DiLaRa_I NuR
Kayıtlı Kullanıcı
selam ve dua ile..
σпця 1905;1221042' Alıntı:Burasi huzur forumu ise burda elestiri yasak olmali.
benim gördüm 2. bu
birde SIA mezhebi elestiriliyor bu sitede, ki cok ayip ve anlamsiz.
selametle
özür dilerim benim anladıgım öyle deil anlatmak belkide maksatlı olabilir yani tarikatı asla yok saymıyorum ama dediniz gibi ögretmen ne verirse onu alırız deilmi kuran ve sünnetlere riayet asıldır tabiki ama günümüzde bakın günümüzde diyorum ben tarikata girmeyi düşünüyordum ama bana yani bir kulu rabbimle benim aramızda vesile kılmak ne derece dogru düşündürüyor beni bakın medineli merhum hacı osman efedi diyorki..eskiden işin ehli mürşitler vardı şimdi işin ehli mürşit kalmadıdiyor bu konuda 476 da vefat eden risale-ikuşeyriyenin müellifi el imam ebul kasım abdülkerim diyorki...
çadırlar muhahkki onların cadırlarına benziyor halbuki kabilenin kadınlarının onların kadınları olmadıgını görüyorum
devamı var
arif pamuk resullahın dilinden kitabında 60. sayfasında yazıyor oraya bakınız tekrar özür dilerim okuduklarımdan ve anlatılanlar vidioda bana düşünmem gerektigini gösteriyor her şeyin para oldugu bir devirdeyiz nasıl güvenelim insanlara ya yol gerçekden bitmişse bizi şirke sürüklüyorsa neden kuran ve sünnet ve evliyalar örnek hayatlarını ögrenmiyoruz diye düşünüyorum açıkcası agır bir itamsa inanın cekerim ama düşüncem bu ve neye inanıyorsa herkes benim burda yada başka yerde bişiler demem asla deiştiremez
ALLAH istedigini hidayete istediginide delalete salar .. selam ve dua ile.. neden bana yardımcı olun
adamın söledikleri mantıklı deilmidir
nakşibendi zamanında öyle tövbemi aldırırlarmış yani insanlar bişiler katmışmıdır tarikatlara günümüze gelene kadar
zaten ben onların hayatına ve yaşayışlarına hayranım keşke onlar kadar ALLAHA yakın olabilsek ..
ayrıca ben said nursi ve nakşinbendi abdulkadir geylani ve dierleri bu velilerin hayatlarına hayran kalmışımdır bunlarda tam olarak kuran ve sünnetlerle bizlere reberdir ama ben hoçasına aşık gibi resmine bakmayı hurefe şeylere karşıyım yani ve insanlar gercekden kendini kaybetmiş gibi bunlarla ugraşıyor
istisnalarda vardır tabiki gercek yol hangisi şialarmı naşilermi nurcularmı kadirilermi hangisi rabbim beni tek kabul etmezmi beni yükseltmezmi yani acıklarmısınız sizler benden daha bilgilisiniz tabikide
σпця 1905;1221042' Alıntı:Burasi huzur forumu ise burda elestiri yasak olmali.
benim gördüm 2. bu
birde SIA mezhebi elestiriliyor bu sitede, ki cok ayip ve anlamsiz.
selametle
SIILIK demektir.kardeş bu nedir ayıp olmazsa? (SIA mezhebi)
Değerli kardeşimiz...
'' İslamiyet.gen.tr '' koşulsuz huzur sunan bir forum değildir.
Huzur , sadece Allah Celle Celalühün rızasını kazanmakla mümkündür.
Rabbimizin rızası da , Kur'an ve Efendimizin Sünnetleri ile kazanılabilir.
Bir müslüman olarak , her bir kişiye bunları anlatmakla yükümlüyüz.
Hayırlı geceler dilerim.
ben inanın üzüldüm vebal altına giriyormuşum kuran ve sünnete uyun diyen bir videoyu sundum size özür dileyerek kaldırıyorum rabbim benide sizide affetsin inş. BİRDE BEN BURDA VE BAŞKA YERDE BİR SÜRÜ ALİMLERİMİZİN HAYATLARINI OKUDUM VE YAZDIM HAYRAN KALDIM ONLARIN HAYATLARINA ONLAR GERCEKDEN ALLAH AŞKINI TATMIŞ KİŞİLERDİR KESİNLİKLE ALİMLERİMİZE SÖZÜM YOKDUR YOLLARI KURAN VE SÜNNETE UYUYORSA BEN ZATEN BİR ŞEY DEMEYE HAKKIM YOKTUR BEN SADECE GÜNÜMÜZDE GERÇEK ALİMİ BULMAK ZOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM İNŞ SAYGI DUYARSINIZ .. ABİLER EGER KONU RAHATSIZ ETTİYSE VE BEN GERÇEKDEN DELALET İÇİNDEYSEM KONUNU KAPANMASINI TALEP EDİYORUM... selametle...