Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İSLAMİ CHAT ALDATMACALARI (1 Kullanıcı)

habib21

Kayıtlı Kullanıcı
RE: İSLAMİ CHAT ALDATMACALARI

Selamün Aleyküm Bu Sitede Okuduğum ilk yazı gerçekten çok etkilendim ALLAH Razı olsun ECMAİN

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

habib21 yazdı:
Selamün Aleyküm Bu Sitede Okuduğum ilk yazı gerçekten çok etkilendim ALLAH Razı olsun ECMAİN

ve aleyküm selam kardeşim. hoşgeldiniz, üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah..
Allah cümlemizden razı olsun. selam ve dua ile.

mizgin

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN .EMGİNE SAGLIK.GERÇEKTEN HAYATTA BÖYLE İNSANLAR ÇOK VAR MALESEF.:mad::mad:

ahsenim

Kayıtlı Kullanıcı

SA İNSANLARIN ENCOK HATA YAPTIGI YADA NEFSI EMMARESINE UYDUGU VAKA NASIL OLSA BENI GORMUYOR DEYIP SAATLERCE MALAYANI KONUSTUGU ORTAM.RABBIM ZAMANIN FİTNESİNDEN MUHAFAZA ETSİN BİZLERİ VE BİRANI SEYYALE BİLE NEFSİMİZLE BAS BASA BIRAKMASIN(AMIN)

samsun1919

Kayıtlı Kullanıcı

cok üzücü..ALLAHim hidayet versin..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

ahsenim yazdı:
SA İNSANLARIN ENCOK HATA YAPTIGI YADA NEFSI EMMARESINE UYDUGU VAKA NASIL OLSA BENI GORMUYOR DEYIP SAATLERCE MALAYANI KONUSTUGU ORTAM.RABBIM ZAMANIN FİTNESİNDEN MUHAFAZA ETSİN BİZLERİ VE BİRANI SEYYALE BİLE NEFSİMİZLE BAS BASA BIRAKMASIN(AMIN)

amin inşallah kardeşim. Allah razı olsun. selam ve dua ile.

dejavu_fb

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH herkesi doğru yoldan ayırmasın.paylaşımın için saol arkadaşım..

dili ruhsar

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun ama buna imkan veren site yöneticilerine kızmak lazım 1.derecede suçlu onlar diye düşünüyorum

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

dili ruhsar yazdı:
allah razı olsun ama buna imkan veren site yöneticilerine kızmak lazım 1.derecede suçlu onlar diye düşünüyorum

haklısınız kardeşim.. sorun ve suç, bunu rant olarak kullanan site yöneticileri olsa gerek.. Tuzak kurana da, oyuna gelene de rabbimiz c.c hidayet versin.
Allah sizden de razı olsun. selam ve dua ile.

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbimiz bizi bir an bile olsa nefsimize bırakma.
aminnnnnnnn emeğinize yüreğinize sağlık
Mevlam kendi yolundan ayırmasın hiç birimizide slm ve dua ile

ecthelion

Kayıtlı Kullanıcı
çok ilginç bir diyalog.. ancak benim bildiğim chat zaten sohbet demek.. chat sitesinde bulunan birinin amacı da bu olsa gerek.. islami chat nedir bilmiyorum ilk defa duydum google amcaya bir danışayım dedimmmm azım açık kaldı normal yazarak , sesli, hatta kameralı chat yapılabilen siteler var ve içlerinden bir kaçtanesine girdim ve genelde içersinde islam , din, huzur, gönül vb... kelimerler yada bunların değişik varyosyanları ile oluşmuş adresler var...... hatta birtanesinde burda tam olarak ne yapıyorsunuz dediğimde akşamları ya da günün belirli saatlerinde bir hocanın geldiğini ve çeşitli konularda ders verdiğini filan soyledi. tanıyıp tanımadığını sordugumda hayır dedi.... neden merak ettiğiniz konuları yeterliliği herkesce kabul edilen kaynaklardan araştırmadığını sordugumda ise burda bunun dışında ilahi vb. dinlendiğini ve gruplar oluşarak sohbet edildiğini söyledi.... ayda 14,99 a herkesin herkes olabildiği bir dünyada sohbet!! dinlemek çok akıl karı olmasa gerekkkk....

sezer demir

Kayıtlı Kullanıcı
Hay ellerine saglIk ôrnek alInmasI bir konu açmIssInIz ALLAH cc razI olsun.

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardesıımmm.ne kadar guzeldı.ders verıcı.ınsanın akılını basına getıren bır yazı.anlayana.Allah a emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt