Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İSLAMİ CHAT ALDATMACALARI (1 Kullanıcı)

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,
<< Hala >> lığınızı kutlarım öncelikle,buda gerçekten güzel bir konu olmuş,ancak tarikat yada cemaatlere değinirken isim kullanılması ŞIK OLMAMIŞ,buradan okuyupta bu kişilerin gerçekte böylemi oldukları düşünüle bilir,bence O kısma GENEL bir mana verilse daha iyi olur,kendimi O Cemaatlerden biri olarak rencide dilmiş gördüm,açıkcası üzüldüm böyle bir yazıda cemaatimin isminin geçmesini,rica etsem isimleri GENELLERMİSİNİZ.
Saygılarımla

kardesımız cok haklı.bence de genelleme yapılmalı.sankı taraflılık varmsı gıbı bır durum olmus.kara carsaflı ornegıde hos olmayan bır ornek gıbı geldı bana.nacızane fıkrım benım de kardesım.Allah a emanet olun.

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
Esselamu aleykum,
<< Hala >> lığınızı kutlarım öncelikle,buda gerçekten güzel bir konu olmuş,ancak tarikat yada cemaatlere değinirken isim kullanılması ŞIK OLMAMIŞ,buradan okuyupta bu kişilerin gerçekte böylemi oldukları düşünüle bilir,bence O kısma GENEL bir mana verilse daha iyi olur,kendimi O Cemaatlerden biri olarak rencide dilmiş gördüm,açıkcası üzüldüm böyle bir yazıda cemaatimin isminin geçmesini,rica etsem isimleri GENELLERMİSİNİZ.
Saygılarımla
selamunaleykum kardeşlerim. bu mesaja ben de katılıyorum.
önceki mesajlara biraz göz attım.
sanki sadece o cemaatlere mensup kişiler
yapıyormuş gibi bir mesaj (anlam) aldım.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Esselamu aleykum,
Saygılarımla

Ve Aleyküm Selam Değerli Büyüğümüz.
Tebriğiniz için çok teşekkür ederim:).. Rahman c.c razı olsun, eksik olmayınız.
Duyarlılığınız için de çok teşekkür ediyorum.. Bu konuyu zehirliok.com'dan aynen alıntılayarak açmıştım.. Bu konuşmaların gerçek hayattan olduğuna dair bir dipnot da aktarılmıştı, alıntı yaptığım sitede.. Buradaki kişiler, gerçekten tarikat-cemaat ehli değildir kanaatimce.. Bu isimleri İslami Chat
Odalarında itibar kazanmak amacı ile kullanmaktalar.. Gerçekten, samimiyetle bağlı olan kişilerin böyle şeylere tenezzül etmeyeceği kanaatindeyim, bundandır ki, cemaat-tarikat isimleri ile emellerini gerçekleştirmek peşindeler.. Ben yazının orjinal halini bozmamak amacı ile olduğu gibi aktardım.. Cemaat isimlerini silebilirim tabii ki.. Hassasiyetinizi dile getirdiğiniz için çok teşekkür ederim tekrar tekrar.. Rabbimize emanet olunuz..Selam ve Dua ile inşallah.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Esselamu aleykum,
Saygılarımla

Değerli kardeşim bu kadar zormu şu isimleri silip yerlerine genelleme yapmak,sen yapmayacaksan,YÖNETİM BU İŞE BİR EL ATINIZ,
Birisi sitemizden birinin bir kusuru için sitemizin ismini yazarak herkesi lekelese güzel durmaz değilmi?

--------------------------------------------------------------------------------

Selamün Aleyküm.. Konuya göz atar atmaz, ilk sizin mesajınıza yazdım, gerekli düzenlemeyi yaptım.. Hatta mesajlarımız aynı dakikada gitmiş..
Yukarıdaki yorumlarımızın dakikalarına bakabilirsiniz inşallah..
Selam ve Dua ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
kardesımız cok haklı.bence de genelleme yapılmalı.sankı taraflılık varmsı gıbı bır durum olmus.kara carsaflı ornegıde hos olmayan bır ornek gıbı geldı bana.nacızane fıkrım benım de kardesım.Allah a emanet olun.

selamunaleykum kardeşlerim. bu mesaja ben de katılıyorum.
önceki mesajlara biraz göz attım.
sanki sadece o cemaatlere mensup kişiler
yapıyormuş gibi bir mesaj (anlam) aldım.

Ve Aleyküm Selam..
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.. Rabbimiz c.c razı olsun..
Alıntı yaptığım site, ehl-i sünnet bir sitedir; her tarikatin ve cemaatin hocalarından makalelerin paylaşıldığı, ehl-i sünnet dışı kişilerin de kat'iyetle tasvip edilmediği bir site Zehirli Ok | Derdinize Derman!! .. Burada sadece bu diyaloglara bakarak, cemaat ve tarikatler hakkında sitenin art niyet düşündüğünü ''zannetmemek'' gerekir..
En azından sitenin ehl-i sünnetten yana olan sadık tavrına bakarsak, bu yoldaki tarikatleri tahkir etmekten yana bir niyetinin olacağını sanmıyorum.. Bu sitede hangi hocalardan yazılar paylaşıldığını görebilirsiniz. Bu yönüyle bana güven vermesi üzerine bu yazıyı paylaştım.. Metne sadık kalmak amacıyla bu isimleri sansürlememiş olabilirler.. Bunları yapan kişiler belki gerçekten bu cemaatlerden değiller, göz boyama amaçlı kullanmış olabilirler.. Buradan ''bu cemaatin insanları böyle yapıyor'' gibi bir mana düşünmemeliyiz inşallah..Yazıdaki diyaloglar gerçekten yaşanmış..
Rabbimize emanet olunuz inşallah.. Selam ve Dua ile.

:):)parantezler çok güzell...özellikle...

Rabbimiz bizi bir an bile olsa nefsimize bırakma.
aminnnnnnnn emeğinize yüreğinize sağlık
Mevlam kendi yolundan ayırmasın hiç birimizide slm ve dua ile

Amin inşallah güzel kardeşim..
Rabbimize emanet olasınız.. Baki Selam ve Dua ile..

çok ilginç bir diyalog.. ancak benim bildiğim chat zaten sohbet demek.. chat sitesinde bulunan birinin amacı da bu olsa gerek.. islami chat nedir bilmiyorum ilk defa duydum google amcaya bir danışayım dedimmmm azım açık kaldı normal yazarak , sesli, hatta kameralı chat yapılabilen siteler var ve içlerinden bir kaçtanesine girdim ve genelde içersinde islam , din, huzur, gönül vb... kelimerler yada bunların değişik varyosyanları ile oluşmuş adresler var...... hatta birtanesinde burda tam olarak ne yapıyorsunuz dediğimde akşamları ya da günün belirli saatlerinde bir hocanın geldiğini ve çeşitli konularda ders verdiğini filan soyledi. tanıyıp tanımadığını sordugumda hayır dedi.... neden merak ettiğiniz konuları yeterliliği herkesce kabul edilen kaynaklardan araştırmadığını sordugumda ise burda bunun dışında ilahi vb. dinlendiğini ve gruplar oluşarak sohbet edildiğini söyledi.... ayda 14,99 a herkesin herkes olabildiği bir dünyada sohbet!! dinlemek çok akıl karı olmasa gerekkkk....

Hay ellerine saglIk ôrnek alInmasI bir konu açmIssInIz ALLAH cc razI olsun.

Allah razı olsun kardesıımmm.ne kadar guzeldı.ders verıcı.ınsanın akılını basına getıren bır yazı.anlayana.Allah a emanet olun

Emeğinize sağlık....

Rabbimiz c.c sizlerden de razı olsun inşallah.. Teşekkür ederim.
Selam ve Dua ile.

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm.. Konuya göz atar atmaz, ilk sizin mesajınıza yazdım, gerekli düzenlemeyi yaptım.. Hatta mesajlarımız aynı dakikada gitmiş..
Yukarıdaki yorumlarımızın dakikalarına bakabilirsiniz inşallah..
Selam ve Dua ile.

Esselamu aleykum,

Kardeşim bu kardeşini nekadar sevindirdiğini bilemezsin,eline sağlık yazdığın konuda çok haklı olduğunu ve duyarlı bir konu olduğunu belirtmek isterim,esenlikle kalınız...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Esselamu aleykum,

Kardeşim bu kardeşini nekadar sevindirdiğini bilemezsin,eline sağlık yazdığın konuda çok haklı olduğunu ve duyarlı bir konu olduğunu belirtmek isterim,esenlikle kalınız...

Ve Aleyküm Selam değerli büyüğümüz.
Rabbimiz c.c razı olsun, teşekkür ederim.
Estf.. Rabbimize emanet olunuz. Selam ve Dua ile.

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler

''''Ve Aleyküm Selam..
Alıntı yaptığım site, ehl-i sünnet bir sitedir; her tarikatin ve cemaatin hocalarından makalelerin paylaşıldığı, ehl-i sünnet dışı kişilerin de kat'iyetle tasvip edilmediği bir site Zehirli Ok | Derdinize Derman!! .. Burada sadece bu diyaloglara bakarak, cemaat ve tarikatler hakkında sitenin art niyet düşündüğünü ''zannetmemek'' gerekir..
En azından sitenin ehl-i sünnetten yana olan sadık tavrına bakarsak, bu yoldaki tarikatleri tahkir etmekten yana bir niyetinin olacağını sanmıyorum.. Bu sitede hangi hocalardan yazılar paylaşıldığını görebilirsiniz. Bu yönüyle bana güven vermesi üzerine bu yazıyı paylaştım.. Metne sadık kalmak amacıyla bu isimleri sansürlememiş olabilirler.. Bunları yapan kişiler belki gerçekten bu cemaatlerden değiller, göz boyama amaçlı kullanmış olabilirler.. Buradan ''bu cemaatin insanları böyle yapıyor'' gibi bir mana düşünmemeliyiz inşallah..Yazıdaki diyaloglar gerçekten yaşanmış..
Rabbimize emanet olunuz inşallah.. Selam ve Dua ile.''''
---------------
cok tesekkur ederım acıklamalarınız ıcın.
RABBİMİN SELAMI ÜZERİNİZDE OLSUN.
SELAMETLE

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
''''Ve Aleyküm Selam..
Rabbimize emanet olunuz inşallah.. Selam ve Dua ile.''''
---------------
cok tesekkur ederım acıklamalarınız ıcın.
RABBİMİN SELAMI ÜZERİNİZDE OLSUN.
SELAMETLE

Ve Aleyküm Selam güzel kardeşim.
Ben teşekkür ederim..
Ala Resulullahi's-Selam..
Dua ile kalın.

ebuubade

Kayıtlı Kullanıcı
valla çok süper bi konu yani.Elinize sağlık

yarensin

Kayıtlı Kullanıcı
ah kıymetli ablam güümüzün en büyük sıkıntılarından birine hatta en önemlisine deyim yerinde ise projektör gibi ışık tutmuşsunuz...harika bir konu ve yazdıklarınız harfi harfine doğru hatta eksik kalır devam bile ettirlebilir...dini bu gibi nefsane işlere alet edenleride çok gördüm bunun hesabını vereceğimizi en iyi bizler bilmeliyiz...ALLAH AYAĞIMIZI SABİT KILSIN...RABBİM SİZDEN RAZI OLSUN...​

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
gerçektende doğru bir yazı olmuş bana göre chat chattir yani normal chat ve islami chat diye ayrılmaz islami chate girip sohbet edenler vicdan rahatlatmak amacıylamı giriyor bilinmez....

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşım için çok teşekkürler allah razı olsun:):):):)

KüBrA1988

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamualeykum vm vb,

Degerli Kardesim cok güzel bir konuyu payla$mi$sin bizlerle... Ben zaten her türlü CHATE kar$iyim ..Chatin iyisi olamaz ASLA !!!!!!!!

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ablam ne kadar anamlı ve yerinde bir yazı olmuş allah cümlemizi bu tür şeytan tuzaklarından korusun inş. tehlikeli ve günah dolu bi yol rahman yolumuzu kendi yolu üzerinde birleştirsin... daim farkında olmak imanla yaşamak ümidiyle...allaha emanet ol ablacım...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt