Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İslam'da Büyü'nün Hükmü (1 Kullanıcı)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: İslam'da Büyü'nün Hükmü

Şeytan hiç bir zaman insanların huzur içinde, mutlu bir hayat geçirmelerini istemez. İstediği tek şey vardır; bütün insanları kendisiyle birlikte cehenneme sürüklemek. Bunun için de elindeki bütün imkânları seferber eder. İnsanları kandırmak için her türlü hileye başvurur.

Büyü de şeytanın bu hilelerinden biridir. Şeytanın insanları bu dünya hayatında mutsuz etmek ve kendisiyle birlikte cehenneme götürmek için kullandığı korkunç bir tuzak. Şeytanın bir ilmi büyü, sihir
Allahû Tealâ Kurânı Kerimde bizlere büyünün var olduğunu ifade ediyor ve Kurânı Kerim âyetleri gereğince büyünün Allahû Tealâ tarafından kesinlikle yasak edildiğini görüyoruz.

2/BAKARA-102:
Süleyman'ın mülkü üzerine onlar, şeytanların okuduğu anlattığı, tilâvet ettiği şeylere uydular tâbî oldular. Oysa Süleyman, (sihir yapmadı ve) kâfir olmadı. Fakat şeytanlar, insanlara sihri öğretmekle kâfir oldular. Babil şehrin deki iki melek olan Harut ve Marut'a indirilen şeyleri (öğretiyorlardı). Oysa onlar: "Biz (im bilgimiz, sizin için) sadece bir fitne, bir imtihandır. Sakın (sihir ilmini öğrenerek) kâfir olmayın." demedikçe hiç kimseye bunu öğretmezlerdi. O zamanlar sihir meraklıları ve onu geçim vasıtası yapanlar o ikisinden erkek koca ile karısının arasını açacak şeyler öğreniyorlardı. Halbuki onlar, Allah'ın izni olmadan onunla (sihirle) hiç kimseye zarar veremezlerdi. Zaten onlar kendilerine fayda verecek şeyleri değil, zarar verecek şeyleri öğreniyorlardı. Andolsun ki; onlar onu sihri ve ona ait bilgileri satın alan ve onunla çıkar sağlayan kimse için ahirette bir nasip olmadığını bilirlerdi. Kendi nefslerini, onunla ne kötü bir şeye sattıklarını onlar keşke biliyor olsalardı

113/FELÂK-1: Kul eûzu bi rabbil felak(felakı).
De ki: "Sabahın Rabbine sığınırım."

113/FELÂK-2: Min şerri mâ halak(halaka).
Yarattığı şeylerin şerrinden.

113/FELÂK-3: Ve min şerri gâsikın izâ vekab(vekabe).
Karanlığı çöktüğü zaman gecenin şerrinden.

113/FELÂK-4: Ve min şerrin neffâsâti fîl ukad(ukadi).
Ve min şerrin neffâsâti fîl ukad(ukadi).

113/FELÂK-5: Ve min şerri hâsidin izâ hased(hasede).
Ve hased ettiği zaman hasetçinin şerrinden.

Şeytanın ilmini temsil eden büyü, hüddam ve fal okları Peygamber Efendimiz(S.A.V)in dönemine kadar da insanlar tarafından en üst boyutta kullanılıyordu.

Şeytanın bu ilmi insanlara sadece zarar verir. Şeytanın tesiri altındaki insanlar, şeytandan yardım alarak bu ilmi, başkalarına zarar vermek için kullanırlar. Amaçları onları mutsuz etmektir. Çünkü şeytan onları bu istikamette kumanda eder. Onlar şeytanın da yardımıyla, birbirleriyle iyi anlaşan insanların arasını açmak, evli çiftleri birbirinden ayırmak, insanların hastalanmasını, sıkıntı çekmesini sağlamak gibi birçok kötülüğü yapabilirler. Bugün şeytanın bu ilmi sebebiyle, hayatını inanılmaz işkencelerle geçiren yüzlerce, binlerce insanın var olduğunu görüyoruz. Ne yazık ki insanlar bu korkunç ilmin onları cehenneme götüreceğinin farkında bile değiller. Şeytanın etkisiyle para karşılığında insanlara büyü yapıyorlar. Bu ilmi kullanarak kendilerine çıkar sağlıyorlar.

7/ARAF-16: Kâle fe bimâ agveytenî le ak'udenne lehum sırâtekel mustekîm(mustekîme).
İblis: "Bundan sonra, beni azdırman sebebiyle, mutlaka Senin Sıratı Mustakîmine onlara karşı (mani olmak için) oturacağım." dedi.

7/ARAF-17: Summe le âtiyennehum min beyni eydîhim ve min halfihim ve an eymânihim ve an şemâilihim, ve lâ tecidu ekserehum şâkirîn(şâkirîne.
Sonra, elbette onlara, önlerinden, arkalarından, sağlarından ve sollarından geleceğim ve onların çoğunu şükreden bulmayacaksın.

Şeytanın insanları bu dünyada mutsuzluğa, ahrette ise cehenneme götürecek olan bu ilminin yanı sıra bir de Allahın ilmi vardır. İnsanları yalnızca mutluluğa, huzura götüren bir ilim. İki yol vardır: Birincisi Allahın yolu, ikincisi şeytanın yolu. Ve iki kulluk söz konusudur; Allaha kul olmak, şeytana kul olmak. İnsanlar ya şeytana kul oluyorlar ya da Allaha kul oluyorlar.

2/BAKARA-256: Lâ ikrâhe fiddîni kad tebeyyener ruşdu minel gayy(gayyi), fe men yekfur bit tâgûti ve yumin billâhi fe kadistemseke bil urvetil vuskâ, lenfisâme lehâ, vallâhu semîun alîm(alîmun)
Dînde zorlama yoktur. Andolsun ki; irşad (hidayet yolu; Allaha ulaştıran yol), gayy (dalâlet yolu; şeytana, cehenneme ulaştıran yol)dan açıkça (ayrılıp) ortaya çıkmıştır. O zaman kim tagutu (şeytanı ve şeytana ulaştıran yolu) inkâr edip de Allah’a îmân ederse (mü’min olursa) (Allaha ulaştıran yolu tercih ederse), artık andolsun ki; o, (Allahtan) kopması mümkün olmayan (sağlam bir kulba) urvetül vuskaya (mürşidin eline) (tutunup) yapışmıştır. Allah SEMÎun ALÎMdir.

Büyü ile uğraşanlar; şeytanın adımlarına tâbî olarak ona kul olanlardır.

51/ZARİYAT-56: Ve mâ halaktul cinne vel inse illâ li ya'budûn(ya'budûni).
Biz, insanları ve cinleri başka bir şey için değil; Bize, kul olsunlar diye yarattık.

36/YASİN-60: E lem a'had ileykum yâ benî âdeme en lâ ta'buduş şeytân(şeytâne), innehu lekum aduvvun mubîn(mubînun).
Ey Âdemoğulları! Ben, sizlerden şeytana kul olmayacağınıza dair ahd almadım mı? Muhakkak ki o (şeytan), size apaçık bir düşmandır.

36/YASİN-61: Ve eni'budûnî, hâzâ sırâtun mustekîm(mustekîmun).
Ve Ben, sizden Bana kul olmanıza (dair ahd almadım mı?) Bu da Sıratı Mustakîm (üzerinde bulunmak)tır.

Büyüyü yapmak da, yaptırmak da Allah katında çok büyük suçtur. Büyü yapanların, büyüye ait bilgileri satın alan ve onunla çıkar sağlayan kimselerin ahirette bir nasibi olmadığını belirtiyor Allahû Tealâ. Onlar cehennemin en aşağı katına gidecek olan onlardır.

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. yakalzey kardeşim ankaradasınız sanırım .size bu hususta yardımcı olacağına inandığım bir kaç güvenilir hoca tavsiye edebilirim ama bunu foruma yazmayı doğru bulmadım .nasıl ulaşabilirim size.Allaha emanet olun

