Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İSLAMİ CHAT ALDATMACALARI (1 Kullanıcı)

IslamHizmeti

Kayıtlı Kullanıcı
RE: İSLAMİ CHAT ALDATMACALARI

-eleştirdiğimiz zaman ölçüyü aşmayalım, konunun vermek istediği mesaja bakalım..
anlamadan da rica ediyorum kafanıza göre zanla yorum yapmayın......

Ne dielim kardes, sordum sadece ama siz korktugum gibi yanlis anladiniz beni.
Sormayip ön yargi olsaydi kafamda dahami iyi olurdu? bakin, ne güzel sordum ve dogrusunu ögrendim. Anlamadigim icin sordum zaten, cevabini alincada anladim....Neden bu kadar kiziorsunuz ve bana hakaret edirosunuz bilmiorum...

Ne diim, yinede ALLAH razi olsun, o siteyi arkadaslarimada gönderdim okumalari icin, insallah hayirlara vesile oluruz.

hakkinizi helal edin yinede

selamun aleykum

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

IslamHizmeti yazdı:
-eleştirdiğimiz zaman ölçüyü aşmayalım, konunun vermek istediği mesaja bakalım..
anlamadan da rica ediyorum kafanıza göre zanla yorum yapmayın......

Ne dielim kardes, sordum sadece ama siz korktugum gibi yanlis anladiniz beni.
Sormayip ön yargi olsaydi kafamda dahami iyi olurdu? bakin, ne güzel sordum ve dogrusunu ögrendim. Anlamadigim icin sordum zaten, cevabini alincada anladim....Neden bu kadar kiziorsunuz ve bana hakaret edirosunuz bilmiorum...

Ne diim, yinede ALLAH razi olsun, o siteyi arkadaslarimada gönderdim okumalari icin, insallah hayirlara vesile oluruz.

hakkinizi helal edin yinede

selamun aleykum

ve aleyküm selam. size kızmadım.. orda alıntıdır yazmasına rağmen hala ''nereden biliyorsunuz?'' demeniz bana çok şaşırtıcı geldi.. ve sizden önce de yine böyle şeyler yazan kardeşler oldu.. artık kocaman puntoyla parçanın altına ve üstüne ''bu alıntıdır'' diye yazmak zorunda kaldım.. BİRAZ OKUNAN YERLERE DİKKAT EDİN DEDİYSEM BU KIZMAK DEĞİLDİR. SONRA YANLIŞ ANLAMALAR OLABİLİYOR...

çevrenize vesile olduğunuz için de çok teşekkür ederim. Allah sevabınızı yazsın. Selam ve dua ile.

IslamHizmeti

Kayıtlı Kullanıcı

Haklisinzi kardes ama gercektende o yaziyi hic okumamistim...

Rabbim bu tür hizmetleriniz arttirsin insallah

AMIN ECMAIN

vesselam

denizmavi

Kayıtlı Kullanıcı

s.a günümüzde yasanan bir durum bu gercekten cok haklisiniz ve ictenlikle tsk ediyorum size ve kardeslerime katildiklari icin

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

denizmavi yazdı:
s.a günümüzde yasanan bir durum bu gercekten cok haklisiniz ve ictenlikle tsk ediyorum size ve kardeslerime katildiklari icin

ve aleyküm selam kardeşim. hoşgeldiniz aramıza, üyeliğiniz hayırlı olsun bu arada.. ben size teşekkür ederim. selametle kalın.

MSKT64

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKUM KONU ÇOK GÜZEL TÜM YORUMLARI OKUMADIM FAKAT AYNI KONUYU CEP TELEFONLARINDA YANLIŞ ARAMA VE YANLIŞ MESAJ GÖNDERME ŞEKİLLERİ İLEDE EŞLEŞTİREBİLİRİZ MAALESEF TENOLOJİNİN VE İNSANDAKİ NEFSANİYETİN ZAAFLARI :(

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

MSKT64 yazdı:
SELAMUNALEYKUM KONU ÇOK GÜZEL TÜM YORUMLARI OKUMADIM FAKAT AYNI KONUYU CEP TELEFONLARINDA YANLIŞ ARAMA VE YANLIŞ MESAJ GÖNDERME ŞEKİLLERİ İLEDE EŞLEŞTİREBİLİRİZ MAALESEF TENOLOJİNİN VE İNSANDAKİ NEFSANİYETİN ZAAFLARI :(

ve aleyküm selam kardeşim.. haklısınız bir de bunun telefonla olan türü de var, Rabbimiz ıslah eylesin inşallah. Allah razı olsun. rabbimiz kimseyi nefsinin eline düşürmesin. selam ve dua ile.

tenzile57

Kayıtlı Kullanıcı

bedirhan7958 yazdı:
nerden sileceğim bilmiyorum tekrar özür dilerim yardımcı olursanız sileyim

Selamin aleyküm muhtarem din abilerim ve ablalarim...

Bu yaziyi cok begendim, allah kimseyi bu duruma düsürmesin....

Bu yaziyi buraya koyan abilerim ve ablalarimdan ALLAH razi olsun...

Ve bi dicegim daha var bu yaziyi sakin silmeyin Bedirhan abi ders olsun daha okuyanlara.....

volide

Kayıtlı Kullanıcı

allah senden ve senin gibi güzel bakan güzel gören güzel düşünen güzel insanları bu seyri alem içerisinde çoğaltır ruhları bülbül gibi okşayan güzel sözlerden gülümseyen bakışlarla hayatın içindeki güzellikleri paylaşarak yaşamın son perdesine kadar hayatta neler güzel ise bu güzellikler senin olsun.alemi ervahta ise mekanın cennet habibi kibriya komşun olsun.selam olsun resulullaha selam olsun o diyarın güzel insanlarına ..selam olsun senin gigi güzel özel insanlara.yolun sıratı müstakim buradan yürü huzur kapısının anahtarı orada..devam et....SELAMETLE KALIN NUR ÜSTÜNE NUR DOLSUN GÜZEL KALBİN.......................ayrıca sizin yazınızı okumadım onu tekrar forma girerseniz mutlu olurum kardeşim ben sizi uzun zamandır takip ediyorum çok çok güzel konulara deyiniyosunuz bende izmirde bir camide imamım sizi tanımak isterdim fakat bilmiyorum türkiyenin hangi ilindesiniz allah yolunuzu güzelliklerden ayırmasın allah yar ve yardımcın olsun..selametle kalın

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

tenzile57 yazdı:
bedirhan7958 yazdı:
nerden sileceğim bilmiyorum tekrar özür dilerim yardımcı olursanız sileyim

Selamin aleyküm muhtarem din abilerim ve ablalarim...

Bu yaziyi cok begendim, allah kimseyi bu duruma düsürmesin....

Bu yaziyi buraya koyan abilerim ve ablalarimdan ALLAH razi olsun...

Ve bi dicegim daha var bu yaziyi sakin silmeyin Bedirhan abi ders olsun daha okuyanlara.....

ve aleyküm selam kardeşim. Rabbim sizden de razı olsun inşallah.. çok teşekkür ederim.. selametle kalın.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

volide yazdı:
allah senden ve senin gibi güzel bakan güzel gören güzel düşünen güzel insanları bu seyri alem içerisinde çoğaltır ruhları bülbül gibi okşayan güzel sözlerden gülümseyen bakışlarla hayatın içindeki güzellikleri paylaşarak yaşamın son perdesine kadar hayatta neler güzel ise bu güzellikler senin olsun.alemi ervahta ise mekanın cennet habibi kibriya komşun olsun.selam olsun resulullaha selam olsun o diyarın güzel insanlarına ..selam olsun senin gigi güzel özel insanlara.yolun sıratı müstakim buradan yürü huzur kapısının anahtarı orada..devam et....SELAMETLE KALIN NUR ÜSTÜNE NUR DOLSUN GÜZEL KALBİN.......................ayrıca sizin yazınızı okumadım onu tekrar forma girerseniz mutlu olurum kardeşim ben sizi uzun zamandır takip ediyorum çok çok güzel konulara deyiniyosunuz bende izmirde bir camide imamım sizi tanımak isterdim fakat bilmiyorum türkiyenin hangi ilindesiniz allah yolunuzu güzelliklerden ayırmasın allah yar ve yardımcın olsun..selametle kalın

ve aleyküm selam.. güzel dua ve temennileriniz için Rabbim sizden razı olsun. çok teşekkür ederim. ecmain olsun inşallah.. Rabbimiz, dualarımızı kabul ettiği dualardan eylesin inşallah.. Allah'a emanet olun. selam ve dua ile. selametle kalın.

volide

Kayıtlı Kullanıcı

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM RAHMANIN NURU SENİ KUŞATABİLDİĞİ KADAR KUŞATSIN ZAMAN AHİR ZAMAN KIYAMET ALAMETLERİNİN YER YÜZÜNDE KÜÇÜK ALAMETLERİNİN VAR OLMAYA BAŞLADIĞI DÜNYAMIZDA SİZLER İNANIN NURLU YÜZLÜ BAKIŞLARINIZLA IŞIK SAÇARAK YOLUNU KAYBEDENLERE YOLDAŞ OLUYOSUNUZ SİZE NE ŞEKİLDE HİTAP EDECEĞİMİ DÜŞÜNEMİYORUM. SADECE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM SİZİN GİBİLER BU AHİR ZAMANDA YAŞADIĞINIZ GÜZELLİKLERLE GÜL BAHÇELERİNDE İNANIN GÜL SÜNÜZ GÜLDE HATA YOK SİZLERDE GÜL MİSALİ BU ALEMDE ALLAHA KENDİNİZİ ADAMIŞINIZ SİZLERDEDE HATA OLMADIĞINI DÜŞÜNEREK YOLUNUZ HUZUR YOLU RAHMANIN YOLU DEVAM EDİN SON DURAK TA GÜZELLİKLER SİZİ BEKLİYOR[SELAMETLE KAL KARDEŞİM

Betul37

Kayıtlı Kullanıcı

Cok guzel bir konuya deginmissin

Gercek hayat'da boyle oluyor gercekten..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

volide yazdı:
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM RAHMANIN NURU SENİ KUŞATABİLDİĞİ KADAR KUŞATSIN ZAMAN AHİR ZAMAN KIYAMET ALAMETLERİNİN YER YÜZÜNDE KÜÇÜK ALAMETLERİNİN VAR OLMAYA BAŞLADIĞI DÜNYAMIZDA SİZLER İNANIN NURLU YÜZLÜ BAKIŞLARINIZLA IŞIK SAÇARAK YOLUNU KAYBEDENLERE YOLDAŞ OLUYOSUNUZ SİZE NE ŞEKİLDE HİTAP EDECEĞİMİ DÜŞÜNEMİYORUM. SADECE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM SİZİN GİBİLER BU AHİR ZAMANDA YAŞADIĞINIZ GÜZELLİKLERLE GÜL BAHÇELERİNDE İNANIN GÜL SÜNÜZ GÜLDE HATA YOK SİZLERDE GÜL MİSALİ BU ALEMDE ALLAHA KENDİNİZİ ADAMIŞINIZ SİZLERDEDE HATA OLMADIĞINI DÜŞÜNEREK YOLUNUZ HUZUR YOLU RAHMANIN YOLU DEVAM EDİN SON DURAK TA GÜZELLİKLER SİZİ BEKLİYOR[SELAMETLE KAL KARDEŞİM

Allah razı olsun. teşekkürler.selametle kalın.

mustafatepeli

Kayıtlı Kullanıcı

allah razı olsun çok güsel olmuş...devamını bekleriz inşallah.:)

ayse-gul

Kayıtlı Kullanıcı
RE: selamunaleykum

RE: selamunaleykum

ellerinize saglik .cok dogru,lutfen baskasinin guveniyle oynamasinlar.belki karsidaki køtuluk dusunmuyor.rica ediyorum oldugumuz gibi olalim kimseyi aldatmiyalim.birde dini sitelerde daha saygili olalim.burada yuce Allahin adi geciyor.Allahtan korkun kimseyi hayal kirikligina ugratmayin.herkes icin degil,!dini masa gibi kulananlar icin yaziyorum,elbete cogu kisi temiz kalpli.saygili.dindar ve durust.Allah hepimizden razi olsun insallah.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

ayse-gul yazdı:
ellerinize saglik .cok dogru,lutfen baskasinin guveniyle oynamasinlar.belki karsidaki køtuluk dusunmuyor.rica ediyorum oldugumuz gibi olalim kimseyi aldatmiyalim.birde dini sitelerde daha saygili olalim.burada yuce Allahin adi geciyor.Allahtan korkun kimseyi hayal kirikligina ugratmayin.herkes icin degil,!dini masa gibi kulananlar icin yaziyorum,elbete cogu kisi temiz kalpli.saygili.dindar ve durust.Allah hepimizden razi olsun insallah.

amin inşallah kardeşim. Allah razı olsun.. duyarlılığınız için çok teşekkür ederim. selam ve dua ile.B)

üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inş.B)

1001dua

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN BENDE İNTERNETTE DOLASIRKEN BUNA BENZER SEYLER OKUDUM VE COK ÜZÜLDÜM HELEDE EVLİ KADINLARIN EŞLERİNİ BIRAKIPTA İNTERNETTEN TANIŞTIKLARI BİRİSİYLE KONUŞUP ARKADAŞ OLMASI BENİ ÇOK ÜZÜYO BAZI ERKEKLERDE SIRF SAAT DOLDURMAK İÇİN KADINLARI KANDIRMAYA ÇALIŞMASI BENİ DELİ EDİYO ALLAH ISLAH ETSİN BÖYLELERİNİ AMİN İNŞALLAH:(:mad:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt