Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İslam dünyası yeter ! artık UYAN!! (1 Kullanıcı)

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

ŞİMDİ KARDEŞLİK ZAMANI

ÇAMOLUKLU HANIMLARDAN FİLİSTİN"E DESTEK...

Osmanlı Devleti"nin Ortadoğu"dan çıktığı günden ve Hilafetin ilgasından sonra, Müslümanların başşsız kalması ile İslam aleminin gözünden yaş, vücutlarından kan ve yüreklerinden ıstırap eksik olmamıştır.

Filistin hem tarihi, hem Kudüs, hem Mescid-i Aksa ile ve ayrıca bölgeye has olan özel konumu ile Ortadoğu"nun göz bebeğidir.

Siyonist işgalcilerin işgal günlerinden itibaren ateşler içinde yanan Filistin"e, özellikle Siyonistlerden arınmış olan bağımsız Filistin için çarpışan HAMAS"ın hakimiyeti altında olan GAZZE"ye Filistin için Gönüllü hanımlar destek çağrısında bulunuyor.

filistin2.jpg

33 yıl boyunca her türlü tehlikeye rağmen ülkesini korumak pahasına Kızıl Sultan ilan edilen Sultan Abdülhamit Han, "Filistin"in Osmanlı"dan kopmasını görmektense, vücudumdan bir parçanın koparılmasını tercih ederim, demiştir.

Bugün Abdülhamit Han gibi düşünen, UHUD"da Efendimiz S.A.V için erkekçe çarpışan HZ. NESİBE, UHUD"da evlat-baba ve eşinden mahrum kalmasına rağmen "Resulullah"ın yaşamasına hamd eden" HZ. SÜMEYRA, Rusların Aziziye tabyesine ulaşması ile satırı eline alıp "Ah be kızlar ne durursunuz bugün ölüm günüdür" diyen NENE HATUN cihetindeki hanımlar, FİLİSTİN GÖNÜLLÜLERİ olarak çıktıkları bu yolda Filistin ve Filistin halkı adına sizlerin detseğini beklemektedir.

filistin0.jpg

FİLİSTİN İÇİN GÖNÜLLÜ HANIMLAR DİYOR Kİ;

Filistin yaramızın akan kanına biraz olsun merhem olmak için;

Kalplerimizi dualarla kenetleyip, sevgimizin gücünü meleklerle yardımlarına göndermek için;

Bütçemizden ayıracağımız küçük bir miktarla, Filistin�de bir insanın hayatta kalmasını sağlamak için:

�Onlar bir saldırı veya haksızlığa uğradıkları zaman birbirleriyle yardımlaşırlar.�ayetindeki mümin tanımına girebilmek için:

filistin4.jpg

ŞİMDİ KARDEŞLİK ZAMANI

Nur Haktan�ın sunumuyla, Gazeteci-yazar Ahmet Varol, Yasin Aydoğan Hocaefendi, Sanatçı Taner Yüncüoğlu, Minik Kalpler Korosu ve İHH İnsani Yardım Vakfı�nın konuk olacağı, Filistin Şiirleri ve sinevizyon gösteriminin yer alacağı öğlen yemeğinde, sevdamızı tazelemek için buluşuyoruz.

YER: Talia Kültür ve Kongre Merkezi
Talia Plaza/Kavacık
Fatih Sultan Mehmet Cad. Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sok. No:14 Kat 8
Tel: 0216-680 11 31/www.talia.com.tr
TARİH: : 12. Mart Çarşamba
SAAT: 12:30-16:00
İRTİBAT TLF:
0532-576 75 53/ 0216-481 34 71
0542-325 52 28/0216-425 74 68
0505-827 37 93/0216-316 24 87
E-Posta: minikkalplerkorosu@*****.com

İETT OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM İÇİN
OTOBÜS NUMARALARI:
Kadıköy: 15 BK, 14 M
Üsküdar: 15 ŞN, 15 M, 15 KÇ (Körfez yolundan gelenler)
Mecidiyeköy: 121 A, 121 B

DÜZENLEYENLER

Çamoluk Derneği Hanımlar Komisyonu
İHH İnsani Yardım Vakfı
Yardımeli Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği,
Özgür-Der Beykoz Şubesi,
Kadından Topluma Eğitim Grubu,
Başak Grubu ,
Yediveren Eğitim ve Yardımlaşma Derneği
YekDer Kavacık Tefsir Grubunun Katkı ve Katılımlarıyla

Haber:
Mustafa BAYINDIR

tatarforum

Kayıtlı Kullanıcı
israil BOYKOT EDİN FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZE KURŞUN SIKMAYIN

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

Her bir mesaj 5 TL değerindedir, istediğimiz kadar mesaj gönderebiliyoruz.
Teşekkürler..

---

Deniz Feneri Derneği
Filistin Gazze Saldırı - 2008 - Acil Yardım Bağış

------------

Faturalı faturasız tüm hatlarından FILISTIN yazıp 5777'ye gönderin
Kimse Yokmu Derneği
www.kimseyokmu.org.tr

-----------

2868'e boş mesaj gönderdiğiniz takdirde, Kızılay aracılığı ile Filistin'e gıda ve sağlık yardımında bulunmuş oluyorsunuz.
2868' atılan her boş mesaj 5 TL değerindedir

Ayrıca tüm bankaların 2868 no'lu hesaplarına da yardımda bulunabilirsiniz.

Türk Kızılayı
www.kizilay.org.tr

--------------

Cansuyu Derneği
www.kizilay.org.tr

ELLEGANT

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkurler

Teşekkurler

:a16Selam Aleykum.İlk önce size bu konuya dokundugunuz için teşekkur ederim,Allah razı olsun!ben Baku"den yazıyorum ve bu siteden helallik istiyorum,çunki sizin bazi dini hikayelerinizi kendi sitemde islamın daha çok sevilmesi için kullanıyorum.İnşallah hakkınızı helal edersiniz!:a24:

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
:a16Selam Aleykum.İlk önce size bu konuya dokundugunuz için teşekkur ederim,Allah razı olsun!ben Baku"den yazıyorum ve bu siteden helallik istiyorum,çunki sizin bazi dini hikayelerinizi kendi sitemde islamın daha çok sevilmesi için kullanıyorum.İnşallah hakkınızı helal edersiniz!:a24:

kendi adıma benim yazdığım hikayeler için helal olsun kardeşim...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt