Aziz kardeşim bak kur-an ve islamdan olan genel ölçüleri acizane dilimiz döndüğünce sana verdim ve anladığım kadarıyla sende mecelleyi adliyeyi osmaniyeden bahsettigine göre zaten seninde o isimlerin kimler olduğunu alğılıyo ve anlıyor olman gerekir ki ben bu foruma siyaset tartışmak yada kaç gündür arkadaşların yaptığı gibi sonu gelmicek bir konu üzerine tartışmak veya gereksiz polemiklere girmek için üye olmadım benim bu forumdaki amacım bu konununda başında yazdığım üzere islam hukuku bilgilerimi siz degerli müslüman kardeşlerimle paylaşmaktır ama görmekteyim ki kimsenin bu bilgilerle ilgilendigi yok nerde bir tartışma veya polemik çıkartacak bir konu varsa ve bu konuylarda malumunuz zaman kaybından öteye gitmeyen şeylerdir Aziz kardeşim benim boşa harcayacak zamanım yok yukarda belirttiğim hususlarda bilgi edinmek isterseniz elimden geldigi kadar yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
selam ve sevgilerimle...
Enver Hasan...
vas...
kardeşim sizin beyanlarınız arasında bu sözler bulunuyordu..ehline sor diye ..yine sizin beyanlarınızda forumda siyaset tartışmak..diye bir ifade var..
tamam ben hatalıyım..siz beyan ediyorsunuz..bizde beyanınızı açıklamanızı istiyoruz..siz anlamıyorsunuz ..ve ya anlıyorsunuz cevaptan kaçıyorsunuz..
abe kardeşim neden ozaman konun dışına çıkıp beni sonrada uzun uzun yazıp ben zaman kaybetmem diyorsunuz..
bakınız yazacağınız şu..
parti şu..abc
lider bu..def
tarikat bu.ğğğ
bumu daha kısayoksa öyle yaptım böyle yaptım ben öyle yapmamak isterdim ben öyle yapmam..
madem işin ehli değilsiniz..
ozaman o zeminde kuram kurmayınız..
bilginiz dahirinde marifet yapınız...
sizin boşa harcayacak zamanınız yok..ama bizi boşa düşünmeye sevk edecek zamanınız var..
selametle...