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
yakalzey yazdı:
aska mecnun yazdı:
yakalzey yazdı:
Kardeşim öncelikle hoşgeldin.ve..Rabbim senden razı olsun ki rahatsız olduğum bu konuda bizleri bilgilendirdin,emeğine sağlık hakkını helal et lütfen.ben bu konuda çok rahatsızım,rabbime sığındım tamamen ama genede aklım takılıyo.evde bulduğum bazı şeyler,yaşadığım bazı olaylar ve yakınlarımın bu konuda benimle ilgili gördüğü rüyalardan etkileniyorum ve napıcamı bilemiyorum.felak nas ihlas okuyorum sürekli.cevşende zaman zaman okuyorum.ama daha farklı izlemem gereken bi yol varmı onu bulmaya çalışıyorum.çünkü farklı insanlardan yardım almak istemiyorum kimin nekadar bilgili ve samimi olduğunu bilemediğim için.işin içine maddiyatta girince iyice canım sıkılıyo.şimdi bana bi yol gösterip yardım ederseniz çok mutlu olucam,yani izlemem gereken yolu bana tarif edermisiniz?ben bu siteye ve sitedeki kardeşlerimin bilgilerine insanlıklarına çok güvendiğim için bu rahatsızlığımı buraya yazdım ve yardım istedim.tekrar hakkınızı helal edin lütfen.Rabbim sizden çok çok razı olsun,ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum.selam ve dua ile A.E.O.B)

Sağolun Allah Hepimizden Razı olsun inşAllah... Sırf yardım isteğinizi duyduğum için yardıma ihtiyacınız olduğunu sezdiğim için buraya yöneldim Elimden gelenleri yapmaya çalıştım.. Öncelikle Allah Rahmetini üzerinizden esirgemesin inşAllah siz değerli ablalarımızı kardeşlerimizi bu çirkin işlerden muhafaza eylesin inşAllah..

Bu konularda çok teferruatlı bilgim olmasada yardımcı olmaya çalışacağım Size tavsiyem gece namazlarını kalkmanız ay'ın en parlak anında felak ve nas surelerini çok okumanız. Salavatları bırakmamanız. evinizde bulduklarınızı okutucam şöyle yapıcam böyle yapıcam demeden imha etmek ama tabiki bulduğunuz büyü vede muskayı hemen islam ilimini almış ehli kişilere okutmanızdır. İmha etme konusunda yanlış bir izlenim olması sebebiyle sizde ters bir etki yapabilir... Bu zaman zarfında büyü ya da muskayı evimizin oturup kalktığımız yerden uzak tutmak olmalı. kimsenin ulaşamayacağı bilmeyeceği evden uzak yerler olmalı... Ancak bir ehli hocaya okutulup hemen imha edilmesini daha tavsiye ederim. Durması beden ve de Ruhunuza zarardır. Bedeni tembelleştirir. Ruhu bunaltır.Kalbi katılaştırır. İbadetlerinizden alı koyar...

Yapılan büyülerin çeşitleri olulduğu gibi onların imha çeşitleride vardır. Kimisi yakılarak kimisi akan suya bırakılarak imha edilir. Ancak önemli olan bunun hangi kısımda gerçekleşmiş olmasıdır. Bunuda dediğim gibi ehli bir hocadan yardım alarak yapılması öngörebilirim.

bazı sapkın kimseler bu işi sadece maddiyata da çevirerek Ölü toprağı, kedi kadı, eşşek dili, yarasa kafası, tarzı düğümleri para için gerçekleştirmektedir. Hocadan yardım almanız gerektiğini tekrar vurgulayarak. Dilinizden kuran kalbinizden zikir. aklınızdan iman coşkusu evinizden huzur eksik olmasın. Bu Haram olan şeyleri yapan yada yaptıranlarada lanet olsun Allah yar ve yardımcınız olsun selam ve dua ile selamünaleyküm;
Allah razı olsun kardeşim farkındayım ve nasıl teşekkür etsem azdır size.bulduğum muskaları cami hocasına gösterdim oda bana kuran-ın tersten yazıldığını ve yakmamı söyledi.yaktım ama nekadar doğru yaptım bilemiyorum,inşallah yalnış bişey yapmamışımdır ve iş işten geçmemiştir.sorun ehli bir hoca bulamamam.yazdıklarınızı yapıcam inşallah ve sizinde dualarınızla ben Rabbime sığındım bu konuda.dedim ya ne yapıcağımı şaşırdım.lütfen dualarınızda benide unutmayın.kurtulayım inşallah.Allah sizden çok çok razı olsun hakkınızı helal edin sizi meşkul ettim.selam ve dua ile A.E.O.

Selamünaleyküm;

Kardeş ben gönlümü size hizmete adadım... en ufak bir yararım dokunduysa ne mutlu bana bu konuyu takip edicem sizin için, bu bana bir Meşkuliyet değildi. sonuçta hizmetin ucunda lezzet vardır keyfiyeti hizmetle anlaşılır. Hakkıyla yapabildiysekte ne mutlu şahsıma.. Ben'den yana Hakkım Helal olsun Sizlerde Hakkınızı Helal edin uzun zaman aranızda olmıycam... Allah'a emanet olun Kendinize iyi bakın siz cami hocasına giderek e güzelini yapmışsınız zaten içiniz ferah olsun Rabbim sizi koruyacaktır dualarım sizinle kardeş Allah yar ve yardımcınız olsun...Selamünaleyküm;
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM DEDİM YA RABBİM KAT BE KAT RAZI OLSUN SİZDEN.YOK AMA VARSADA HELAL OLSUN HAKKIM.AMA NEDEN ARAMIZDA OLAMIYCAKSINIZ:(BAKIN HERKES SEVİNMİŞTİ DÖNDÜNÜZ DİYE???ÜZMEYİN BİZİ...ALLAHA EMANET OLUN

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

metfamu yazdı:
s.a. yakalzey kardeşim ankaradasınız sanırım .size bu hususta yardımcı olacağına inandığım bir kaç güvenilir hoca tavsiye edebilirim ama bunu foruma yazmayı doğru bulmadım .nasıl ulaşabilirim size.Allaha emanet olun[/quote A.S. KARDEŞİM MAİL ADRESİM BİLGİLERİMDE VAR ORDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.MSN DE AYNI ADRES.ALLAH RAZI OLSUN.SİZDE A.E.O.

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleykum

Öncelikle Aşka Mecnun kardeşimizi tekrar aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Allah Azze Vecelle daim eylesin inşaAllah
Büyü işine gelince Allah (c..c) Bu boş işlerle uğraşanları ISLAH eylesin inşaAllah
Allah'tan bir şey istemek büyüyle falla üfürükle olacak iş değildir. Allah'tan mağrifet dilemek DUA ile olur

Rabbiniz dedi ki: "Bana dua edin, size icabet edeyim. Doğrusu Bana ibadet etmekten büyüklenen (müstekbir)ler; cehenneme boyun bükmüş kimseler olarak gireceklerdir. (MÜ'MİN SURESİ / 60)
Ve onlar dediler ki: "Ey büyücü, sende olan ahdi (sana verdiği sözü) adına bizim için Rabbine dua et; gerçekten biz hidayete gelmiş olacağız." (ZUHRUF SURESİ / 49)

Bu konuyu dile getirdiğiniz ve bizimle paylaştığınız için Teşekkür ediyorum. Rabbim razı ola..
Sözlerimi Rabbimin dilinde dualar ile bitirmek istiyorum:

Bismillahirrahmanirrahim

De ki: Sabahın Rabbine sığınırım. (1)
Yarattığı şeylerin şerrinden, (2)
Karanlığı çöktüğü zaman gecenin şerrinden, (3)
Düğümlere üfüren-kadınların şerrinden, (4)
Ve hased ettiği zaman, hasetçinin şerrinden. (5) [(FELAK)]

Bismillahirrahmanirrahim

De ki: İnsanların Rabbine sığınırım. (1)
İnsanların malikine, (2)
İnsanların (gerçek) ilahına; (3)
'Sinsice, kalplere vesvese ve şüphe düşürüp duran' vesvesecinin şerrinden. (4)
Ki o, insanların göğüslerine vesvese verir (içlerine kuşku, kuruntu fısıldar); (5) [(NAS)]

Allahaısmarladık... B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeşim neden aramıza hoş geldiniz diyorlar anlamadım ama bende diyeyim aramıza hoş geldiniz allahın selamı üzerinize olsunB)B)B)

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

:eek: S.A KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN BU GÜZEL VE AYDINLATICI BİLGİLRTİNDEN DOLAYI

MEVLA BUNLARA DİKKAT EDİP UYMAYI BİZLERE NASİP EYLESİN A.E.O B)

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

Akide-i Tevhid yazdı:
Selamun Aleykum

Öncelikle Aşka Mecnun kardeşimizi tekrar aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Allah Azze Vecelle daim eylesin inşaAllah
Büyü işine gelince Allah (c..c) Bu boş işlerle uğraşanları ISLAH eylesin inşaAllah
Allah'tan bir şey istemek büyüyle falla üfürükle olacak iş değildir. Allah'tan mağrifet dilemek DUA ile olur

Rabbiniz dedi ki: "Bana dua edin, size icabet edeyim. Doğrusu Bana ibadet etmekten büyüklenen (müstekbir)ler; cehenneme boyun bükmüş kimseler olarak gireceklerdir. (MÜ'MİN SURESİ / 60)
Ve onlar dediler ki: "Ey büyücü, sende olan ahdi (sana verdiği sözü) adına bizim için Rabbine dua et; gerçekten biz hidayete gelmiş olacağız." (ZUHRUF SURESİ / 49)

Bu konuyu dile getirdiğiniz ve bizimle paylaştığınız için Teşekkür ediyorum. Rabbim razı ola..
Sözlerimi Rabbimin dilinde dualar ile bitirmek istiyorum:

Bismillahirrahmanirrahim

De ki: Sabahın Rabbine sığınırım. (1)
Yarattığı şeylerin şerrinden, (2)
Karanlığı çöktüğü zaman gecenin şerrinden, (3)
Düğümlere üfüren-kadınların şerrinden, (4)
Ve hased ettiği zaman, hasetçinin şerrinden. (5) [(FELAK)]

Bismillahirrahmanirrahim

De ki: İnsanların Rabbine sığınırım. (1)
İnsanların malikine, (2)
İnsanların (gerçek) ilahına; (3)
'Sinsice, kalplere vesvese ve şüphe düşürüp duran' vesvesecinin şerrinden. (4)
Ki o, insanların göğüslerine vesvese verir (içlerine kuşku, kuruntu fısıldar); (5) [(NAS)]

Allahaısmarladık... B)

Aleykümselam;

Amin ecmain evet kardeşim aynen dediklerin gibi.. katılmamak elde değil Rabbim islah eylesin bu ve bunlar gibi kişilerin fitnesinden korusun bizi inşAllah kalın sağlıcakla selametle

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

CEVDET-71 yazdı:
Allah razı olsun kardeşim neden aramıza hoş geldiniz diyorlar anlamadım ama bende diyeyim aramıza hoş geldiniz allahın selamı üzerinize olsunB)B)B)

Aleykümselam;

Allah razı olsun sizde hoşgeldiniz selam ve dua ile

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

umeyye yazdı:
:eek: S.A KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN BU GÜZEL VE AYDINLATICI BİLGİLRTİNDEN DOLAYI

MEVLA BUNLARA DİKKAT EDİP UYMAYI BİZLERE NASİP EYLESİN A.E.O B)

Aleykümselam;

Amin ecmain kardeş inşAllah Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder. Mevla niyetlerimize göre versin inşAllah selametle Allah yar ve yardımcınız olsun

remi7781

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm Bu büyü ile ilgili merak ettiğim şu var yapılan büyüyü Yüce rabbimizin izni ile kabul görüp tutmuyomu. Allah Resulüne yapılan büyü nası tutmuş diye hep sordum. O mübereğe bile büyü tutabiliyo ve Felak ve Nas sureleri nazil oluyo. Peki bu büyü de Allah izniyle olmuyomu. O' nun izni olmadan hiç bir şey olmaz

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

remi7781 yazdı:
Selamun Aleyküm Bu büyü ile ilgili merak ettiğim şu var yapılan büyüyü Yüce rabbimizin izni ile kabul görüp tutmuyomu. Allah Resulüne yapılan büyü nası tutmuş diye hep sordum. O mübereğe bile büyü tutabiliyo ve Felak ve Nas sureleri nazil oluyo. Peki bu büyü de Allah izniyle olmuyomu. O' nun izni olmadan hiç bir şey olmaz

Büyünün islami hükmü şöyle verilmiştir: Eğer yapılan büyü imanın şartlarından birini inkar etmek varsa o büyü küfrü gerektirir. Yoksa gerektirmez. Mesela birisi, büyücülerin herşeyi yapabileceğine inanırsa, Alla'a şirk koştuğunda kâfir olur. Allah Muhafaza.

serifeyildiz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: islam'da buyu'nun hukmu

RE: islam'da buyu'nun hukmu

O KADAR ONEMLI BIR KONUYU ACIKLIGA CIKARTTIGINIZ ICIN ALLAH SIZDEN RAZI OLSUN VE BUYU YAPANLARIN YAPTIRANLARI ALLAH ISLAH ETSIN DOGRU YOLU BULSUNLAR SELAM VE DUA ILE

serifeyildiz

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH SIZDEN BINLERCE KEZ RAZI OLSUN BIZLERI AYDINLATTIGIN ICIN SELAM VE DUA ILE

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

S.A. MECNUN KARDEŞİM,
VERDİĞİN BİLGİLER O KADAR SARİH VE NET Kİ, ALLAH C.C. SENDEN RAZI OLSUN. BU KONUDA MAALESEF TOPLUMUMUZ ÇOK BÜYÜK YANLIŞLAR İÇERİSİNDE, İNSANLARIN KAFALARINA O KADAR ÇOK HURAFELER YERLEŞTİRİLMİŞ Kİ, BUNLARI SÖKÜP ATMAK ANCAK BU TİP BİLGİLENDİRİCİ VE YOL GÖSTERİCİ YAZILARLA OLUR. ELLERİNİZE EMEKLERİNİZE SAĞLIK.
K.S.E.O.

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
S.A. MECNUN KARDEŞİM,
VERDİĞİN BİLGİLER O KADAR SARİH VE NET Kİ, ALLAH C.C. SENDEN RAZI OLSUN. BU KONUDA MAALESEF TOPLUMUMUZ ÇOK BÜYÜK YANLIŞLAR İÇERİSİNDE, İNSANLARIN KAFALARINA O KADAR ÇOK HURAFELER YERLEŞTİRİLMİŞ Kİ, BUNLARI SÖKÜP ATMAK ANCAK BU TİP BİLGİLENDİRİCİ VE YOL GÖSTERİCİ YAZILARLA OLUR. ELLERİNİZE EMEKLERİNİZE SAĞLIK.
K.S.E.O.

Aleykümselam;

Sağolun Allah hepimizden razı olsun inşAllah toplumumuzun insanlarımızın bilinclenmesi, doğruyla yanlışı ayırt etmesi için islamı doğru presüdürüyle gerçekleştirsinler diye hizmetimiz hem islama hemde insanlığa Allah muhaffak etsin inşAllah selametle

cakamo

Kayıtlı Kullanıcı

SELANUNALEYKÜM yazınızı şimdi okudum benim 18 aylık bir oğlum var ,sayenizde büyük bir manevi yükten kurtulduk.Oğluma korku muskası takıyorduk bugünden itibaren takmıyacağız .Yegane şifa merciinin ALLAH C.C. olduğunu bize bu vesileyle tekrar hatırlattığınız için ALLAH C.C. sizden ziyadesiyle razı olsun...

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

cakamo yazdı:
SELANUNALEYKÜM yazınızı şimdi okudum benim 18 aylık bir oğlum var ,sayenizde büyük bir manevi yükten kurtulduk.Oğluma korku muskası takıyorduk bugünden itibaren takmıyacağız .Yegane şifa merciinin ALLAH C.C. olduğunu bize bu vesileyle tekrar hatırlattığınız için ALLAH C.C. sizden ziyadesiyle razı olsun...

Aleykümselam;

Allah size bağışlasın oğlunuzu maşAllah. Rabbim saadeti huzuru mutluluğu yuvanızdan eksik etmesin Rabbim baki kılsın salih bir evlat olması dileği ile... Hiç bir safsataya, batıl inanca, koca karı laflarına hurafelere inanmayalım..Bu tarza aklınıza takılan sorularınız olursa bilginçlere soralım ondan sonra inşAllah uygulayalım...Rabbim kalp görümüzü açsın inşAllah vesile olabildiysek ne mutlu bize selametle

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı

aska mecnun yazdı:
remi7781 yazdı:

Büyünün islami hükmü şöyle verilmiştir: Eğer yapılan büyü imanın şartlarından birini inkar etmek varsa o büyü küfrü gerektirir. Yoksa gerektirmez. Mesela birisi, büyücülerin herşeyi yapabileceğine inanırsa, Alla'a şirk koştuğunda kâfir olur. Allah Muhafaza.

PEYGAMBER EFENDİMİZE BÜYÜ YAPILMAK İSTENDİĞİ ZAMAN RABBİMİZ ONA BUNU AYETLERLE BİLDİRMİŞ VEDE YAPILAN BÜYÜNÜN HERHANGİ BİR HÜKMÜ OLMAMIŞTIR ÖYLE DEĞİLMİ BENMİ YANLIŞ BİLİYORUM

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt