RE: İSLAMİ CHAT ALDATMACALARI
Selamünaleyküm;
Artık kelimelerin kifayetsiz kaldığına şimdi inandım bu nasıl bir zihniyettir ki, zevkü safa aleminin yolcusu insanlar. Bu nasıl bir zihniyettir ki nefisleri geceler gibi çökmüş beyinlerine, bu nasıl bir zihniyettir ki karanlıktan kokrmak yerine Felak ve Nas okumak yerine İyice zifiri karanlık yapıyorlar...
Camaat açıklamasına gelicne tepebin tası attı, Yazıklar olsun bu zihniyetin körükleşmiş vahşileşmiş emsalleri olan bu şuursuz insan nisbettelerine...Cemaatim dediği cematin Hakkını layıkıyla veremedikleri gibi birde övünüyorlar bu cemaattenim diye vay bee, Yazıklar olsun, kendini bilmez elemsiz sapkınlığına. Din adına yapılan Bu uğurda geceyi gündüze katan Alimlerimizede mi saygı yok, Onların ne zorluklarla İslamı yaydığı yaymaya çalıştığı Ehli cematlere işte böyle iftiralar atılıyor...
Yılların asırlara seslenen alimlerine savındıkları davada ki samimiyetlerine böyle inanmazlar ama, inanmayan inanamayan kisveler bu yalanları söylenlere çaput bağlamışcasına umut bağlamış inanmış, biz ne cemaatler gördük demişlerdir peki savunduğu cemaatin hakkını böyle mi? öder insan....
Kendilerini emellerini isteklerini bilmeyen kişiler Mahşeratta bunun hesabını verirken böyle cemaat isimleri kullanan dolandırıcı insanlar Alimlerle yüzleşecek ama hangi yüzle orasını Allah bilir. çok yazık İslamı sohbette islami cemaatlerin karalanması Ne denli doğru olabilirki... O bayan akıllı biri olmuş olsaydı, Mensup olduğu cemaat hakkında ona sorular sorardı Zaten maksat islami cet değilmiydi?. Bocaladığı ortaya çıktığında iğrenç sahte yüzler de ortaya çıkacaktır buna inanıyorum yazık yaaa Sabah sabah keyfim kaçtı..