Kaan Erdem
Yönetici
- Katılım
- 9 Ara 2006
- Mesajlar
- 11,197
- Tepki puanı
- 230
- Puanları
- 63
aleykümselam değerli ablamız.ALLAH celle calalühu razı olsun.cümlemiz okur isek faydasını göreceğiz inşaALLAH herkesin kendinden bir şeyler bulacağı bir paylaşım sizinde dediğiniz gibi.
selam ve yürekten samimi dualarımla.hayırlı ve bereketli geceler,ramazanlar olsun ablamız selametle kalınız.
selam ve yürekten samimi dualarımla.hayırlı ve bereketli geceler,ramazanlar olsun ablamız selametle kalınız.
Herkesin cok bilgili oldugu, kitaplari devirircesine yazma yarisina girdigi ve bu denli guzel dili kullanan insanlarin arasinda turkcesi kit birinin kendini ifade etmesi hicte kolay degildi.
Oyle ya gercek hayatta bile insanlarin Allah´in selamini vermekten bile usendikleri bir zamanda ve ne kadar modern olunursa o derece ileri goruslu olacaklarini sanmanin aldatmacasiyla `selamun aleykum`ler yerine `merhaba`lar almisken, nette Rabbin selami ile baslamanin Rabbin selami ile sonlanmasi yazilarin, dua temennileri..Beni acikcasi etkiliyordu...Bu kadar cok bilincli muslumani bir arada gormek na mumkunken bu nimetin kiymetini bilmek lazimdi.
.
Oysa herkes haril haril yaziyordu..Muslumanliga dair, islama dair, kardeslige dair..Bir tartismada hemen Allahin kelamina sarilir, konu ile ilgili ayet bulunur ya da tartisma ile bagdastirdiklari bir ayet bulur hakliliklarini tastik etmek istercesine, nefislerinin hoslarina gitmesi icin yapmadiklari ucuzluklari
`Ben´in hakliligini isbat etmek icin dindar olanlar yarisa girdiler adeta..
Bak bakalim kim daha bilgili..Hadi yaristir ilmini...ilmi olarak ben ondeyim, hadi be sen kendini oyle sen..
Tekfir edenler, dinden cikaranlar, cennete gonderenler, cehenneme sokanlar.. Oldurunlenler, diriltenler ve daha niceleri..
bu yazı ne kadar gerçekleri göz önüne seriyor...
inşallah paylarımızı çıkartmışız..idrak edebilmişizdir.
inşallah yazıyı gerçekten anlayarak okuyabilmişizdir.
yine çok önemli -çok güzel yazılmış bir konu.....bizlere sunduğunuz için teşekkürler.Allah c.c. razı olsun
paylaştığınız için sağ olun Kaan kardeşim
İSLAMI DOĞRU YAŞAYABİLEN HERKESE SELAMÜN ALEYKÜM