gulnısa ozaman benı ve benım dururumumu en ıyı sız anlayacaksınız
sızden yardım etmenızı bekleyecegım
tabıı kı elımden geldığınce yardımcı olmak ve islam dınının guzellıklerını anlatmak ısterım sıze
allaha emanet olun
gulnısa ozaman benı ve benım dururumumu en ıyı sız anlayacaksınız
sızden yardım etmenızı bekleyecegım
been nasıl abdest ve musluman olmak ıcın ne yapılması gerektıgını ogrendım ve bılıyorum sadece takıldıgım kendı dınımle sızın dınınız arasındakı bazı karşıtlıklarda kuran harıcı başak daha net bılgı alabılecegım kaynaklar arıyorum
şuphesız kuran net ve ogretıcı ama her ılmın her bılgının farklı yan hızmetlerı vardırr
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
bu yazınızı kaydettım cok hoş ve ınsanı etkılene bı anlam
rabbim size hidayet nasip etsin tufan bey ... amaçınız ve yolunuz dogru inşallah önce mukaddes kitabımızı okumakla başlamanız hayırlı olmuş islamı en dogru kaynagından ögrenebilirsiniz onunda tek yolu kuran ve sünnettir inşallah...
efendimiz hazreti MUHAMMET (SAV) hayatını okuyarak ve yaşayarak dinimizi daha iyi tanıya bilirsiniz ...ve bakacaksınızki en dogru yol insanlar için bu dünya ve ahiret hayatları için onları huzura nura rahmete ulaştıracak tek dinin tek yaşam şeklinin islamiyet oldugunu göreceksiniz inşallah rabbim ... hidayet nasip etsin...
نعىمة;638318' Alıntı:dinin direği namazdır, namaz kılıyor musunuz?
tabıı kı elımden geldığınce yardımcı olmak ve islam dınının guzellıklerını anlatmak ısterım sıze
allaha emanet olun
ben sızın ne anlatmak ıstedıgınızı anladım kıyas zte olamaz galıbada
gecen perşembe akşamı burada tanıgım ınsanların vesılesıyle ıslam dını uzerıne guzel bır sohbet ortamına katılmış bulundum
cok degerlı buyukler ve genc arkadaşlardan oluşan bır gruptu ve keyıf verıcıydı
benım bır hırıstıyan oldugumu ve halı hazırda ıslamıyetı ogrenme aşkımı gorunce konuşma ve soz hakkı verılıp dınlendım ve mutlu oldum
cunku dışarıda bıze farklı gozle yansıtıldı ıslamıyet ve dın bence muslumanlıgın en buyuk kaybı
kotu lanse edılmesı
benı faız konusunda bılgılendırırmısınız
sımdı kuarnınızda kesın ve kesın faız haram dıyor
ama turkıyede herşey fazı ustune kurulmuş bunun acıklaması nasıl olacak
نعىمة;638712' Alıntı:evet faiz haramdır, ama sadece Türkiyede değil, bütün dünyadaki ekonomileri faizlidir, bizim irademiz dışı bir şey, İMF ,AB adamları tasdik ettiğimiz süre boyunca çıkmaz sokağıdır.
faizi uyduran korsan zihniyeti kazanmak için uydurdu ama tam tersi oluyor, faiz günümüz ekonominin sorunu oluyor, dengeyi bozduğu gibi, enflasyon, deflasyon, resesyon ,işsizlik vb. dertlerin kaynağıdır...
ee madem musluman bır toplum ozaman nıye herkez faıze yonelmış durumda haram oldugunu bıle bıle nedendır bukadar kredı cekımlerı ve kart sahıbı olunmaları veya faıze para yatırma cılgınlıgıı
güzel kardeşim benim bahsettiğim o değil tufan beyin soylediği insanların faiz yeme çılgınlığı nedendir? diye sorduğu soruyo nacizane cevap vermek istedim. her insan kendinden sorumludur sen haramdan kaçmaya gönülden niyet edersen ve bunun için elinden geleni yaparsan Allah hiç bir şekilde haramı nasip etmez.türkiyede islami ahkamlar uygulanmıyor.faiz yasak değildir.devlet faiz veren bankaları koruma altına almıştır...bu iman zayıflığını değil imansızlığı gösterir.....