fatima-i nida yazdı:
dogru yeremi yazıyorum bilmiyorum benim adım Fatima-i nida ismimin ne mana taşıdığını pek bir bilgim yok bu konuda yardımcı olursananız sevinirim.
lastmoon yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM, AVATARIMDA İKİ CİHAN GÜNEŞİ PEYGAMBER EFENDİMİZİN (SAV) İSMİ VE SEMBOLÜ OLAN GÜL BULUNUYOR,İSMİMİN ANLAMINI SÖZLÜKLERDE BULAMAYINCA BEN Bİ ANLAM YÜKLEDİM.İSMİM SONAY.ANLAMI DA AYIN EN PARLAK OLDUĞU SON HALİ.
muhammed kutsal yazdı:
selamünaleyküm; Adım
Muhammed (Ubeydullah) kutsal muhammed: Nur, aydınlık, ışık cennet, günahlardan arınmış anlamını araştırmalarımda bulabilmiştim isim kitaplarında bile hayatı geçmekte efendimin...çok fazla anlamı yok...
Ubeydullah çok ama çok sevdiğim bir isimdir. anlamıda Allahın kulu demektir..
kutsal ise mukaddes yer anlamına gelmekte ehhh artık mukattesinde ne olduğunu sormayın sakın avatara gelincede bu avatarı mustafa kardeşim koymamı istedi bende kıramadım
mtekik yazdı:
selamun aleykum ,
benim ismim mehmet
aslında mehmet, muhammed'in tükçeleştirilmiş hali. yani muhammed le aynı manayı taşıyor. Emin, güvenilir manasında.
Muhammed isminin mehmete dönüştürülmesi ise ayrı bir sorun bence.
Not: Mustafa bey size bir tiyo vereyim. Kuran-ı Kerimi ne kadar tanıyoruz isimli forumda bir yarış var. üstelik sizi geçmek için. benden söylemesi)k.s.e.o.
B)FATMA_ERGUN yazdı:
mtekik yazdı:
selamun aleykum ,
benim ismim mehmet
aslında mehmet, muhammed'in tükçeleştirilmiş hali. yani muhammed le aynı manayı taşıyor. Emin, güvenilir manasında.
Muhammed isminin mehmete dönüştürülmesi ise ayrı bir sorun bence.
Not: Mustafa bey size bir tiyo vereyim. Kuran-ı Kerimi ne kadar tanıyoruz isimli forumda bir yarış var. üstelik sizi geçmek için. benden söylemesi)k.s.e.o.