rumeysasevval
Kayıtlı Kullanıcı
- Katılım
- 17 Şub 2010
- Mesajlar
- 23
- Tepki puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 42
esselamü aleyküm arkadaslar lezzetine çok güvendığım ve tatlı sevenlerın mutlaka denemesını ıstedığım rısksız bı tatlı bu evet irmiksiz revani....
malzemelerı 5 yumurta bır su bar.seker,bır su bar. sıvı yağ,bır su bar.hındıstan cevizi,2su bar. un,kabartma tozu ve vanılın bırer paket.
hazırlanısı:yumurta ve seker ıyıce çıpılıp bütün malzemelerle bırlıkte karıstırılıyo ve 170 dc.önceden ısıtılmıs fırında pısırılmeye bırakılır,şerbetı ıçın ıkı su bardağı seker 4 su bar.su ve yarım lımon bılırsınız normalde serbetlı tatlılarda bırının sıcak dığerının soğuk olması gerekıyo fakat bu tatlının özellığı ıkısınınde soğukken bulusması
evet soğuk şerbetı soğuk kekın üzerıne döküyoruz yarım saat bekletmek yeterlı ...AFİYET OLSUNNNNN......
malzemelerı 5 yumurta bır su bar.seker,bır su bar. sıvı yağ,bır su bar.hındıstan cevizi,2su bar. un,kabartma tozu ve vanılın bırer paket.
hazırlanısı:yumurta ve seker ıyıce çıpılıp bütün malzemelerle bırlıkte karıstırılıyo ve 170 dc.önceden ısıtılmıs fırında pısırılmeye bırakılır,şerbetı ıçın ıkı su bardağı seker 4 su bar.su ve yarım lımon bılırsınız normalde serbetlı tatlılarda bırının sıcak dığerının soğuk olması gerekıyo fakat bu tatlının özellığı ıkısınınde soğukken bulusması