Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kopyayı veriyorum:
İlk önce polis ve hırsızı beraber karşıya geçiriyorsunuz,sonra polis tek başına geri dönecek.Gerisi size kalmış!
Salı yalnızca polis,anne ve baba kullanabiliyor buna dikkat ederseniz çok kolay.
S.A SERT KARDEŞ HEM KOPYA YOK DİYOSUNUZ HEM KOPYA VERİYOSUNUZ BU NE YAMAN ÇELİŞKİ BÖYLE:****:****:****
NEYSE BEN BİRAZDAN BÜTÜN CEVABI MESAJLAYACAM.
VAZGEÇTİM,UĞRAŞIN,ÇOK ÇALIŞMANIZ GEREKİYO ÇOOOOOOOOOK
Çok ısrar ediyorlar dayanamadım biraz ipucu vereyim dedim.Ama çözmeye başladığımda ne yalan söyleyeyim ben de birisi keşke kopya verse diyordum ,çünkü çok sinir olmuştum
Önce hırsız ve polisi karşıya geçirin.Sonra polis tek başına geri dönecek.Bu sefer hırsız karşı tarafta kalıyor ya işte karşıda aile üyelerinden birisini tek başına bırakmamaya çalışın.En önemlisi de salı yalnızca 3 kişi kullanabiliyor.Polis,anne ve baba...