Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

islamda evlilik... (1 Kullanıcı)

Mollagil

Kayıtlı Kullanıcı
Selaminaleykum, degerli dostlarim,

Dinimize gore hiristiyan bir bayanla dini nikah yapmak uygunmudur?

Allahin rahmeti ve bereketi uzerinize olsun...

Sevgi, saygi ve dua ile...

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ben bildiğim kadarıyla cevap vereyim dinimizce müslüman bir erkek hristiyan bir bayanla evlenebilir fakat müslüman bir bayan hristiyan bir kızla evlenemez...siz yine de daha detaylı bir araştırma yapın...sorularla islamiyet sitesine sorun....

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.

çok önemli ve detayları olan bir konu.sadece evlenilmez,evlenilir demekle bitmiyor.başlangıcı ve sonlarına dair her durumun açıklaması ile kaynaklara dayalı izahı gerektiriyor.

soruyu daha ehli kişilere gerçek yaşamdan ilim irfan konusunda donanımlı büyüklerimize sormanızda fayda vardır.sanal ortamda bir çok bozuk,saptırılmış ve hakikat sayılan insanı yanlışa götüren kaynakları sağlam olduğu düşünülen bilgilere ve bu bilgiler ile beslenmiş insanlar raslamanız mümkün.

kafanız fazlasıyla karışabilir yada tatmin olamazsınız.sorunuzu araştırın ve buna göre hareket edin.inşaALLAH.

selametle kalın kardeşim.

Mollagil

Kayıtlı Kullanıcı
Selaminaleykum,

sevgili kardesim tevbeYA-HAK oncelikle cevabin icin tesekkur ediyorum, Allah razi olsun... ama iki kez ayni seyi yazmissin olumlu ve olumsuz :) tam anlayamadim...

Sevgili Kaan dostum, evet haklisin, dogruluk payi var dediklerinin... cok hassas bir konu, arastirmak gerek...

Allah razi olsun, Allahin selami uzerinize olsun...

Saygi sevgi ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt