lil muttekin vassalatu vesselamu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve ashabi ecmain

Bismillâhirrahmanirrahim

Allahümme rabbenâ yâ rabbenâ tekabbel minnâ inneke entessemiul alim. Ve tüb aleynâ yâ mevlâna inneke enttevvâbür rahim. Vehdinâ ve veffıknâ ilel hakkı ve ilâ sıratın müstekıym. Bi bereketi hatmil kur’anil azim. Va’fü annâ yâ kerim. Vağ fir lenâ zünübenâ bi fadlike ve keramike yâ ekramel ekramin ve yâ erhamerrahimin.

Ey yerlerin ve göklerin sahibi on sekiz alemin kalbine nazar eden yüce ALLAH. Sayılı nefeslerin tükeneceğine, her şeyin sana döneceğine inanıyor, huzuruna geldik mümin gitmek istiyoruz, bu lütfu bizden esirgeme YARABBİ.

6666 ayet hürmetine okunan 41 yasin hürmetine, okunan tebareke ve amme sureleri hürmetine, aşrı şerifler hürmetine, ESTAUZ VİLLAH FETAKABBELENA RABBENA. Kabulün haseni sırrına mahzar eyle YARABBİ.

Evvela bizzat sultanül enbiya habibi hüda hazreti Muhammet Mustafa (s.a.v.) hazretlerinin rufu şeriflerine hediye eyledik vasıl eyle YA RABBİ.

Hulefa şanidin Hasan ve Hüseyin hazretleri efendimizin ehlibeytlerimizin ruhlarına hediye eyledik vasıl eyle YA RABBİ.

Eren evliya şehit şuheda isimlerini saymakla bitmeyen evliyalarında ruhlarına hediye eyledik kabul eyle YA RABBİ.

Mağripten maşrika, maşriktan mağribe her ne kadar iman ile gelmiş geçmiş kimi kimsesi kalmamış, isimleri unutulmuş, nesilleri tükenmiş, kabirleri yer ile bir olmuş, bizede bir fatiha yokmu diyenlerinde ruhlarına hediye eyledik sen ulaştır YA RABBİ.

Yarabbi bizleri buraya toplayan hane sahibinin ahirete göç etmiş meftalarının, hısım, akrabalarının, talukatlarının selam alıp selam verdiklerinin üzerinde zerre kadar hak bulunanlarında bu okunan 41 yasinden, tebarekeden, amme suresinden cümlesinin kabirlerini nur makamlarını cennet bahçelerinden bir bahçe eyle YA RABBİ.

Sıkıntıları varsa def eyle, hane sahibinin evinde böyle kuranı azimüşah okutmak nasip eyle, daima bu haneye bolluk bereket nasip eyle YA RABBİ.

Bu hane sahibinin 41 yasini ne niyet üzerine okuttuysa bizde o niyet üzerine okuduk, dileğini kabul eyle, tekrar nasip eyle muhterem cemaatımızıda bu topluma teşrif ettiği için her bir adımına biner sevap eyle, onlarında ölmüşlerinin ruhlarına hediye eyledik sen kabul ve makbul eyle YA RABBİ.

Bu Kur'an'ı elden ele dilden dile ulaştıranlarında ruhlarına hediye eyledik sen vasıl eyle YA RABBİ.

Ya Rabbi bir Azrail (a.v.) kapımızı çalıp canını almaya geldim hazır mısın dediği zaman sağımıza hazreti kuran göğsümüzde şerefli iman karşımızda peygamber efendimiz hazretlerinin nur cemalini görerek dillerimizi Allah Allah Lailaheillallah Muhammedün Rasulüllah diyerek çene kapamak nasip eyle YA RABBİ.

Mahşer değdin o kıyamet gününde yüce peygamberimizin huzurunda bizleri açık saçık rezil rüsvan eyleme YA RABBİ.

Livalit Hamd isminde musama kılınan yüce peygamberimizin sancağı altında toplanmak nasip eyle, hasta kullarına şifa, dertli kullarına deva borçlu kullarına edalar nasip eyle YA RABBİ.

Yarabbi okumuş olduğumuz kuranı kerimi eksikleriyle beraber kabul eyle YA RABBİ.

Yüce peygamberimizin şefaatine bizleride nail eyle YA RABBİ.

Yarabbi şu anda adınla süslenen dillerimizi zikrinle bezenen gönüllerimizi Allah Allah diyerek sana açılan ellerimizi huzurunda boş çevirme YA RABBİ.

Dualarımızı Kabetullahta ve razbetullahta yapılan dualar gibi kabul eyle YA RABBİ.

Okunan 41 yasin hürmetine, tebareke, amme hürmetine, kabeyi muazzam hürmetine, peygamber efendimiz Hz. Muhammet Mustafa(s.a.v.) hürmetine, Allah rızası için, eren evliyaların ruhu için , Atatürk ve silah arkadaşlarının, tüm şehitlerimizin, amin diyen cemaatin ölmüşlerinin ruhları için, hane sahibinin adak dilek ve dualarının kabulü için Allah rızası için

Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yesifün. Veselâmün alel mürselin. Velhamdülillahirabbil alemin. El Fatiha.

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Her Hafta Cuma günü bir arkadaşta toplanıp Yasin-i Şerif okuyacağızz..Katılmak isteyen arkdaşlar söylesin.. İnşAllah okunan Yasin-i Şerif toplandığımız arkadaşın evinde gelmiş geçmiş tüm mevtaların ruhları için önce sevgili peygamberimizin ve gelmiş gecmiş tüm peygamberlerin ve evliyaların ruhları için okuyacağız.. Pasta börek ikram etmek isteyen isteğe bağlıdır :) Haydi Haftaya Cuma kim alıyor ? Sırayla belirleyelim inşAllah..

çekiliş yapalım günlerin olmazsa olmazı.... :)

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Cuma günü gelebilecek olanlar isimlerini yazdırsn..Günde olanlar Yasin-i Şerif okuyacak..

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Güne katılan arkadaşlar ogün gün kimde ise..hep beraber herkes evinde Yasin-i şerif, Tebareke, Amme sürelerini okuyacak..Burdan da Hane sahibi için dua edecceğiz..

tamam sakıncası olmazsa ilk günü ben alırım.ama önce katılım nasıl olacak ona bi bakalım,ayarlamayı yaparız...

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
ilk günümüz 29 Mart Cuma bir aksilik olmazsa hicranfarukyavuz'da Yasin-i şerif okunacaktır..

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Evet islamiyet ailesi nerdesiniz?? güne katılan yok mu??

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Katılımlarınızı bekliyorum cuma günü günümüz var Hicranfarukyavuzda toplanıyoruz

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Hadi ama arkadaşlar güne katılan yok mu?? yarın hep beraber Yasin-i Şerif okuyacağız..Siz değerli islamiyet ailesini de aramızda görmekten mutluulk duyarız...Hadi ama yarın burda toplanıyoruz..

nsnygmru

Kayıtlı Kullanıcı
yaaa ne güzel buna bende katılmayı çok isterdim ama her zaman nete giremiyorum sizi takip edemem :( öğrenci olduğum için öğrenci evinde internetimiz yok malesef :) keşke her gün nete girip sizlerle birlikte bir şeyler yapabilsem içim rahatlıyor bu siteyi ziyaret ettiğimde dualarınızda benide unutmayın.. Bir cuma kendi evimde olursam inşallah o gün de ben sizi davet edeyim bana da misafir olun :)

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
yaaa ne güzel buna bende katılmayı çok isterdim ama her zaman nete giremiyorum sizi takip edemem :( öğrenci olduğum için öğrenci evinde internetimiz yok malesef :) keşke her gün nete girip sizlerle birlikte bir şeyler yapabilsem içim rahatlıyor bu siteyi ziyaret ettiğimde dualarınızda benide unutmayın.. Bir cuma kendi evimde olursam inşallah o gün de ben sizi davet edeyim bana da misafir olun :)

İnşAllah CAN!! Senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.. Sende evde olduğun bi gün davet edersin sende Okuruz Yasin-i Şerif ve duamızı ederz.. Selam ve dua ile

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Bizi de kabul ederseniz,,,, buradan katılalım inşallah... :)

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Bizi de kabul ederseniz,,,, buradan katılalım inşallah... :)

Tabiki mavci kabul ederiz..islamiyet ailesi herkese açık.. Burdaki amaç her hfta islamiyet gen.tr üyelerinden birinde toplanıp o hane için yasin okuyup dualar etmek.. Sıkıntısı derdi varsa dertlerine derman olmak için yasin tebareke amme surelerini okuyarak hane sahibinin varsa ahirete göç etmiş meftalarının da ruhlarına hediye etmek için sanal günü kurduk...herkesi bu güne bekliyorum.. sanal gün olduğu saate internet başnda olabilecekler isimlerini yazdırsın ve o belirlediğimiz saatte herkes evinde o hane sahibi için dualar edelim..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt