Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İslamda cinsellik nasıl olmalı??? (12 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
RE: İslamda cinsellik nasıl olmalı???

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU.
DEĞERLİ AŞK_A MECNUN KARDEŞİM.BAŞIMIZI NEREYE ÇEVİRSEK,CİNSELLİĞİNİ ÖN PLANDA GÖSTERMEYE ÇALIŞAN KADINLAR VE KIZLARLA KARŞILAŞIYORUZ.BU DA ERKEKLERİ ÖNCE GÖZ ZİNASI,ARDINDAN ŞEYTANIN İSTEDİĞİ GİBİ HAREKET EDİP DAHA DA İLERİ GİTMELERE SÜRÜKLÜYOR."ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM" DİYEN BİR ANNE VE BABALAR,NASIL OLUYOR DA KIZLARINI ÖYLE CİNSELLİKLERİ ÖN PLANA ÇIKARAN KIYAFETLERLE,TOPLUM ÖNÜNDE GURUR DUYARAK, DOLAŞMALARINA İZİN VERİYORLAR.NASIL OLUYOR,AKLIM ALMIYOR.BİZ BÖYLE Bİ ZAMANDA YAŞARKEN,CİNSELLİĞİN SINIRLARINI AŞMAYA ÇALIŞANLARIN OLMASI, HİÇTE ŞAŞIRILAMAYACAK KADAR ÇOK.
ÜMMET_İ MUHAMMED KURAN_I KERİMDEN O KADAR UZAK Bİ HAYAT YAŞIYOR Kİ,"EVLİLİKTE BU HAREKETİN GÜNAH ABİ"DESEN,"ZATEN HERŞEY GÜNAH"DEYİP GÜLÜP GEÇENLER VAR.AİLEDE BİTER HERŞEY,BABA OĞLUNA,ANNE DE KIZINA İSLAMİYETİ DOĞRU OLARAK ANLATSA,KURAN_I KERİM ÖĞRENMESİ İÇİN ÇABA GÖSTERSE,
BELKİ BU KADAR KADINLAR KENDİLERİNİ SERGİLEMEZ,ERKEKLER DE İFFETSİZ KADINLARDAN UZAK KALMAYI BAŞARABİLİR VE İFFETLERİNİ KORUMUŞ OLURLAR.
SELAM VE DUALARIMLA...

abdullah usame

Kayıtlı Kullanıcı

BENDE BİR HADİS-İ ŞERİF SÖYLEYECEĞİM

PEYGAMBERİMİZ (S.A.V) ŞÖYLE BUYURUYOR : "KİM BENİM AĞZIMDAN BİLEREK YALAN HABER YAZARSA ATEŞTEN YERİNE HAZIRLANSIN." BUNUN İÇİN;

MEFTUN61 SANA SESLENİYORUM : FORUMDA YAZDIĞIN HADİSLERİN SAHİH OLDUĞUNA DİKKAT ET ..........

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.

Güzel bi konu açmışsın eline sağlık

Ben efendimizin bi hadisini yazmak istiyorum: "Kâsiyâtün, âriyâtün!" = Giyinmişler; ama çıplaktırlar. (Ya giyindikleri tümüyle şeffaftır, yani transparandır, altını aynen göstermektedir. Ya da iyice dardır. Bedene yapışmış, vücut hatlarını cinselliği çağıştırarak tümüyle hissettirmektedir.)

Evet ne yazıkki günümüzde böle insan sayısı artmakta(tabii ki kimsenin giyinimine karışmıyorum) Fakat yolda yürürken insan göz zinası dediğin şeye girmemesi için yerdeki kaldırım taşı sayılarını sayması gerekir :) Ben elimden geldiğince saymaya çalışıyorum ;)

monece

Kayıtlı Kullanıcı
Saolun Her Müslümanin Bilmesi Gerekli

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı
senin zarın ne almede
sen böyle millete laf atmaya devam edersen
zar mar kalmaz sende

Mekarim-i Ahlak

Kayıtlı Kullanıcı
sayın ibrahim-vav size olan güvenimizi kırmayınız kardeşim.

bir başka forumda eleştirilerinizle yerden yere vurup yaygara kopardınız.size hak verdik destek çıktık.

fakat şu yorum ve kelimeler çok çirkin.bir ikazınız var ise düzgün uslüpla belirtiniz.size yakışmadı kardeşim bu.

konuyu siz acaba tam anlamıyla okudunuz mu?

selam ve saygılarımla.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı
mustafa ALLAH seni islah etsin ne diyeyim yani okadar şey yazılmış dokunmuyor bir benim yazdıgımı dokunuyor öyle olsun o zaman koymayın böyle konuları bende sorarım konulmuşsa

kardeş Allah tabiki hepimizi ıslah etsin
yoksa biz kendi kendimizi ıslah edemeyiz

senin yazdığın şey dokunuyor tabiki ne yapayım
islam adını kullanmayı hak etmeyen siteye
ibrahim adını kullanmayı haketmeyen biri girince
elimde olmadan çıktı kusura bakyamasın

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM

tevhiteri

Kayıtlı Kullanıcı
tevhieri

tevhieri

sa.cok güzel bir cevap okuya okuya artık gırtlaga geldi..yeter ....a.e.ositeyede bir atıf var..mustafa sen sorumlusun haklı isen biz arkandayız...

Abdulbaki

Kayıtlı Kullanıcı
sa

sa

senin zarın ne almede
sen böyle millete laf atmaya devam edersen
zar mar kalmaz sende

sa
belkı bu cevabı verdın ama unutma senınde dılının zarı yok..
ben ıbrahım e katılıyorum .
islamda.
bu konular açıkça konuşulacaksa buradakı laflara karışınmustafa bey..
yok eğer ..hayalı olupta ..boyle cevaplara hayasız cevap vereceksenız sıze su hadısı hatırlatırım HAKSIZLIK KARSISINDA SUSAN DILSIZ SEYTN GIBIDIR...
ıbrahım kardes senın sorunun cevabı su ALLAHuteale hanıma arkadan yaklasmayı (gırmeyı) yasakladı haram kıldı...
bu nu kesınlıkle ulema .. hem sağlık açısından hemde dını olarak nehy ettı.
kızlıkzarına gelınce ..bıldığımız zarlardan ayrı olup ılla .
her kızda olan bırsey değildir.
veya esnek olur veya..hassas olur .
o yaratılışa bağlı.
ama eğer bole bır sey evlenırde ınsanın basına gelırse kıtab drki sakın olup yanı acaba benım hanımın zarı (patlak mıydı yada(hasa )basakası tarafından yırtıldımı dıye düşünmeyıp o işin) uzmanı doktorlara basvurulmalı denır..
ama sana sunu derım daha fazlası var ama senın soruna cevabım bu kadar umarım okursun ..bende sorunu anlamışımdır ALLAH e ol...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Değerli kardeşim Aşka_Mecnun konu hakkında bişeyler yazmak isterdim ama malesef sen yoksun diye yazmıyorum keşke geri dönsen bilgilerini yeniden bizlerle paylaşsan çok arıyoruz seni ne olur geri dön:A

mavi-bulut

Kayıtlı Kullanıcı
Emir ve yasakları bilmek ve öğrenmek,doğru yerden,doğru kişiden öğrenmek önemlidir. Allahın selamı üzerinize olsun

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı
sa
belkı bu cevabı verdın ama unutma senınde dılının zarı yok..
ben ıbrahım e katılıyorum .
islamda.
bu konular açıkça konuşulacaksa buradakı laflara karışınmustafa bey..
yok eğer ..hayalı olupta ..boyle cevaplara hayasız cevap vereceksenız sıze su hadısı hatırlatırım HAKSIZLIK KARSISINDA SUSAN DILSIZ SEYTN GIBIDIR...
ıbrahım kardes senın sorunun cevabı su ALLAHuteale hanıma arkadan yaklasmayı (gırmeyı) yasakladı haram kıldı...
bu nu kesınlıkle ulema .. hem sağlık açısından hemde dını olarak nehy ettı.
kızlıkzarına gelınce ..bıldığımız zarlardan ayrı olup ılla .
her kızda olan bırsey değildir.
veya esnek olur veya..hassas olur .
o yaratılışa bağlı.
ama eğer bole bır sey evlenırde ınsanın basına gelırse kıtab drki sakın olup yanı acaba benım hanımın zarı (patlak mıydı yada(hasa )basakası tarafından yırtıldımı dıye düşünmeyıp o işin) uzmanı doktorlara basvurulmalı denır..
ama sana sunu derım daha fazlası var ama senın soruna cevabım bu kadar umarım okursun ..bende sorunu anlamışımdır ALLAH e ol...
a.s
kardeş sazanlık yapma
konunun astını astarını bilmeden konuşma
araştırma yap sonra konuş
ok.

reynan

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardesım benımde bılmedgm bazı konular varmıs sayende aydınlandım.

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
mustafa kardeş seni bu kadar öfkelendiren soru nedir merak ettim sen ibrahim adlı üyeye degil başkalarına karşı da sert ve gereksiz sözcükler kullanmışsın bencede ibrahim kardeşimiz eger bir soru sormuşsa ve islam sitesi diye cinselik adına konu açılmışsa ögrenmesi gerekir yok sorulmaz deniliyorsa forum hiç açılmaz ben diger yazılanlarada baktım burda yazılmayacak birçok şey buldum

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Yararli Konulara Değinmişşsiniz Allah Razi Olsun Selam Ve Dua Ile

gülagacı

Yasaklı Kullanıcı
bi üyenin sorusuna cevap olur diye güncelemek istiyorum konuyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt