Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

islami tatil (1 Kullanıcı)

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadaslar
yaz tatilini en iyi bir sekilde degerlendirmek için islami tatil yeri ariyoruz termal olmasi bizim için daha iyi olacak çünkü bi takim romatizmal rahatsizliklarimiz var... bu konuda termal tatil yeri önerebilecek kardeslerim bize yardimci olabilirmisiniz...
tesekkur ediyorum

N

Nefis

selamunaleyküm Adabazarı kuzuluk kaplıcalarını önerebilirim. kiralık devre mülk istersen termal otelde kalabiliyosun istege baglı geçensene ailece gittigimizde memnun olduk güzeldi yani. kaldıgın yere yakın mescidler var.islami şartlara uygun bi yer mutlaka tavsiye ederim. ben sana sitesini veriyim burdan bilgi edinebilirsiniz.
http://www.ihlaskuzuluk.com/

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm Adabazarı kuzuluk kaplıcalarını önerebilirim. kiralık devre mülk istersen termal otelde kalabiliyosun istege baglı geçensene ailece gittigimizde memnun olduk güzeldi yani. kaldıgın yere yakın mescidler var.islami şartlara uygun bi yer mutlaka tavsiye ederim. ben sana sitesini veriyim burdan bilgi edinebilirsiniz.
http://www.ihlaskuzuluk.com/

vealeykum selam kardesim
öneriniz için tesekkur ederim verdiginiz link i hemen incelemeye basliyorum...
selametle kaliniz

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
baska yer(ler) önerebilecek olan arkadaslar varsa bekliyorum insaALLAH!

kbr.

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm bizim gürede kaplıcamız var her sene gidiyorduk bu sene çeşitli nedenlerden dolayı gidemiyoruz kiraya vermeyi düşünüyoruz.Tam sizin aradığınız bir yer.bayan erkek ayrı ve kaplıca suyu akıyor odalardan.Eğer irtibat kurmak isterseniz:.... hoşçakalın.

makbergulu

Kayıtlı Kullanıcı
harika bir yer bende tavsiye ederim tam bir aile yeri hele odaya kadar kaplıca hizmeti olması muhteşem.odandan çıkmadan kaplıcadan faydalanabiliyorsun.fiyatlarıda gayet makul ama erken rezervasyon yaptırmalı....malum heryerde böylesini bulmak zor açıkta kalmamak için elinizi çabuk tutun...

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm bizim gürede kaplıcamız var her sene gidiyorduk bu sene çeşitli nedenlerden dolayı gidemiyoruz kiraya vermeyi düşünüyoruz.Tam sizin aradığınız bir yer.bayan erkek ayrı ve kaplıca suyu akıyor odalardan.Eğer irtibat kurmak isterseniz:.... hoşçakalın.

9-) Hiçbir mecburiyet zorunluluğa ilişkin, Yönetim Onayı alınmadan, Siteden Yardım Talebinde bulunamaz, hesap numarası, cep numarası izinsiz verilemez. Aksi halde kurallara uyulmadığından dolayı üyelik iptal edilir.

Ve Aleykümselam kardeşim hoşgeldiniz
Üyeliğiniz hayırlı olsun inşaALLAH..Kardeşim forum kuralları gereği verdiğiniz telefon numarasını silmek zorundayım..
Allaha emanet olunuz
selametle...

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam,

reklama girer mi tam emin değilim, inşAllah yanlış yapmamışımdır,

kuzuluktan ziyade ihlas armutlu çok daha kaliteli bir yerdir, ulaşımı da kolay, bostancıdan deniz otobüsü kalkıyor, kuzuluk'a göre odaları daha temiz ve ferah.

selamun aleykum arkadaslar
yaz tatilini en iyi bir sekilde degerlendirmek için islami tatil yeri ariyoruz termal olmasi bizim için daha iyi olacak çünkü bi takim romatizmal rahatsizliklarimiz var... bu konuda termal tatil yeri önerebilecek kardeslerim bize yardimci olabilirmisiniz...
tesekkur ediyorum

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
vealeykum selam
yardimlariniz için tesekkur ederim kardeslerim

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
harika bir yer bende tavsiye ederim tam bir aile yeri hele odaya kadar kaplıca hizmeti olması muhteşem.odandan çıkmadan kaplıcadan faydalanabiliyorsun.fiyatlarıda gayet makul ama erken rezervasyon yaptırmalı....malum heryerde böylesini bulmak zor açıkta kalmamak için elinizi çabuk tutun...

degerli kardesim siz tam olarak nereyi önermistiniz yazdiklarinizi acikcasi anlayamadim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt