aska mecnun yazdı:
MAVI HUZUN yazdı:
aska mecnun yazdı:
MAVI HUZUN yazdı:
ben böyle bir büyüye maruz kaldım ama rabbim izniyle atlattım yanlız 4 sene geçemsin erağmen kalıntıları var ....yani bazen arkamdan biri geliyormuş yada biri omzumdan asılvercekmiş gibi bir his var sürekli ve sürekli salavat çekmek ve dua etmekte bundan kalan kalıntılardan biri dua etmek güzel ama işte çalışırken bile sürekli beynim dua okuyor bunu nasıl hafifdletebişlirim.....
Öncelikle geçmiş olsun, Rabbim bu tarz zulümlere maruz kalanlarıda biran önce kurtarsın inşAllah.. yukarıda açıklık getirdim bu konuya umarım o konudan sizde yararlanabilirsiniz.
amin inşallah... ama zaten benim demek istediğim şu...ben bu tür şeylerden korunmak için dua okumaktan yoruluyorum kendime engel olamıyorum sürekli okuyorum bazen o kadar çok okuyorum işimi bırakıp dua ediyorum şu duayıoda okuyum bu duayıda okuyum artık nerdeyse gün sonunda zihnim mahvoluyor ben buna çözüm bulamadım eve gidince biraz uzanıp dinleneyim diyorum ama o kadar çok beynim de düşünmwmwmyw çalışsam da sürekli ya salavat ya dua bunu hafifletecek bişeey var mı onu öğrenmeye çalışıyorum...bu kadar dua iyi bişey deil ..bazen aklıma geliyor bir ortamda sohbet ederken ben susup içimden dua okuyorum birisi bana ne kadar güzel sin diyip begense aman nazar mı değecek korkusuyala tekrar dua okuyorum lütfen bi çare....
MaŞAllah...MaşAllah.... Keşke bende sizin gibi her fırsatta dua okusam aslına bakarsanız bu iyi bir haldir ancak tabiki devreye pisikoloji giriyor, kendinizi şartlandırın o halde dualarınızı namazlardan vede akşam yatmadan önce okumaya şartlandırım gün içerisinde sürekli aklınıza dua etmek geliyorsa, sohbet ortamlarında iş yaparkende dua okumak geliyorsa size tavsiyem müzik dinleyin olacak (bu ilahi olabilir, bazen ben çok sıkıldığım zaman bunaldığım zaman anlamını bilmediğim yabancı müziklerin ritimlerine veriyorum kendimi ancak öyle rahatlaya biliyorum, Kesinlikle türkçe müzik dinlemenizi tavsiye etmem, anlamadığınız dinlemediğiniz yabancı bir müzik olabilir yada bu sadece fon müzikleri de olabilir. beyninizin aktifleşmesini yeni fikir ve görüşlere meyilli olduğunu farkedebilirsiniz.)