Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

İnsanlığın Bittiği An !! (1 Kullanıcı)

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Bu Bebeğe Nasıl Kıydınız

Bu görüntü İsrail'in nasıl bir vahşet işlediğinin açık göstergesi...

GÖRÜNTÜYÜ LÜTFEN ÇOCUKLARINIZA VE GÖRÜNTÜ HASSASİYETİ OLAN İNSANLARA İZLETTİRMEYİNİZ

[flash]http://www.liveleak.com/e/13b_1231773588[/flash]

selamun aleykum engin kardeşim .küçücük bir bebeğe kıyan bu canileri rabbim tez vakitte cezalandırsın inşaALLAH..
bu eklediğim videoyu _SeNaToR_ kardeşimiz benim dün bir foruma eklemiş .. uyarısı için tekrar teşekkür ediyorum kahroldum böyle bir vahşet olamaz .. böyle bir zülüm olamaz.. hala kendime gelemedim... rabbim büyüktür inşaALLAH vaadi yakındır... :(:(:(

paylaşım için teşekkürler kardeşim ..
selam ve dua ile

Off Aman Allahım.. Malesef yarıda kapattım gerisini izleyemedim..Allah şu köpekleri kahretsin ya.. Çok etkilendim bende, insan yüreği dayanamıyor... Her zaman duam şudur ki; Allahım inşallah onların sonunu bizim ellerimizle versin.. Ne olur Allahım... Amin.Amin.Amin..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt